ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Gal209
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 6
    • פוסטים 51
    • הגבוה ביותר 7
    • קבוצות 0

Gal209

@Gal209

7
    מוניטין
    24
    צפיות בפרופיל
    51
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3740502 גיל 56

Gal209 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Gal209

• RE: דרום ספרד-גילברטר

הי אורית.   לגבי גיברלטר כל מה שציינת בסוגרים..קופים ..מערה..וכו נקנה ביחד עם הכרטיס לרכבל... באותו מקום.בשאר הדברים לא היינו.. אבל אנחנו יצאנו על הבוקר מקאדיז .עצרנו בטאריפה ולאחר מכן גיברלטר. לא ריאלי גם סיור בקאדיז באותו יום בפרט אם אתם רוצים לראות שם עוד דברים. אל תלונו בגיברלטר אלא תצאו ליעד הבא ושם תלונו. אני מכירה אנשים שטיילו בקיץ וגם נהנו מאד. בהצלחה!!

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209
    • RE: זכרונות בימי קורונה, או: TMB - סיפור הטרק שנכשל

@יונה-וקשת

וואו חתיכת ספור ואת מתארת נפלא את כל מה שחוויתם שאפו ענק על הכתיבה !!! מה שמדהים שעברתי ממש חוויה דומה וממש באותו קיץ 2018. אנחנו נסענו לטיולי יום לקראת סוף יוני בתקווה שהכל יפתח אבל יוק..אגווי דה מידי כולל המעבר לאיטליה היה עדיין סגור עקב תקלה, האגם הלבן המסלול עדיין היה חסום בשלג ולא ניתן לעבור בו...מאד נהנו במסלולים אחרים שכן נפתחו וזה היה טיול מופלא אבל השאיר טעם של עוד על מה שפספסנו.

ובנוסף בתחילת מרץ לאחר שהיו כבר כרטיסים ולינות שברתי את הקרסול בשני מקומות..נזקקתי לניתוח והחלמה ממושכת.

לאחר שיכולתי לדרוך באמצע מאי...התחלתי בפזיו תוךאמונה שנעשה טיול נסיעות בנופים ללא יכולת הליכה בכלל.  אממה במכון עודדו ואמרו שיהיה בסדר ואכן לא יאומן אבל הצלחתי ללכת כמה מסלולי יום לא קצרים בכלל אבל לא פשוט.

עושה חשק ממש לחזור ואולי הפעם לטרק בינוני .

רק שיפתח כבר !!! 

בהצלחה עם התוכנית כל הכבוד לך !!

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209
    • RE: התקשרות עם wizz air

טוב רק לעדכן שמצאתי באתר שלהם שלפי החוק האירופאי הם צריכים לפצות כל נוסע ב 200 או 400 או 600 אירו בכפוף לק"מ של הטיסה שבוטלה ויש איזה טופס פניה שצריך למלא. טרם ניסיתי לפנות אליהם אבל לפחות יודעת היכן. אגב אני בספק אם בכאוס הנכחי משהו יקרה אבל לנסות לא יזיק. אעדכן במידה ויהיו התפתחויות

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209
    • RE: סכר אמוסון - מהי הדרך המומלצת להגיע לשם?

אביבית. אני לא ממליצה כי אנחנו העדפנו את הכביש ולא יודעת איך הרכבלים. רק רציתי לציין את הדרך היפה ושולחן הפיקניק עם הנוף הכי יפה שהיה לנו על הדרך יותר קרוב לחניית הסכר.

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209
    • RE: מחשבות ראשוניות על היעד הבא- אשמח שתעזרו לי להתפקס

היי לפני כ 7 שנים נסענו לכ 7 ימים לאזור הפירנאים למסלול מעגלי . נחתנו בברצלונה ונסענו לכיוון Ainsa שליד יש שמורה מפורסמת ששכחתי את שמה . ישנו לילה וטיילנו בה למחרת. ואז נסענו עברנו ללינה ליד המסלול של מפל זנב סוס . לילה שלישי ורביעי עברנו לצרפת דרך מעבר הרים מפורסם וישנו באזור מסלול אגם גוב/ גשר ספרד יום אחד והקרקס הקרחוני( גוורני) . חזרנו בדרך אחרת לספרד לעיר vileha ומשם יצאנו למסלול מדהים שעובר בין המון אגמים. קינחנו ב 2 לילות באספוט עם המסלול המפורסם ליד. כלומר צריך כ 7 לילות ו 6 ימי טיול. הייתי גם בדולומיטים ובאלפים הצרפתים .זה לא דרמטי כמוהם אבל טבע פראי לא חסר . סליחה שברחו לי כל השמות אבל זה בהחלט דיי מהווה מסלול קלאסי ובטח יש הרבה בלוגים מפורטים יותר

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209

שם מסלול האגמים שעשינו בדרך מvileha ל espotנקרא circ de colomers .מסלול מדהים שמתחיל בעליה לאזור רמה מלאה אגמים קטנים.

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209
    • RE: הזמנה בבריטיש איירוייז

כן. תזמין 2 טיסות ללא מזוודה. בהמשך ההזמנה ניתן להזמין מזוודה על אותה הזמנה. רק שים לב שאתה מזמין ל 2 הכיוונים. קרה לי לצערי לא מזמן שהתבלבלתי.

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Gal209

• RE: מבקש טיפים למסלול באוסטריה: 3-day-tour: Klafferkessel

יש בפפיבבוק קבוצה : " שבילים ארוכים וטרקים באירופה" שהיא ספציפית לנושא ששאלת. נראה לי ששם אנשים ידעו יותר לענות בנושא הזה.

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209

לא ממש זוכרת. אבל בודאות ניתן לערוך אחר כך את ההזמנה ולהוסיף מזוודות לפי הצורך

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209

כן. תזמין 2 טיסות ללא מזוודה. בהמשך ההזמנה ניתן להזמין מזוודה על אותה הזמנה. רק שים לב שאתה מזמין ל 2 הכיוונים. קרה לי לצערי לא מזמן שהתבלבלתי.

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209
    • RE: הולנד – אזורים להימנע עקב "אי אהדת ישראלים"

לא מכירה אותה באופן יסודי והייתי לפני כמה שנים וגם אז זה היה מורגש. משפחה שגרה בהולנד אמרה שזה המקום הכי פחות נעים.

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209
    • RE: הולנד – אזורים להימנע עקב "אי אהדת ישראלים"

רוטרדם עיר עם אחוז מהגרים מאד גבוה. לטעמי לא נעים להסתובב במצב הזה. יש שיחלקו עלי.

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209
    • RE: טרק פסגות הבלקן לבד

לא עשיתי את הטרק הנל אבל הבן שלי עשה אותו. לצערי לא השלים עקב פציעה של בת הזוג. זה טרק מאד קשה מבחינה טופוגרפית עם עליות וירידות של אזור 1000 מטר ביום. לא הייתי מציעה אותו כטרק ראשון.

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209

שם מסלול האגמים שעשינו בדרך מvileha ל espotנקרא circ de colomers .מסלול מדהים שמתחיל בעליה לאזור רמה מלאה אגמים קטנים.

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209

היי לפני כ 7 שנים נסענו לכ 7 ימים לאזור הפירנאים למסלול מעגלי . נחתנו בברצלונה ונסענו לכיוון Ainsa שליד יש שמורה מפורסמת ששכחתי את שמה . ישנו לילה וטיילנו בה למחרת. ואז נסענו עברנו ללינה ליד המסלול של מפל זנב סוס . לילה שלישי ורביעי עברנו לצרפת דרך מעבר הרים מפורסם וישנו באזור מסלול אגם גוב/ גשר ספרד יום אחד והקרקס הקרחוני( גוורני) . חזרנו בדרך אחרת לספרד לעיר vileha ומשם יצאנו למסלול מדהים שעובר בין המון אגמים. קינחנו ב 2 לילות באספוט עם המסלול המפורסם ליד. כלומר צריך כ 7 לילות ו 6 ימי טיול. הייתי גם בדולומיטים ובאלפים הצרפתים .זה לא דרמטי כמוהם אבל טבע פראי לא חסר . סליחה שברחו לי כל השמות אבל זה בהחלט דיי מהווה מסלול קלאסי ובטח יש הרבה בלוגים מפורטים יותר

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209

אביבית. אני לא ממליצה כי אנחנו העדפנו את הכביש ולא יודעת איך הרכבלים. רק רציתי לציין את הדרך היפה ושולחן הפיקניק עם הנוף הכי יפה שהיה לנו על הדרך יותר קרוב לחניית הסכר.

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209

אם בכל זאת בחרתם לעלות ברכב , לא לשכוח את שולחן הפיקניק עם הנוף המדהים על הדרך כ 1 ק"מ לפני ההגעה לחניה של הסכר. (כביש ממש נוח ולא ארוך )

פורסם בפורום אירופה
      Gal209
      Gal209