המלצות על בתי מלון בדרום טנריף ספרד . איזה עדיף?
-
אנחנו זוג ושני ילדים בוגרים מעל גיל 21 . איזה מלון מומלץ יותר? gran oasis resort
בפלאייה דה לאס אמריקס או hollywood mirage
בלוס כריסטיאנוס?
-
@Metayl אמר:
gran oasis resort
אני הייתי הולך על מלונות 5 כוכבים ולא 4.
ההפרשים הם לא גדולים במיוחד אבל התמורה כן.
-
שמעתי המלצות טובות על מלון – Hard Rock Hotel Tenerife. ובדקתי בבוקינג והמחיר זול יחסית לחמישה כוכבים ויש חבילת הכל כלול.
יש עוד מלונות מומלצים אבל הם יותר יקרים , בסוף זה עניין של כמה אתם מוכנים להשקיע , מול מה התוכניות שלכם וכמה זמן אתם מקצים לבטן גב במלון.
-
אין מקום בתאריכים שאנחנו רוצים. אנו רוצים בתי מלון עד 800 שקלים ללילה. תודה על התשובה!
-
אתם שני זוגות כלומר ב2 חדרים נפרדים כאשר מגבלת המחיר מבחינתכם 100€ ללילה לחדר בערך?
אני לא מכירה את טנריף- אבל יכולה לתת לך עיצה איך לבחור מלון שתואם את הצרכים והרצונות שלכם (ולא המלצה של מישהו שאת לא מכירה שהיה במלוןX או Y עם ילדים צעירים/בטן גב/בחורף וכו).
קודם כל להגדיר את הצרכים ואופי החופשה- יותר חשוב ים, בריכה, נגישות למרכזי קניות, למרכז תיירותי וכו
אח”כ איפיון המלון- מלון משפחות (פחות טוב לגילאים שלכם, רעש ילדים וכו) מלון דירות, מלון חדרים , יש מסעדה? טובה? אבזור? בריכות? ספא וכו
אח”כ איפיון החדר והשירותים בו-גודל החדר, על מה הוא צופה, מיזוג ווי פי (הכרחי בעיניי), מיטה זוגית ,שתיים נפרדות אפשרי?,
ואז השוואת חוות דעת של לפחות שני מנועי חיפוש ומידע (נניח בוקינג וטריפאדוויזר) כמה חוות דעת יש, מה הדרוג, כמה מחוות הדעת לאחורנה, תואמות עונת הטיול שלכם,וכן הלאה.
ואז אפשר לקבל החלטה איזה מלון יותר מתאים לכם ולצרכים שלכם כמשפחה.