זהירות לא להזמין ליוון...........
-
על טעם ועל ריח-(ערים בעולם), אין מה להתווכח.
יתכן שהלכת למקומות שכולם הולכים, וחוויתה חוויה מסוימת, שלא השאירה לך טעם של עוד.
זה בסדר גמור-החוויה היא סוביקטיבית תמיד .
יתכן שלונדון אינה תואמת לסגנון האישי שלך גם בסדר.
אם אנשים אוהבים לחזור למקום שכבר היו, גם אפשרות.
רק תמיד תקח בחשבון, שיתכן שאתה לא באמת הייתי במקומות ה"נכונים", ופספת משהו בלונדון- את הקסם שבה.
בכל מקרה, לונדון לטעמי, היא בהחלט עיר שלא נגמרת, בעיקר בגלל הארועים ופעילויות התרבותיות והאומנות שיש בה, שהם בסדר גודל שלא קיים בישראל, ולא בהרבה ערים בעולם.
-
@מטיילבארץובעולם אמר:
הנוף כמעט מכל הר באוסטריה שווה יותר למשל מהנוף מה סקיי גארדן או ממגדל אייפל בפאריס
זה לא ממש בר השוואה. תלוי מה אוהבים יותר, נוף או טבע. גם אצלי הטבע מנצח, ואפילו שלונדון היא העיר האהובה עלי ומקום שאשמח לחזור אליו עדיין אתרי הטבע המרשימים שהייתי בהם יפים יותר בשבילי.
אגב, הייתי בלונדון הרבה פעמים, כולל לתקופה ארוכה, ואף פעם לא הייתי בסקיי גארדן. גם לא ממש ביליתי יותר מדי בבתי קפה. לדעתי החוויה התיירותית השגרתית מחמיצה את הלב ואת העניין של לונדון. יש בה כל כך הרבה מעבר לזה, אבל צריך להתאמץ ולגלות ולהרחיק מאתרי התיירות הבנאליים, ואם אפשר גם להקדיש זמן לאנשים ולאירועים/מקומות הקטנים.
-
מיטל כתבה הודעה על אזהרת השכרת רכב ביוון.
אוקי- אזהרות השכרת רכב ברחבי אירופה
אוקי -מחירי השכרת רכב בארה”ב
אבל מה זה קשור האם X אוהב לטייל בעיר או בכפר. מי היה בלונדון ומי לא, ומה פספס או לא.
לדיון יש נושא-
רוצים לתרום -מוזמנים
רוצים להגג- זה לא המקום.
רוצים לפתוח שרשור נפרד על לונדון מול האלפים -מותר, אם כי מיותר.
אבל תפסיקו להתכתב את שיחות התקשורת האישית על גבי הפורום.
זוהי אזהרה אחרונה.