טיול חוצה אירופה - גרמניה-אוסטריה-איטליה-שוויץ-גרמניה
-
אהלן, אנחנו כמה חברים (כולם מחוסנים) , רוצים לעשות טיולים לAlps.
בגדול נוחתים בגרמניה עושים round-trip וחוזרים לגרמניה דרך המדינות המצויינות מעלה.
חלקם נהיה בהם פחות מ24 שעות.
איפה אני יכול למצוא מידע האם המעברים פתוחים ולמי ?
תודה.
-
מעברים בין
גרמניה-לאוסטריה
אוסטריה-איטליה
איטליה-שוויץ
שוויץ -גרמניה.
מה שנכון לאתמול לא בהכרח יהיה נכון מחר בבוקר.
בלי קשר לקורונה-
מתי אתם טסים?
כמה זמן יש לכם לטובת המסלול הענק הזה?
האם נקנו כרטיסי טיסה כבר? מינכן ?
הושכר רכב ? (לציין חציית מדינות).
חשוב לדעת כי ב1.7 אמור איחוד שנגן להצהיר על מדיניות מקלה, לכן כל מידע של היום לא יהיה רלוונטי כבר לעיתוי הבא.
כדי לבדוק את נושא המעבר בין המדינות-כנס לאתרי המדינות כולן- בדוק את תנאי הכניסה בתקופת הקורונה (נכון להיום) ומגבלות.
זה משתנה כל יום ראשון- חבלים ונפות הופכים ל”כתומים” אחרים הופכים ל”ירוקים”.כך שזה אפילו לא ברמת מדינה.
לדוגמה- לפני שבוע מגרמניה לאוסטריה- בלי בעיה.
מאוסטריה לגרמניה- הרוב אפשרי למעט אזורים מסוימים בטירול שחויבו בבדיקות לפני המעבר.
שוויץ לדוגמה לפני שלשה שבועות לא איפשרה כניסה מחבל פרובנס אליה, אבל לפני שבוע פרובנס שוחרר מצד שני חבל נורמנדי נכנס למגבלות כניסה.
השנה---- טיול כזה טומן בחובו הרבה ביוקרטיה ,טפסים ובדיקות
שווה לשקול צמצום המרחב הגיאוגרפי.
לשיקולכם.
-
היי תודה על המענה.
הטיול בגדול הוא טיול נהיגה , נחיתה והמראה במינכן, הטיול מתוכנן באמצע אוגוסט (עוד לא סגרנו כלום,רק מסלול).
סה”כ מדובר על טיול של 1300 קילומטר ב5 ימים (כן אנחנו משוגעים).
בדקתי כבר את נושא השכרת הרכב (דרך סיקט) ואין בעיה לעבור בין מדינות (כבר עשיתי טיול דומה לזה).
ממה שאני זוכר בין מעברי המדינות לא היה בכלל גבול (או משהו מבנה מאוייש) אבל אולי בגלל הקורונה הם עשו משהו בדרכים.
את המעבר בין גרמניה לאוסטריה נעשה דרך כביש 21.
את המעבר מאוסטריה לאיטליה נעשה דרך כביש 182.
את המעבר מאיטליה לשוויץ נעשה דרך הסטלביו דרך כביש SS301
את המעבר בין שוויץ לאוסטריה דרך כביש 13
ואז מאוסטריה לגרמניה דרך האוטובאן (כביש 96).
האם בדיקת מתחסן לא מספיקה בשביל לעבור גבול בין מדינות (במידה ובאמת יש איזה שהיא עמדה בכבישים) ?
לפי מה שאני יודע ברגע שאני חוזר מגרמניה לישראל אני צריך לבצע בדיקת קורונה בלבד.
-
-
איך ניתן לדעת שנחשפת לחולה קורונה בזמן טיסה לאוסטריה? הרי לאחר הטיסה לא מבצעים שם בדיקות, אלא רק לפני ההמראה חזרה לישראל.