המלצה למלון בלאס ווגאס
-
בלאגיו או אריה או טראמפ או פריס או אחר שווה בחיר שווה
תודה ענת
-
כולם טובים
-
פריז, אריה ובלג’יו במרכז הסטריפ, מיקום מעולה שבמעולים, למיטב ידיעתי, אריה בחירה מצוינת.
טראמפ מלון מצוין, מפואר, אין קזינו (טוב אם יש ילדים) יש בחדרים מטבחון מאובזר וזה יכול לעזור בהמון, כי בבתי מלון האחרים אפילו מכונת קפה אין (אלא בתוספת תשלום או ל-VIP). הבעיה של טראמפ, לא ליד הסטריפ, או איזה 10 דקות רבע שעה הליכה עד לסטריפ החלק הצפוני יותר או למיטב ידיעתי יש שאטל חינם כל כמה זמן
לשים לב שנוסף למחיר הבסיסי של בתי המלון שציינת יש להוסיף מס כמעט 14 אחוז וגם RESORT FEES, תתרשם מהמחירים של ריזור פיז באתר זה (להקיש על הכחול)
-
בלאגיו ואריה נחשבים יותר
פריס זה לדעתי 4 כוכבים
לגבי איזה עדיף, אני יכול לומר אנקדוטלית שישנתי בונציאן, ובסוף מה שהפריע לי זה שלא היה קומקום לקפה השחור שלי.
-
תלוי.
בלאג’יו קצת יותר “מפואר”, אריה יותר מודרני. שניהם מצויינים וממוקמים מעולה במרכז הסטריפ.
בטראמפ אין קזינו והוא קצת בקצה.
פריז זו ליגה נמוכה יותר.
-
אני ישנה תמיד באריה- בד”כ ב sky suites. מלון מעולה. שירות ללא דופי, 5 יהלומים של פורבס (כמדומני), מיקום מצויין בלב הסטריפ. קרוב לכל מקום. יש מצבים שאני לא טורחת להוציא את האוטו- כמו בהגעה לבלג’יו נניח לארוחת בוקר, או לאחד המלונות המרכזיים לצורך הופעה. עשיתי חישוב שלפעמים הגעה רגלית קצרה יותר מנהיגה למלון. כמו כן יש את הרוס והמרשל’ס בלב הסטריפ, גם לשם אני מגיעה ברגל בשל המיקום. כשהייתי בוגאס באפריל, האריה לא חייב על חניה עדיין (למרות שטרום קורונה הוא חייב).
אני יכולה לבחור לישון בכל אחד ממלונות הרשת, אולם זה המלון המועדף עליי by far. מאד נוח להגיע אליו מכל צד של הסטריפ.
-
@מטייל_4017443 אמר:
בלאגיו או אריה או טראמפ או פריס
באריה ופאריס לנתי.
בלאג’יו ברמה גבוהה מאד במרכז הסטריפ.
אריה ברמה גבוהה מאד ,במרכז הסטריפ ,
טראמפ מחוץ לסטריפ ואין בו קזינו.
פריז מאד מרכזי בסטריפ ,נחשב לרמה קצת יותר נמוכה מהשאר.