שרשור הגיגים נבואות רעיונות וכל מה ששופכים
-
not everything that comes to your head has to come through your mouth
-
מאמין במשפט הזה בכל מאודי ונימי נפשי
“ סייג לחכמה שתיקה “ .
-
אם יש לי 201 מוניטין. ועוד 2.6k תגובות .
מה זה אומר ?
-
https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39101940
אולי זה הפתרון שלי . למי שסובל מטיסות במטוסים מסחריים בטיסות ארוכות.
המחירים נשמעים מפתים.. ושווה בדיקה.
-
יוצא מן הכלל.
-
הדבר החם הבא שהולך להיות לדעתי . וזה שמעתי כבר מכמה חברים שכבר פרשו מהארגון ומתעסקים היום בתיירות זה סוכני טיולים שגם יכינו עבור הלקוחות ויתעסקו בכח הקשור לבירוקרטיה של מדיניות ההגבלות והטםסים הנדרשים ויכינו תקצירים ללקוחות.
הרי שזה בעתיד יהפוך לנורמה אבל התיירים יתקשו חהבין את המשמעויות הנילוות וזה יחסוך להם המון כאב ראש ויביא לקוחות למשרדי נסיעות שיעסקו בזה.
ייעוץ ושרות אישי לנוסע לחול.אחלה אקזיט.
-
אם תשים לב, טענתי שזה הסטרט-אפ הבא, וזה "מקצוע חדש" ממש, חשבתי שסוכני נסיעות יציעו את זה דרך חברות תעופה, כי אדם מן השורה יתקשה לתכנן את כל המסלול בעיקר בטיול רב יעדים, להתעדכן במגבלות הקורונה, לקבוע את סדר היעדים העדיף לפי מגבלות הקורונה, זה גם עניין של עוליות, איפה כדאי לבצע בדיקות כניסה ויציאה, נראה שמי שהספיד את מקצוע סוכן הנסיעות טעה, הם כנראה יחזרו בגדול. כמו בימים שלפי הזמנות בנייד.
הכנת כל הדרישות ליעד, ומה שקשור לקורונה, והכנת הדרכה מסודרת מתי עודים מה, כולל חינקים לכניסה, בקצור יומן קורונה לבצוע מסודר במגביל לטיול ביעד.
הלימוד של הנוסעים מצבם והדרישות, חייב להיות אישי, מי מחוסן מי לא, בחירת חברת תעופה גם חשובה, היעדים הדרישות בצוע הבדיקות איפה מחירים נגישות.
כרגע נראה שהרוב נוסעים ליעד אחד וחוזרים, או שניים.
טיולים מרובי יעדים, כמו לחרוש את אירופה בקיץ, כנראה לא בקיץ הזה.
אם זה זכור לי מחקו את ההודעה שלי..חחח

-
לא ראיתי שכתבת הודעה כזו . אז כנראה שחא שמתי לב.
אבל אכן זה הכיוון .
לי בכל אופן התחביב של עיסוק בתיירות אחרי הפרישה ניראה מאוד רלוונטי.
זה נקרא בא בזמן הנכון ובמקום הנכון.
-
סוכן נסיעות זה אחריות ולקחת את הכאב ראש של הנוסע עליך, כולל שהוא בחו"ל עד שהוא חוזר, נראה לך שזה הכוון שלך?
-
אני לא מתכוון למכור סופשים ליוון וקפריסין או בולגריה.
זה אני משאיר לאחרים.
אני יכוון לפלח שוק של טיולי יוקרה.
בעיקר מה שמעניין אותי זה ליעץ ולבנות מסלולי טיול לאנשים.
אני לא מתכוון לעבודה במשרד כל יום כל היום .
סיימתי עם העבודה בחיי. אני רוצה לעסוק בזה כתחביב ולא בשביל השכר.
יש כאלו אצלנו הולכים לדוג או לקאנטרי . אני מחפש קצת מעבר לזה. בכל זאת צריך להעסיק את עצמי בזמנים שלא אטייל בחול.

-
אני מתפלא עליך לא מספיק ? גיל 55 זה אחלה גיל להפסיק לעבוד.
עבדנו יותר מידי וקשה מידי.
הגיע הזמן למנוחה ונחלה.

-
אפרופו החום האירופי ...
אני היום צריך לנסוע לביקור בזק באילת של 5 שעות. לא כולל נסיעה הלוך ושוב.
נראה לי שעדיף החום באירופה על השריפה באילת.

וכבישי הנוף הפנוראמיים באלפים מכביש הערבה המשמים ומתיש.
-
זה היה נכון לעידן שלפני הקורונה . כיום – כמעט כל בקשות ה ESTA נדחות . הם מניחים שאתה מגיע בטיסה מאירופה ולא מאשרים כניסה . למי שיש אפשרות להיכנס עם ויזה ישראלית – עדיף לעשות זאת ולא להסתכן בדחיה של בקשת ה ESTA .
-
תודה על העדכון, מעניין מאוד.
את בטוחה שמקבלים דחיה אוטומטית בדרכון האירופאי, מהתנסות אישית?
אין אפשרות לציין שאתה מגיע מישראל? זה נראה קצת כוללני שכל מי שפונה עם דרכון אירופאי אוטמטית מסורב.
אני מניח שבדקת את הנושא לפני שהעלת את ההודעה, יש משהו בםורומים שסורב בבקשה עם דרכון אירופאי עם טיסה מישראל?
יש לך מידע וקישור לכללים של חידוש ויזה לארה"ב, לבעלי דרכון ישראלי, שכבר היתה לו ויזה לארה"ב?
-
העולם שלנו הולך פייפן...
כדאי לנצל כל דקה לטיולים. מי יודע אבל בהמשך זה ילך ויעשה בלתי אפשרי.
מבזקון מהבוקר!
שיא החום בקנדה נשבר זה היום השלישי ברציפות, כש-49.5 מעלות נמדדו בכפר ליטון שבדרום קולומביה הבריטית, צפונית-מערבית לוונקובר. גל חום קיצוני שוטף בימים האחרונים את אזור צפון-מערב ארצות הברית וקנדה, ושובר שיאי טמפרטורות. ביום ראשון נמדדו בליטון 46.1 מעלות, מידות חום ששברו את השיא הקודם בקנדה משנת 1937 בפרובינציית ססקצ'ואן - 45 מעלות, לדברי סוכנות מזג האוויר הקנדית. (AFP)
-
אחרי עיון בפורום צפון אמריקה, המקרה שתואר הוא ספציפי כנראה, קשה להאמין שזו מדיניות גורפת, אם כי יתכן בגלל הקורונה.
מה שכן לא תוארו עוד מקרים חוץ ממקרה אחד שהעלו.
והסיבות יכולות להיות רבות.
לא הייתי ממהר ללכת ולהכנס לתהליך הוצאת ויזה לארה"ב, בישראל עם דרכון ישראל על כל הכרוך בכך, אם נושא הויזה לדרכון אירופאי לא אומת כמדיניות סירוב כוללת.
הבקרים המאשרים, כן רואים מאיפה אתה מגיע, איפה אתה תושב קבע, איזה אזרחות נוספת יש לך, והיסטורית הויזות שלך בעבר עם דרכון ישראלי.
זה בהחלט נושא שווה ומעניין לבדוק, מה גם שלא בטוח שארה"ב, תתדבוק במדיניות סירוב כוללת לאורך זמן מול אירופה לדעתי.
-
לאחר מספר הודעות בפורומים שונים של מטיילים לארה”ב אשר סורבו לESTA בדרכון אירופאי , בחרתי שלא לנסות לבקש מתוך מחשבה שסרוב יכול לקלקל לי בעתיד . ( יש שאלה בטופס של הויזה האם סורבת פעם ל ESTA ) . חידשתי את הויזה בדרכון הישראלי , מי שהוציא ויזה לאחר שנת 2008 יכול לחדש את הויזה ללא ריאיון בשגרירות , ובתנאי שתוקף הויזה פג לא יותר מארבע שנים . ( עד לא מזמן היה שנה – הם האריכו לארבע שנים )
-
עקרונית נכון ניתן לחדש ויזה ללא ראיון, אבל באתר של שגרירות ארצות הברית כתוב, בתנאי שלא פג תוקף הויזה יותר מ12 חודשים.
האם יש לך מידע מעודכן על 4 שנים כפי שציינת?
באתר מצויין במפורש 12 חודשים.
ציטוט וקישור:
מגישי בקשות מסויימים המבקשים לחדש את אשרותיהם זכאים לתהליך ללא ראיון אישי. הפטור ניתן רק לבקשות אשר עומדות בכל הקריטריונים הבאים:
- הבקשה לוויזה מוגשת בבקונסוליה באיזור מגוריו הקבוע של מגיש הבקשה וגם
- הבקשה מוגשת לאותו סוג אשרה כמו האשרה הקודמת, עם אותו סוג דרכון ואותה האזרחות וגם
- הבקשה הקודמת הוגשה לאחר 31 דצמבר, 2007 וגם
- מגיש הבקשה היה מעל לגיל 14 בזמן הגשת הבקשה הקודמת וגם
- על האשרה הקודמת לא מופיעות המילים הבאות: “clearance”, “waiver”, “blanket” וגם
- הויזה הנוכחית בתוקף, או שפגה לפני פחות מ- 12 חודשים.
-
היה יותר ממקרה אחד . ויותר מזאת – לא קראתי על אף אחד שכן קיבל ESTA .

-