בדיקת קורונה כדי להכנס להוואי
-
אנחנו מתכננים טיול להוואי שבאזור אמצע ספטמבר והבנו שכדי להכנס למדינה הזאת נדרשת בדיקת קורנה “מיוחדת” מספק שהם סומכים עליו.
https://hawaiicovid19.com/travel-partners/
הבנתי שהרבה ישראלים עושים את הבדיקה ב-CVS (רשת הפארם הגדולה) אבל לפי האתר שצירפתי, אי אפשר סתם להכנס לסניף CVS שכונתי אלא יש צורך להירשם באתר מיוחד שבו הבדיקה עולה 130$ ומתבצעת בדרייב אין, אחרת התוצאה לא כבילה על ידי הרשויות בהוואי.בנוסף, באתר של wallgreens מצאתי בדיקות קורונה שמתאימות אבל בכולן יש להגיע עם רכב (וחלקן דורשות פרטי ביטוח בריאות אמריקאי)
אנחנו מתכננים לטוס להוואי דרך ניו ג'רסי ולשהות שם יומיים שלושה עד שנקבל תשובה.האם יש דרך לעשות את הבדיקה בלי רכב? משהו יכול לשתף איך הולכות הבדיקות שצריך לעשות להוואי עבור תיירים בינלאומיים ? איפה עושים? כמה עולה ואם באמת אפשר לעשות בחינם באחד הספקים למעלה ?
שאלה נוספת ולא קשורה,
האם כדי לטייל בארה”ב ה”רגילה” (ניו יורק למשל) נדרשת בדיקת קורונה בארץ? מה הנוהל של ארה”ב נכון להיום? האם תעודת חיסון מקופת חולים בארץ מקובלת עליהם ?
תודה.
-
כדי להכנס לארה״ב נדרשת בדיקת קורונה שלילית מה-72 שעות שלפני הטיסה. בלי קשר לחיסון. בודקים את זה בצ׳ק אין בישראל.
-
מפורום הוואי בפייסבוק, הרבה ישראלים עשו בדיקה בוולגרינס בחינם ונכנסו להוואי.
אפשר לעשות את הבדיקה המהירה יחסית ID NOW היא תקפה להוואי.
אני מתכננת גם לעשות ה וולגרינס לפני הטיסה.
לגבי ה DRIVE THROUGH אפשר לפנות אליהם ולשאול -
@ayeletback אמר:
מפורום הוואי בפייסבוק, הרבה ישראלים עשו בדיקה בוולגרינס בחינם ונכנסו להוואי.
אפשר לעשות את הבדיקה המהירה יחסית ID NOW היא תקפה להוואי.
אני מתכננת גם לעשות ה וולגרינס לפני הטיסה.
לגבי ה DRIVE THROUGH אפשר לפנות אליהם ולשאול-
I don't drive. Can I walk in for a COVID-19 test?
No, Walgreens is not equipped to perform walk-in testing at this time. Patients must arrive in a vehicle and are not permitted to exit the vehicle or enter the testing location.
זה מה שמופיע באתר של וולגרינס, לגבי האם זה חינם, רב הספקים האחרים שמאושרים על ידי הוואיי דורשים כסף בשביל השירות (120-250 דולר) קשה לי להאמין שאחד יציע בדיקות בחינם שהן קבילות והשאר יבקשו כסף. אולי זה חינם לאזרחי ארה”ב רק (עם ביטוח בריאות)
אשמח אם משהו שהיה לא מזמן יפרט.
-
-
@יוני-ק אמר:
arrive in a vehicle and are not permitted to exit the vehicle or enter the testing location. זה מה שמופיע באתר של וולגרינס, לגבי האם זה חינם, רב הספקים האחרים שמאושרים על ידי הוואיי דורשים כסף בשביל השירות (120-250 דולר) קשה לי להאמין שאחד יציע בדיקות בחינם שהן קבילות והשאר יבקשו כסף. אולי זה חינם לאזרחי ארה”ב רק (עם ביטוח בריאות) אשמח אם משהו שהיה לא מזמן
לגבי המחיר, הגיון או לא הגיון הרבה אנשים מעידים שעשו את הבדיקה חינם בוולגרינס והיגיעו להוואי, תכנס לפורום מטיילים בהוואי בפייסבוק ותראה בעצמך.
לא כל המקומות גובים בארה”ב אותן הדבר, יש מקומות שגובים 250 ויש הרבה חינמים, …
באלסקה למשל המדינה מממנת בדיקות חינם, גם למטרות נסיעה להוואי.
למה? ככה.
( הם גם מחסנים חינם ….גם תיירים ) -
צריך לקבוע תור על מנת לבצע את הבדיקה הזאת של וולגרינס? (באתר שלהם אי אפשר לקבוע תור מי שלא אזרח ארה”ב- מבקשים כתובת מקומית)
תודה
-
@Eyal1506 אמר:
צריך לקבוע תור על מנת לבצע את הבדיקה הזאת של וולגרינס? (באתר שלהם אי אפשר לקבוע תור מי שלא אזרח ארה”ב- מבקשים כתובת מקומית)
כן צריך לקבוע תור.
מה שכתבו לי שעושים זה פשוט לשים את הכותבת של המלון.
אם תחכה לסוף יולי אוכל לספר לך מניסיון . -
אז עכשיו מניסיון. קבעתי תור באתר. הגענו ב drive through
לא ביקשו כלום גם לא מסמכים זהות. את הבדיקה עושים לבד עם מטוש שמעבירה לה הרוקחת.
הכתובת ששמתי היא של המלון
מס טלפון אמריקאי גם הוא נדרש שם.:שמתי של חבר.
להוואי צריך לבחור את id now זו בדיקה מהירה שמוכרת ע"י רשויות הוואי.
וולגרינס מבטיחים תוצאה תוך 24 שעות , בפועל קיבלתי תוך שעתיים
אין בקשה למסמכים לתעודת ביטוח או עלות.