אנחנו בשווייץ!!!🌲🏔
-
אז..גם אנחנו צלחנו את הדרך מחוץ לגבולות הארץ בתקופה המטורפת הזאת בעיצומו של תחילת הגל הרביעי..
האמת עד יומיים לפני הטיול עדיין לא היינו בטוחים שהכל יהיה בסדר, ההנחיות השתנו, בידוד נוסף ועוד ועוד..
מי שזוכר אני גם בהריון (מתקדם) ולהבדיל מפעם קודמת שהסכימו לבטח אותי וסמכתי על זה…
הפעם לא הסכימו בכלל גם לא עם החרגות ועם זה החלטנו לא לוותר ויצאנו לדרך.האמת מתלבטת אם לרשום בלוג בסיום הטיול או פוסט מתגלגל..אבל מניסיון הטיול בארצות הברית בלוג בסיום פחות מצליח אצלי אז מנסה מתגלגל בכל יום..
מתחילים

טיסות הוזמנו עם איזי ג׳ט לפני שנתיים כבר! הקטנה שלי עוד הייתה בבטן שקנינו לה כרטיס..והיום היא בת 1.7 הטיול נדחה מאלפיים צרפתיים 2020 לשוויץ 2021 מתוך מחשבה שבשוויץ המצב יהיה יותר טוב.
וגם האמת רציתי “לשמור” את שוויץ כי הרגשתי שאחריה אירופה מחווירה..ובכל זאת קבענו שוויץ.דירה הזמנו בהתחלה בין אינטרקלן לגרינדלוולד ממש באמצע הדרך אבל מכוון שרצו תשלום מלא ביולי ( לגיטימי לתקופות אחרות..) נאלצנו בכאב לבטל ולקחת דירה אחרת קצת פחות מוצלחת אבל עם אפשרות ביטול של 48 שעות והחזר מלא.
.
12 לילות 4500 ש"ח לבקתה עם 2 חדרי שינה, 2 שירותים,סלון, פינת אוכל ואפילו 2 מרפסות.
פחות יפה מהקודמת אבל יש נוף והיא נקייה ובמחיר ותנאים כאלו..לא יכולנו לבקש יותר.רכב השכרנו מרנטלקארס 3000 ש"ח סטיישן אוטומטית בצד השווי רי.
נכנסו לנו 3 מזוודות גדולות. ו2 תיקי ידהטיסות עברו בשלום כולם חוץ מהאמא נרדמו ויצאנו ונחתנו ללא עיכובים.
המטוס לא היה מלא וביקשנו לעבור לשורות האחרונות שהיו ריקות וככה אני הייתי בשלישיה עם הקטנה ובעלי בשלישיה נוספת עם הגדול.בדיעבד הייתי לוקחת לילה ליד השדה למרות שנחתנו בשעה 16 כי להוסיף לילדים עוד שעתיים נסיעה מבאזל היה קצת יותר מדי עבורם.
למדנו. והלכנו לישון.היום הראשון ולמרות האזהרות שאם יש יום יפה עולים להרים החלטנו לקחת באיזי...עברנו בבוקר בסופר לקנות מצרכים לפיקניק, השכרנו אופניים חשמליות (70 פרנק לשעתיים וחצי לכולם) עם נגרר לילדים ונסענו לאגם לעשות פיקניק.
הדרך מקסימה היה לא פחות מנהדר...התחלה רגועה לטיול.
לאחר מכן חזרנו לסופר לקניה גדולה לכל השבועיים ושנ”צ בדירה.האמת שלא תכננתי עוד כלום ליום הזה חשבתי שנוח ובערב נבשל אבל בסוף כולם נרדמו חוץ ממני אז הקדמתי בישולים ושהם קמו ב16 החלטנו ספונטנית לנסוע לגרינדלוולד לGletscherschlucht.
איזה מקום יפה..הגענו בדיוק ב17 שעה לפני הסגירה וזה התאים לנו כי היה רק 12 דק מהדירה שלנו.
היה ממש ריק..כמעט בלי אנשים..
מים בזרימה מטורפת..כמעט לא שמענו מרוב רעש..ופשוט מקסים!!
בתחילת הדרך יש גם כמו טרמפולינה שקשורה מצד לצד פחד אלוהים.
הילדים עלו עם הבעל ואני עליתי לדקה ומיציתי.
לא יודעת אם יפה שם כמו בשלוכטים האחרים אבל נהננו
הגענו לדירה מנסה להעלות קצת תמונות אבל כרגע ללא הצלחה.

מחר פירסט והמסלול לאגם!

-
איזה כיף שהצלחתם לטוס ושאת מדווחת לנו!!!
ההתחלה נראית מבטיחה. וגם התמונות.
אשמח אם תוכלי לפרסם את פרטי ההתקשרות עם הדירה – ממש מחיר מציאה בשביל שוויץ. -
איזה יופי שהצלחתם לטוס למרות הכל! נראה שלמרות החששות טרום הנסיעה נפלתם על אחלה מזג אוויר! כרגע לפי התחזית ביום שבת הולך להיות בהיר וחמים. נצלו את זה לביקור בפסגה שווה.
הנוף מהדירה נראה מקסים. זה בגרינדלוואלד?
תהנו מחר בפירסט ותמשיכי לשתף

-
קיוויתי בשבילכם שאחרי כל ההכנות והבירורים הטיול יצא לפועל, שמחה שאתם כבר שם!
מחכה לדיווח היומי!
-
ניסיון תמונות 2

-
-
-
-
-
-
טוב רק ככה מצליחה מהטלפון

️
-
תודה שהצטרפתם אלי

מצליחה להעלות תמונות רק אם עושה אחת אחת..בטוח מפספסת משהו אז אם למישהו יש עצה...

הדירה היא בתחילת תחילת לאוטרברונן אפילו לא נכנסנו לכפר..קצת אחרי הצומת שמתפצלת לשני הכפרים. אני אחפש את ההתקשרות זה דרך airbnb אדם מקסים בשם רוברטו.
התמונות שהוא העלה לא עושות חסד עם הדירה והיא באמת מוצלחת!
מה שהכריע זה יותר האופציה לבטל תוך 48 שעות בגלל המצב בארץ וחוסר הוודאות.
אנחנו עדיין בהתלבטות לגבי אחת מהפסגות הגבוהות בגלל הקטנה אבל החלטנו שאנחנו פשוט נזרום ואם יתאים נעלה.
נמשיך לעדכן

-
שמח מאוד בשבילכם שהצלחתם “להימלט”
תמונות מקסימות, אהבתי את הרשת הזאת מעל הנהר, נראה מגניב ! 
-
איזה יופי של תמונות!! באיזה אגם מדובר?
אתם בטוחים שזו טרמפולינה ולא איזה רשת ביטחון למשהו?? (למשל למטפסים)
-
-
זה טרמפולינה לגמרי!! כולם קופצים שם, לזה זה מיועד
(חוץ ממני הפחדנית שעמדה בצד וצילמה....).
אגב בשישי פתוח שם עד 10 בלילה. אפשר לבוא בסביבות 8 ואז לראות את השלוכט גם באור יום וגם מואר בלילה. באזור הטרמפולינה הוא מואר היטב. בהמשך היה חשוך ביחס לציפיות שלי.
-
איזה יופי לשמוע סיפור טיול,
עם תמונות של גלויה/חפיסת שוקולד,
ושקט בראש במקום הלחץ המקומי שלנו.
מקווה שימשיך להיות לכם מוצלח, ואפילו ששוויץ במחירים טובים.
-
-
@Hofmanim אמר:
מצליחה להעלות תמונות רק אם עושה אחת אחת..בטוח מפספסת משהו אז אם למישהו יש עצה...
גם לי בהתחלה לא הצליח.
תנסי להעלות 3 ביחד, לא יותר ופשוט לחכות קצת. זה מסתדר לבד
-
@Hofmanim אמר:
אנחנו עדיין בהתלבטות לגבי אחת מהפסגות הגבוהות בגלל הקטנה אבל החלטנו שאנחנו פשוט נזרום ואם יתאים נעלה
שכחתי שאת בהריון מתקדם.
אז מערת קרח בשום פנים לא!! ובטח כשאת בלי ביטוח!!!
ממש מחליקים שם!! הילדים שלי נפלו שם חופשי על הטוסיק והיו צחוקים. במקרה שלך אם זה חו"ח יקרה זה ממש לא יהיה מצחיק