איזה כיף שהצטרפתם זה ירתום אותי לסיים את הסיפור למרות עייפות החומר 
אני מאחדת את שני הימים האחרונים-
ביום השני העברנו את הזמן במלון ליד השדה עד שנוכל לאסוף את הקראוון שלנו , ישנו במלון הילטון צמוד לשדה שנבחר בעיקר הודות לשאטל שלו מהשדה.
בבוקר הילדים הספיקו להיות בבריכה ומשם ישר לאיסוף הקראוון (בחרנו בקרוז אמריקה 25 פיט) העדפתי כמה שיותר קטן אבל שעדיין יצליח להכיל אותנו .
בעיקר חששתי מעניין הלול לפיצי כי לא רצינו להתעסק עם שולחן האוכל באופן יומיומי ואפילו שעתי (עדיין ישן בוקר וצהריים…).
וואלה הכל נכנס לא מרווח לנו אבל גם לא צפוף ובכל מקרה יצאנו מנקודת הנחה שאזור הפעילות יהיה חיצוני בכל קמפ שנגיע אליו..
משם נסענו לאיסוף המשלוח בוולמארט עשינו הזמנה עוד בארץ שהיינו בשקט שלנו ויכולנו להתעסק בזה .
היה ממש נוח תוך דקה הכל היה בקראוון (וכמובן שנאצלנו להשלמות קטנות) הילדים כל כך התרגשו שבילינו שם הרבה יותר מדי זמן לעשרה מוצרים ששכחנו..
בכל אופן ממליצה זה פשוט מקל לעשות את זה מהארץ.
אחר הצהריים בילינו בפריקות ועניינים רצינו לישון באזור אם תהיה לנו בעיה עם הקראוון, ומה תגידו הבעיה מצאה אותנו (בערך
) אתמול ביוטה היו כמעט 40 מעלות (סיוט ! בשביל מה ברחנו מהארץ? ) והגנרטור פשוט סירב לעבוד זאת אומרת אין מזגן!
כל הניסיונות שלנו כשלו וכללו גם פוטנציאל כוויות רציני עקב התעסקות בלתי פוסקת של החצי השני.
מכוון שזה טיול קראוון ראשון שלנו לא הבנו שככה זה כשיש חמסין ובאמת יום אחרי זה הסתדר (חצי נחמה לפחות לא היינו צריכים להעביר הכל כי הקראוון לא תקול).
למחרת מרפי פגש אותנו ומזג האוויר ירד באופן קיצוני כמעט 10 מעלות + רוח וגשם חלש.
ולמה מרפי? כי אני הבטחתי לגדול פארק מים שחבל שלא עשינו בחמסין אתמול…ככה זה שהמוח מטוגן בקופסת פח ב40 מעלות בצל).
בכל אופן אני הבטחתי והולכים לפארק מים, עקרונית הייתי מעדיפה לשלב אטרקציה בשלב יותר מאוחר אבל לא מצאנו ואני לא מאכזבת 
זה חשוב לו אז זה חשוב גם לנו (ונקפא מקור לא נורא).
פארק המים התגלה כחמוד מאוד! כמה מגלשות די רצינות ובריכה נחמדה לאמצעית שלנו עם אבובים ואפילו מים מחוממים - אין תלונות.
בעצם יוצאים מהבריכה ויש רוח מטורפת ולא טיפת שמש בשמיים אז קפאנו חוץ מהגדול שלא מרגיש כלום (תכונה שגילינו בשוויץ הוא נכנס לאגמים כאילו אלה לא מי שלגים).
לסיכום אפילו במזג אוויר הזה היה באמת כיף בעיקר כי הוא באמת היה בעננים וגם לי היה נחמד להתגלש כמו בגיל 17 בשפיים.
משם התחלנו להצפין וניצלנו את העובדה שכולם נרדמים אחרי בריכה ופיצה והצלחנו לנסוע שלוש שעות עד bear lake.
הדרך הייתה..וואו אין מילים נסענו דרך כביש 80 ונשאר רק לקנא במרחבים האינסופים, בחוות שפזורות לאורך הדרך הלב פשוט מתמלא ואני לא אשקר שכיף להנות מזה בשקט רק שנינו..
הגענו לקמפ יבש מול האגם,יש צל, בור אש ועם נוף כזה לא צריך עוד כלום.
עשינו מדורה מקלחות ושלחנו למיטות.
לאחר מכו יצאנו החוצה לכבות את האש ולסדר ואיזה שמיים קיבלנו!!! זרועי כוכבים עם שביל החלב כל כך ברור!! פשוט גמענו את הרגע הזה ניסיתי לצלם אבל כמובן עם הטלפון זה לא הלך..
מחר נגיע עד ג׳קסון והטיול מתחיל להרגיש כמו שדמיינתי…חלום

מחר פירסט והמסלול לאגם! 

כי שחזרנו משוויץ הרגשנו שהכל מסודר ומוקפד מדי
אבל אם מישהו היה לאחרונה המידע יהיה יותר יעיל..