ד"ש מבודפשט
-
נסענו אני וזוגתי היקרה לבודפשט.טיסה ביום שישי בצהריים. בן גוריון היה פחות עמוס מחודש יולי בו טסנו לקראקוב.
הונגריה לא מתעניינת בחיסונים ויש להציג pcr שלילי לכניסה. בנחיתה אין תור ותוך רבע שעה היינו מחוץ לשדה.
טמפרטורה מקסימלית של 20 מעלות מעונן חלקית
מלון 5 כוכבים על הדנובה (מריוט למתעניינים) ב 200 יורו ללילה כולל א.בוקר נהדרת (צילמתי חמטה גם את הנוף מהחדר). מסעדות נפלאות ואווירת אין קורונה. כמעט איש לא חובש מסיכה ואין היסטריה באוויר.
בקיצור גן עדן

-
-
תמשיך להוציא לנו את העיניים פעם בחודש, למה לא?

-
-
בודפשט מקסימה ותמיד כיף לחזור אליה. יש מצב לסתיו הקרוב בתקווה שהמצב שם יישאר טוב. -
-
-
ניראה נפלא. אם זוגתי לא הייתה בטשקנט עכשיו הייתי גם נוסע -
@צחצח-המטייל אמר:
והפתעה.… גם בבודפשט יש קייזרשמרן
מעורר תיאבון והתמונות מהעיר נפלאות!
אין על הארכיטקטורה של הממלכה האוסטרו-הונגרית...
-
-
זה ליד המסעדה הזו אם אני לא טועה..

בתי ואני התלהבנו שיש מסעדה שקרויה על שמה..היינו בבודפשט בכריסטמס 2019.. אני מתגעגעת..

-
-
*עד לא מזמן, המלון נקרא: "Boscolo Budapest”, החברה שיפצה את המבנה שנבנה ע”י חברת ביטוח לפני יותר מ- 125 שנה (משרדים, לא ארמון) ופתחה שם בית קפה.
-
-
-
-
נדחפת עם תמונות מדצמבר 2019 – מדהים לראות אנשים מכל העולם עומדים מול הנעליים והדגל בדממה ונראים מרוגשים. מאד התרגשנו להיות שם.

-
מרגש ! כואב הלב !
תמיד תזכרו, כל מי שנרצח שם היה יהודי ואת האויב לא עניין אם הוא חילוני או חרדי, אם הוא ציוני או אנטי ציוני, אם הוא מהמפלגה הקומוניסטית או מאגודת ישראל….. הם נרצחו כי הם היו יהודים ! כוחנו באחדותינו.
-
-
כבר נגמר? עבר לנו מהר