כניסה לספרד לישראלים מחוסנים
-
אני מתכנן טיסה למדריד ואני רוצה לוודא שאין בעיה למחוסנים להכנס.
לפי מה שהבנתי לא חייבים לעשות בדיקה בכניסה לשם ותעודת מחוסן ישראלית מספיקה?
האם צריך לעשות בדיקה שם לפני שחוזרים לארץ?
חושבים גם לטוס לאחד האיים, איביזה, מיורקה או טנריף יש מגבלות על טיסות בתוך ספרד לאזרחים זרים?
יש עוד משהו שצריך לעשות שאני אולי מפספס?
-
כל מי שטס לישראל צריך לעשות בדיקת PCR עד 72 שעות לפני הטיסה. לגבי נהלי כניסה לספרד- אולי תמצא כאן
-
קודם כל בהחלט יש מגבלות שונות לגבי האיים מאשר לגבי היבשת, מתנהל בנפרד.
שנית כל ישראלי שחוזר לארץ בן חודשיים או מאה, מחוסן או לא --חייב לעשות בדיקת קורונה בספרד לפני המראה עד 72 שעות. המחירים בספרד סביב 60-70€
בדיקה בנתבג בכניסה מחיר 100(80 שח)
מי שמחוסן חיסון שלישי-חוזר לביתו ומחכה לתוצאות נתבג תוך 24 שעות.
מי שלא מחוסן חיסון שלישי-נכנס ל7 ימי בידוד, בדיקה נוספת על חשבונו ביום השישי ועם קבלת התוצאה-משוחרר.
-
והכי חשוב: כל מה שאמרו לך נכון לרגע הכתיבה. בהחלט יכול להיות שעד הטיסה שלך דברים ישתנו ולכן חשוב לבדוק מול מקור רשמי ממש לפני הטיסה עצמה.
-
-
meravshe, כתבה: "כל מי שטס לישראל צריך לעשות בדיקת PCR עד 72 שעות לפני הטיסה."
-
ועוד דבר, ראיתי שיש מגבלות תפוסה של 50% בפנים, זה אומר שכל המסעדות, בארים, מוזיאונים הולכים להיות מלאים ויהיה קשה לתפוס מקום?
יש מישהו שהיה שם לאחרונה ויכול לומר איך זה היה לו?
-
כתבתי----שנית כל ישראלי שחוזר לארץ בן חודשיים או מאה, מחוסן או לא --חייב לעשות בדיקת קורונה בספרד לפני המראה עד 72 שעות. המחירים בספרד סביב 60-70€
השאלה לגבי מגבלות תפוסה של 50% בפנים, קיימת ברוב אירופה . גם בארץ יש מגבלות תפוסה בתוך חללים סגורים. אתה מדבר על “ספרד” באופן כללי- איזו תשובה אתה מצפה לקבל ,נניח מישהו היה בברצלונה בחודש יולי ולא היה מלא בפנים, ומישהו היה בסרגוסה באוגוסט והיה מלא---אז מה זה אומר על היעד שלך? על סוף ספטמבר? ---כלום.