עזרה עם בחירת היעד בנובמבר?
-
ערב טוב חברים אז יש לי ברשתוכם כמה שאלות אני כרגע מיתלבט בין לונדון לברלין נוסע ב 14-18/11בשניהם ביקרתי לפני שנתיים אך חוגג 40 בסוף אוקטובר ועושה טיול לבד ההיתלבטות שלי היא כרגע בעיקר בעיקר עניין בדיקת הקורונה בכניסה וביציאה אני מחוסן בחיסון שלישי בברלין אין דרישה לבדיקה בכניסה ובלונדון כן בנוסף ביציאה בלונדון מחיר הבדיקות גבוה מאוד ובברלין נמוך העדפה הראשונית שלי הייתה לונדון אך גם התקציב מדבר אשמח לעזרתכם האם לדעתכם בנובמבר יש משמעות או ששתי הערים אותו הדבר מבחינת אנשים ואוירת הקריסמס?דבר נוסף שאני בוחר טיסות באיזיגט אין כל כך מידע ברור לגבי הכבודה צעבר למידה האם בכרטיס הזול שלהם מקבלים אפשרות לטרולי עד 10 קילו?
האם ישנו יעד נוסף באירופה שניתן ללכת אליו ועדיין להנות עם מגבלות הקורונה?
-
אתה יכול לטוס לבולגריה וגם עולה רק 8$ הטיסה
-
קודם כל, אתה בפורום הלא נכון.. אתה שואל לגבי מדינות באירופה אני מבינה. מציעה לשאול בפורום אירופה.
שנית, אם מציק לך עניין הבדיקה לפני הטיסה, אחריה והמחירים, סע לברלין בלי היסוס. לגבי אוירת הכריסטמס, השווקים מתחילים לפעול ברובם רק מאמצע נובמבר או סוף נובמבר (צריך לבדוק).
המחיר הבסיסי באיזיג’ט כבר לא כולל טרולי. אם תשלם על מקום ישיבה עם מרווח לרגליים תוכל לעלות עם טרולי, אחרת צריך לשלם בנוסף על טרולי או מזוודה.