עזרה עם איזי גט
-
שלום חברים אשמח לעזרה ב 3 שאלות
1. אני מחוסן חיסון שלישי אצטרך בדיקה רק בחזור לארץ או גם ביציאה מהארץ?
2. לגבי כרטיס טיסה אם אני קונה 2 כרטיסי טיסה בנפרד 1 להלוך ו 1 לחזור אין עם זה בעיה ?(יוצא לי יותר זול פשוט) כי הבנתי שחובא להציג כרטיס חזור גם לכן שואל
3. האם קיים מלון שפוי בברלין שמציע חדר ליחיד במחיר הוגן כל מה שמצאתי כמעט זהה למחיר זוגי
-
- תבדוק Ibis Styles hotel Berlin Mitte קרוב לאלכסנדרפלאץ, נקי ונעים מחיר סביר
-
מה לגבי שאר הסעיפים ששאלתי?
-
@udi_cn אמר:
2. לגבי כרטיס טיסה אם אני קונה 2 כרטיסי טיסה בנפרד 1 להלוך ו 1 לחזור אין עם זה בעיה ?(יוצא לי יותר זול פשוט) כי הבנתי שחובא להציג כרטיס חזור גם לכן שואל
אם יבקשו ממך להציג כרטיס חזור יהיה לך כרטיס חזור ביד גם אם קנית אותו לחוד, כך שמהבחינה הזו אין לך בעיה.
בגלל הקורונה יש הרבה שינויי וביטולי טיסות, במידה ויהיה איזשהו שינוי, נניח ביטול טיסת ההלוך וקנית את שני הכרטיסים ביחד אזי איזיג’ט תיתן לך את כל הזכויות הנובעות מהטיפול לשני הכרטיסים, אם קנית את כרטיס החזור בנפרד וכרטיס ההלוך יתבטל תשאר תקוע עם כרטיס חזור שאין לך מה לעשות איתו.
ממליץ שתבדוק עוד פעם את המחירים, ככל שאני מכיר באיזיג’ט המחיר אמור להיות זהה אם אתה קונה את ההלוך וחזור יחד או לחוד.
-
מי שמחוסן צריך להציג תעודת חיסון(עדכנית).
אתה צריך למלא טופס יציאה מהארץ(וטופס נוסף לפני החזרה לארץ), קרא את ההנחיות כאן.
- לפני הכניסה לגרמניה אתה צריך למלא את הטופס הזה ולצרף אישור שהתחסנת(קרא את ההנחיות לפני מילוי הטופס).
- מלונות: ראה כאן מחירים.
אתה יכול לשנות את אפשרויות החיפוש שסימנתי ב- Filter(בעמוד למעלה).
ייתכן שראית מחיר די דומה לחדר יחיד משום שהוסיפו גם ארוחת בוקר, בד”כ מחיר חדר ליחיד זול יותר, אם לא תמצא עשה חיפוש לפי זוג יופיעו גם מחירי החדרים ליחיד ותוכל להשוות.
-
שאלה רכשתי עכשיו את כרטיסי הטיסה מנסה להבין הציעו לי מעכשיו לבצע צק אין זה הגיוני? וגם עשיתי צילומי מסך אשמח להסבר תודה

סבר? -
-
ראשית הזמנת בריינאייר ולא איזי ג'ט.
לגבי המסמכים:
אלה הצהרות שלך שאתה תציית לחוקי הקורונה, לא תעלה על הטיסה אם יש לך תסמינים, לא תעלה לטיסה חומרים אסורים ועוד..
מבקשים ממך להעלות מסמך דוגמת תעודת מתחסן/בדיקה שלילית/תעודת מחלים כדי לוודא שתוכל לעלות לטיסה