סירוב בקשה לוויזה למצרים
-
שלום לכולםן,
לקראת טיול מאורגן למצרים בעוד שלושה שבועות, הגשתי לפני שלושה שבועות בקשה לוויזה בשגרירות (יחד עם כל הקבוצה דרך חברה מתמחה). היום היא סורבה יחד עם בקשות של רוב חברי הקבוצה.
האם כדאי לעשות ניסיון נוסף? האם יש סיכוי שיסתיים בהצלחה לפני הטיול בעוד שלושה שבועות?
-
-
@nirsopher אמר:
יחד עם כל הקבוצה דרך חברה מתמחה
מה החברה המתמחה אומרת? מה ההמלצות שלהם? האם אלו מארגני הטיול או איזה מאכער נפרד?
מה הסיכון הכלכלי שלך? האם בעקבות הסירוב עכשיו אתה מקבל את הכסף חזרה?
-
הבקשות הוגשו עבור כל חברי הקבוצה בננה אחת או שתיים באמצעות סוכנות. להבנתי כל חברי המנה שלי סורבו כמוני.
-
אין לי מושג מה הסוכנות שלא ציינת את שמה כתבה בבקשה לויזה, אם הקבוצה לא יוצאת בטיול מאורגן והחברה רשמה שאתם מטיילים ביחד ואינכם מטיילים עם מדריך וליווי משטרתי, הם לא מאשרים טיולים כאלה, אין לי יכולת לדעת מדוע שללו את מתן הויזה(לא ציינת אם זה טיול מאורגן ע”י חברה).
אם שללו, יש סיכוי שישללו שוב משום שהפרטים שלכם כבר נמסרו לשלטונות(למוח’בראת), אם הטיול יוצא בעוד שלושה שבועות, זה בערך הזמן שלוקח לקבל ויזה.
-
כתבה מהיום ב y net – זה מגמתי ולא מקרה יחיד -
הכל פוליטיקה
-
כנראה
-
שוּ סייאסייה? אנחנו אחוכים עכשיו.

-
המצרים מביניםשהעם במצרים לא אוצה ישראלים, הקשרים הםאסטרטגים בלבד, ולכן הדבר האחרון שהם צריכים זה תקרית עם ישראלים במצרים. כקבוצה כנראה אפשרי עדין סביר שהדרישות נוקשות. זה די ברור כשאר באתר השגרירות בישראל מובהר שבעלי דרכון זר מקבלים ויזה בגבול ב 25 דולר.
-
צבאח אל ח'ייר יא מירוֹ! כנת פיין? https://m.youtube.com/watch?v=hYcSZpzs6YQ