במה שונה הסקי השנה - בצורך לוודא איך עושים בדיקת pcr
-
לגבי צרביניה, מונטה רוסה, פילה.
התשובה והיא לא זולה – מעבדה שנמצאת ממש ליד החניה ממנה עולים לפילה.
מאחר ובסקי פס של מונטה רוסה יש את פילה, אז יום שישי גולשים בפילה … אחרי השוד של הבדיקה
עוד 8 שבועות …
-
אשמח לקבל פרטים על המעבדה- צריך להזמין מקום? עלות? זמן קבלת תשובה? שעות פעילות?
אני מאד אוהבת את פילה ובמיוחד בימי שלג, שאז היא נהיית מיני קולורדו.
הייתי בהתלבטות אם לטוס לסופש במילנו ועוד לאחר שינוי מועדי הטיסות הרגילים (אחהצ בהלוך, לילה בחזור). כרגע אני מתעתדת לטוס לקולורדו בדצמבר.
-
ואם גולשים בצרפת (אני באמצע ינואר ב-Les Arcs), רצוי כמובן שזו תהיה מעבדה עם ski in ו-ski out.

-
רק עכשיו שמתי לב שגם אתה באיזור ובידיוק פרסמתי שאלה בנושא. אני אמור להיות שם ב 18 לדצמבר. בהמשך לשאלות של ROZMAR, גם אני אשמח לפרטים בנושא מיקום הבדיקה, עלות, שם המכון…..כל מידע יעזור
-
אחרי שגיליתי כמה עולה בדיקת PCR בצרמט שינינו את היעד לזולדן. בצרמט היה יוצא לנו ל-5 נפשות מעל 3000 ש”ח עבור בדיקות PCR – ממש לא בא בחשבון! -
kind mr. JonathanI kindly ask you to be able to write to me again the first week of December to make this reservation because at the moment I can confirm that these buffers and methods are carried out with us but I still do not have certain dates / agendas for the month of Decemberthanks in advance for your cooperationSecretary -
אני רק הזרוק נקודה אחת קטנה- אף אחד לא בודק באמת את הטופס של הבדיקה מלבד המילה negative והתאריך של הבדיקה
( מיועד לאנשים שיש להם מנוי לאדובי אקרובט )
-
-
בדיקת האנטיגן עדיין לא אושרה בקבינט, אבל אם כן זו בשורה משמחת
-
-
בכל מקרה צריך להבין מה בדיוק הדרישה – אני מניחה שהבדיקה הביתית שקניתי בסופרפארם לא תספק אותם... -
-
-
יש לך מנוי לאדובי אקרובט, אז אין לך מה לדאוג!
-
בכל מקרה בשורה משמחת! כמעט בכל אתר יש בית מרקחת או מקום יעודי שעושה את הבדיקות הללו בעלות של כ 20-40 יורו. באוסטריה אפילו בחינם בחלק מהמקומות.....לי זה יחסוך הרבה כאב ראש במידה והטיסה לאיטליה בדצמבר תצא לפועל.
-
@Maki869 אמר:
אני רק הזרוק נקודה אחת קטנה- אף אחד לא בודק באמת את הטופס של הבדיקה מלבד המילה negative והתאריך של הבדיקה
( מיועד לאנשים שיש להם מנוי לאדובי אקרובט )
אתמול חזרתי מנפולי, הבדיקות בשדה בצ׳ק אין של ה PCR היו יסודיות למדי.
אני לא יודע איך זה יהיה בברגמו, מלפנסה, או כל שדה אחר, אבל קחו זאת בחשבון בבחינת סיכויים מול סיכונים....
-
"אבל קחו זאת בחשבון בבחינת סיכויים מול סיכונים..."
יפה שאף אחד לא חשב על הבעיה שתיווצר לנוסעים האחרים בטיסה כשעולה אדם שהבדיקה היחידה שטרח לעשות היא אם הקו בתעודה המזוייפת יצא ישר.
*מזל שהתוצאות כתובות באיטלקית(ואנגלית).
-