עזרה בבחירת יעד וטיפים- אמא ובת (18)
-
אודה להמלצה על יעד לכשבוע לטיול אמא ובת (18) חודש יולי , שילוב בין עיר וטיול - מתלבטים בין יעדי איטליה לספרד. מי שיכל לתת טיפים ולמקד יותר תודה.
לגבי טיול לא נרצה לשכור רכב אז אם יש המלצה על מדריך, משהו מאורגן יומי או יומיים שלושה .
-
היכן הייתן בעבר? מה מעניין אותה, אותך? איפה בספרד חשבתן? היכן באיטליה? אגב- לרוב טיולים מאורגנים היוצאים מעיר גדולה עם מדריך הם טיולי יום שחוזרים ללינה בעיר.
-
אנחנו יותר בכיוון ספרד- ברצלונה או מדריד. ומשם לצאת אולי ל 3 ימים. אני הייתי בשניהם .
היא פחות בעיניין של אדריכלות ואומנות..
-
אני לא יודע הרבה לגבי טיולים עם מדריכים. בכל טיולי התניידתי בתחבורה ציבורית או ברכב שכור.
מרבית האתרים הידועים סביב מדריד (טולדו, סגוביה, ואחרים) אינם "טבע" פרופר אלא יותר ערים עתיקות ויפות כאלו ואחרות. יתר על כך, ביולי חם בטירוף במדריד ולא ממש כדאי
את ברצלונה אני מאוד אוהב, וסביבה יש מספר אתרי טבע שקל יחסית להגיע אליהם
- מונסראט - גישה קלה ברכבת, עלייה ברכבל לכנסיה בין ההרים, וניתן לעלות מפלס נוסף ולטייל בנוף נהדר
- עמק נוריה - בשולי הפירינאים - יפה מאוד, עם כי יש לא מעט נסיעה
בנוסף, ברצלונה שוכנת על חוף, כך שניתן בקלות יחסית להגיע לעיירות קוסטה בראבה ולנפוש שם.
-
אם הכוון ברצלונה יש יעדים במרחק נסיעה יומי ברכבת (למשל נסיעה לגירונה) או בטיולים מאורגנים יומים מהעיר (כולל טיולים דוברי עברית) לקוסטה ברבה, פיגראס וכו
למונסרט קל להגיע בתחבורה ציבורית מברצלונה.
אם הטיול למדריד- אפשר ברכבת להגיע ליום טיול בטולדו, או סגוביה ואפשר לנסוע בטיולים מאורגנים מקומיים לעמק הנופלים , ואחרים.
אבל אם היא פחות בקטע של אדריכלות ואמנות---- אולי זו אינה המסגרת הנכונה עבור שתיכן? אולי לונדון ובילויים ?