מבוסטון למפלי הניאגרה
-
האם מישהו יודע מדוע כשאני בודקת את המסלול מנמל תעופה בוסטון לאזור איתקה באתר www.viamichelin.com הוא מראה לי מסלול של כמעט 10 שעות (ללא הפסקות) ואילו בגוגל מפות הוא מראה מסלול של 5.5 שעות?
שני המסלולים בכביש I-90
-
לא יודע למה, אבל גוגל מאפס קרוב יותר למציאות.
בוסטון - ניאגרה זה 8 שעות+/- נטו ללא הפסקות,
ובנסיעה רצופה, כלומר ללא לינה ונקודות עניין לביקור יוצא כ 10 שעות.
-
@נעמם בער נסעתי פעם לביקור במפלי הניאגרה מהמלון שלי שהיה כ- 50 - 40 ק"מ מערבית לבוסטון. אני חושב שנסעתי 3 או 4 שעות עד Utiicha והמשכתי למחרת. נוסיף לזה 30 דקות נסיעה מנמל התעופה עד למקום ממנו יצאתי ועוד זמן מ- Uticha ועד ל- Itacha. לדעתי, זה יותר מ- 5.5 שעות. אולי 6 - 7 שעות בפועל.
-
האם יש לך המלצות על עצירות בדרך או שכדאי פשוט לעצור בתחנות רענון ולהגיע ישר לאית'קה.
אני רוצה להספיק להגיע לאוניברסיטת קורנל לסיור או אפילו להספיק שם שמורת טבע אחת. האם זה בכלל ריאלי?
מניחה שנצא ממרכז בוסטון בסביבות 09:00
-
לפי וויז הנסיעה לוקחת שמונה שעות נטו, בלי עצירות להתרעננות וכד'. אז 10 שעות זה ריאלי...
-
@נעמם בעודכם בבוסטון ממליצה על שיט לוויתנים מעולה. מצ"ב בבלוג שלי.
-
@נעמם יש אפשרויות שונות לעצירות בדרך, ואפשר למשוך אותה גם ליומיים. זה תלוי בכם. הנה מספר הצעות:
- ספרינגפילד, מסצ'וסטס. בעיר זאת נמצא היכל התהילה של הכדורסל (שהומצא שם), ויש גם אתר לאומי היסטורי של ה- Arsenal, מעין התע"ש האמריקאני. שם יוצרו רובי הספרינגפילד המפורסמים.
- באיזור הברקשיירס במערב מסצ'וסטס יש אתרים שונים שניתן לבקר. למשל, אפשר לעלות לפסגת הר גריילוק (פארק מדינה של מסצ'וסטס), ההר הגבוה ביותר במדינה זו.
- בעיר אולבני, ניתן לעצור ב- Empire State Plaza ולבקר ב- state house של ניו יורק. אפשר גם לעלות לתצפית על כל האיזור, שכולל גם את נהר ההדסון. כמובן שניתן גם לטייל בכיכר עצמה.
- ממערב לעיר ניתן לבקר במערת הנטיפים Hoeh (היא כבר לא על I-90).
-
תודה רבה על ההמלצות.