דרך איפה לנסוע מוינה לאגסבך בעמק וכאו???
-
אני מנסה להיות אופטימית , מקוה שעד חודש מאי האומיקרון באוסטריה יירגע ונוכל לטוס.
יום ג' בבוקר נקבל רכב. נצא לדרך למקום הלינה הראשון בטיול ב Aggsbach Markt (אגסבך מרקט).
הגיוני לטייל בדרך בTulln (טולן) ו Krems an der Donau (קרמס)
יום ד' נטייל בשפיץ דורנשטיין ו וייסקירכן (נשמח למצוא מסלול לטיול רגלי ואולי לצאת לשייט (בינתיים אני עוד לא לגמרי מבינה איך מתארגנים)
ביום ה' נגיע לסנ. פולטן, מלק, טירת אגשטיין.
ביום ו' ניסע לבאד אישל. עצירה מתוכננת ליד הסכר (כביש 25), אולי נסיעה לScheibbs או Schallaburg Castle . מישהו היה יודע אם כדאי? .
העצירה הבאה בגמונדן טירת אורט. יש עוד המלצות לתחנות בדרך?
בתודה מראש
-
אכן הגיוני וכך מומלץ לנסוע, דרך טולן וקרמס.
-
-
כן, המסלול שטוח, ולכן אם תאכלו לא יותר מחצי שעה ברוטו, תספיקו הכל כולל עצירות וצילומים.
-
תודה לך.
משך הזמן שמוקדש לארוחה תלוי במידה רבה במהירות ההגשה.
אני מקוה שהנסיעה משדה התעופה לא תמשך יותר משעה ורבע. עוד לא הבנתי האם לנסוע על כביש 14 שאיטי יותר או צפונית לדנובה (איזה דרך מענינת יותר.).
אני מבינה שמטולן לקרמס הנסיעה נמשכת פחות משעה (באיזה שעה בצהריים יש עומס בתנועה?) וכך גם מקרמס למקום הלינה..
היה לי הרושם שבקרמס לא שטוח . הכנתי מסלול שחלקו מסתמך על הטיול שלך. הגיוני או ארוך מידי?
אשמח להגיע לשפת הנהר וגם לעבור ליד כנסיות (ואיפה שאפשר להציץ לתוכן). מלבד הכנסיות יש עוד אדריכלות מענינת בעיר? הרחובות ש"סיירתי" בהם באמצעות גוגל לא הכי מרשימים..
מאמינה שנרצה במסגרת הטיול לקנות מצרכים לארוחות ערב.ולהגיע בסביבות 18:00 למקום הלינה.
-
שאלת על המסלול הרגלי בטולן, ועל זה עניתי שהוא שטוח.
בקשר למסלול הרגלי בקרמס, הוא שטוח ברובו וגם העליות בו לא רציניות, בודאי לאור הכושר המצויין שלכם.
המסלול בקרמס הגיוני, וממילא אפשר לחתוך בכל שלב ולחזור לרכב. תבדקי טוב איפה לחנות, כי לא בטוח שחניה ליד לשכת התיירות שממנה מתחיל ובה נגמר המסלול היא אפשרית.
-
,תודה רבה.
במסלול המעגלי נמצא עוד מגרש חניה ששמו שער האבן נראה שקרוב לסופר בילה.
תודה על המחמאות אבל לצערי יש לי הרגשה שהכושר כבר לא כל כך טוב כמו שהיה..
מקוה להשתפר עד הטיול.
-
גם אני מתעניינת באיזור ולומדת אותו. לגבי טירת אגשטיין מי שהיה יודע להגיד האם מגרש החניה צמוד לטירה או שיש מסלול משמעותי בעליה אליה? מתלבטת בין טירת אגנטיין לבין Gottweig Abbey שנמצא מעבר לנהר, גבוה גדול ומרשים. אשמח לשמוע ממי שהיה.
-
@ח.ג סליחה שאני נדחפת, עושים את 'מסלול אגון שילה'?
-
היי דבורה,
בטירת אגסטיין החנייה צמודה ולא כרוכה בעלייה קשה
הנוף משם מדהים והאוירה ימי בניימית ממש!
מאוד נהנינו שם ואכלנו שם ארוחת צהריים נחמדה בתוך הטירה
ביקרור חובה בעמק הווכאו
-
קצת באחור.. בזכותך קראתי עליו. ספור מעניין.
מסתבר שמה שתכננתי מתאים למסלול . בתקוה שנטוס..
אם מצב הרוח של בעלי יתאים, נכנס גם למוזיאון.
חג שמח
-
ואני חשבתי שזאת הייתה מטרת העצירה:) מקווה שהפעם הטיול יצא לפועל🧿 *לא חייבים אם אין זמן/חשק, אני לא אעלב.
חג שמח וטיול מהנה.