ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אשמח להמלצות להולנד 7-16.4 עם מתבגרים

פורום טיולי משפחות
    חופשה משפחתית הולנד
    3
    5
    383
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נירית10
      נירית10 נערך לאחרונה על ידי

הי , אודה להמלצות.

מתכננים לטוס להולנד ב 7.4-16.4 (השבוע) זוג עם 3 ילדים(16,13.5,9.5, בן,בת,בן שלא מפסיקים לריב) . תכננו 7-10 באמסטרדם, 10-12 ליד אפטלינג (Vught) 12-14 ב Maastricht (לראות את המערות מתחת לאדמה) ו14-16 שוב חזרה לאמסטרדם. (אולי וולבי/פארק החבלים/ פארק הקופים. האם שווה להיות יומיים במסטרכיט?. או להשקיע במקומות אחרים. אשמח להמלצות , לפי מזג האויר הולך להיות קר וגם גשום רוב הימים.

פתוחה לשמוע ולשנות. תודה

עמיחי13 נירית10 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לא ברור לי האם הלינות הוזמנו או שאתם עכשיו משחקים עם זה. תחזיות מזג אויר ל-7 באפריל הן מאד לא מדוייקות, ותחזיות ל-16 באפריל הן רק סטטיסטיקה משנים עברו, אולי משולבות עם כדור בדולח. ודווקא בגלל זה אני חושב שהכי חשוב לשמור על גמישות. באופן אישי לא הייתי רוצה להיות ימים ארוכים בחוץ בגשם בטמפרטורה שמתחת ל-10 מעלות. נכון שבהולנד ובחלקים ניכרים מאירופה יכול לרדת גשם גם בקיץ, אבל כשחם, אז גם אם נרטבים זה לא נורא, ובהחלט יצא לי לטייל בחוץ בגשם. כשקר (גם אם לא קפוא) זה ממש לא כיף. הזכרת שהילדים רבים הרבה, אז קור וגשם עשויים לחזק את ההתנהגות הזו (לפחות על הניסיון עם הילדים שלי בגילאים דומים)

אז בעיניי המפתח הוא גמישות. בעיר כמו אמסטרדם אפשר לטייל גם בגשם. חלק ניכר מהזמן נמצאים תחת מחסה, ויוצאים החוצה לגיחות קצרות. לעומת זאת בפארק שעשועים / חבלים וכדומה נמצאים כל הזמן בחוץ. וזה לא נעים ביום גשום וקר. אז בעיניי הכי נוח מקום לינה אחד לכל התקופה (הגם שהיא ארוכה), ותכנון היעד בהתאם למזג האויר. וחפשו לכם הרבה אטרקציות מקורות. אל תפסלו באולינג וכדומה רק בגלל ש"בשביל באולינג לא נסענו עד הולנד"

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • עמיחי13
          עמיחי13 @נירית10 נערך לאחרונה על ידי

@נירית10

איזור מאאסטריכט בהולנד נהדר, עמוס באתרים מעניינים ואטרקציות לילדים. רק הבעיה הקטנה היא שהוא מרוחק יחסית משאר חלקי הולנד, ולכן לא מופיע ברוב הטיולים הקלאסיים להולנד. יכול להשתלב ממש מצויין בטיול למזרח בלגיה. בטיול שלנו נסענו יום אחד לגיחה לאיזור ממרכז הולנד, בדיעבד הייתה נסיעה ארוכה ולא מוצדקת.

בטיול משפחתי ל9 ימים להולנד לא הייתי מתפרס על יותר מ2 מקומות לינה. את כל המקומות שהזכרתם אפשר לכסות אפילו ממקום לינה אחד מרכזי. רצוי לבחור מקום לינה שיש בו גם איזו פעילות מקורה - למשל אם יש בריכה מחוממת זה יתרון ענק בהתחשב במזג האוויר.

יש בהולנד שפע של מקומות מעניינים במקומות סגורים כמו מוזיאונים. אם זה מדבר אליכם אפשר לשפוך כאן הרבה המלצות. אם ספורט מעניין אתכם אולי אפשר לנסות לתפוס משחק כדורגל טוב.

נירית10 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • נירית10
            נירית10 @נירית10 נערך לאחרונה על ידי

@נירית10

• נירית10
              נירית10 @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

תודה - יש לכם המלצה למקום לינה עם בריכה מקורה במרכז בין אפטלינג ל Duinrell ? וכן לגבי המלצות למקומות "חמים."

תודה

נירית

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון