אמטרדם
-
שלום וברכה רציתי לקבל המלצות מבעלי ניסיון מה יותר כדאי בקשר לנסיעה לגני קוקנהוף נסיעה ברכב או בתחבורה ציבורית או שאולי כדאי לקנות את הכרטיסים שמשלבים גם נסיעה וגם כניסה?
-
אתה מגיע מהעיר עצמה? או שאתה במילא בהולנד עם רכב? הכרטיסים המשולבים נוחים בהיבט כניסה למקום (פעם אחת קונים כרטיס וזהו)- אבל.... תהיה מודע שהתחנה ממנה יוצאים באמסטרדם היא בדרום העיר, לא התחנה המרכזית.
-
אני נמצא באיזור דרום העיר השאלה האם כדאי לשכור רכב לעוד יום ולהוסיף גם את הנסיעה הזו או לא . מכיון שכנראה נרצה גם לבקר בשניים או שלשה כפרי דייגים צפונית לאמסטרדם.
-
זו שאלה שרק אתה יכול לתת לה מענה---- תביא בחשבון קושי בחניה בקאוקנהוף. ולוקח זמן ביקור כחצי יום.
לגבי כפרי דייגים אפשר גם להגיע באוטובוס מהעיר- אז לא חובה לחבר את השניים.
-
לגבי כפרי הדייגים אני מניח שנסיעה באוטובוס תגביל מאוד מחינת זמן הביקור בהם וגם מחינת ניידות בינהם . והאם באמת תנאי הניה קשים בקוקנהוף?
-
אגב האם יש ענין להזמין כרטיסים מראש כמו לבית אנה פרנק או שזה רק שיקול של נוחות?
-
צריך להזמין הרבה מראש בגלל שמספר המקומות מוגבל והביקוש גבוה.
-
אתה יכול לא להזמין מראש--- ולגלות שאתה לא יכול להיכנס בכלל כי המקום מלא עד אפס מקום (בעיקר סופי שבוע וחגים) הימור.
-
אני מתקשה להבין---
אתה שואל , מחפש איזושהי הצדקה לרציונל שלך לצרף את הביקור בקאוקנהוף לכפרי הדייגים ולשכור לשם כך רכב.
זו אינה בחירה מוצלחת כי:
- קושי חניה ויציאה מהחניה בקאוקנהוף-יכול להיות גם יותר מחצי שעה, תלוי בעומס.
- משך זמן הביקור לפחות חצי יום מסיבי.
- כפרי הדייגים לא חייבים להיות (ואפילו עדיף שלא יהיו) בהמשכו של אותו יום-כי זה יחייב מעקף של כל כביש הטבעת של אמסטרדם הפקוק גם הוא ויותיר מעט זמן.
עדיין רוצה לשלב? שכור מכונית (בדוק שעת השכרה הכי מוקדמת האפשרית) וסע.
-
כוונתי היתה לשכור רכב ל3 ימים פחות או יותר השאלה היא גם כלכלית וגם מבחינת נוחות שאינך תלוי בזמנים של אחרים ואתה בעצם אדון לעצמך ,ודאי שלא התכוונתי לעשות הכל באותו היום.