חברה מעולה טסנו איתם לרומא עם עצירה באתונה הטיסות יצאו בזמן ואפילו מעט קודם הצוות קשוב ונעים המטוסים היו מרווחים עם מקום נכבד לרגליים. בקיצור ממליץ בחום. נ.ב. מדיניות המטען שלהם מאוד נוחה ואם יש מקום יאפשרו להעלות מזוודות נוספות בחינם.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי eliez
-
RE: איך חברת Aegean Airlines?פורסם בפורום אירופה
-
RE: עזרה בבקשה בנוגע לטיול בצפון איטליה :-)פורסם בפורום אירופה
ישנו אוטובוס שיוצא בסביבות השעה 12 מונציה ומגיע לשדה התעופה בברגמו. רק שזמן הנסיעה הכולל הוא בערך כ4 שעות. תבדקי בגוגל מפות מסלול מונציה לשדה תעופה וזה יתן לך את האוטובוס הזה כאופציה.
-
RE: מחשבה שניה והתלבטות לגביי Vuelingפורסם בפורום אירופה
לגבי איבוד מזוודות או אי העלאתם למטוס אני נכויתי מהם לפני כ5 שנים. בטיול קצר של שבוע לברצלונה לא העלו את המזוודות שלנו למטוס ולאחר שהובטח לנו שלמחרת היום יגיעו לנו המזוודות לאחר אין ספור שיחות עם השירות שלהם לא הגיעו המזוודות עד שנאלצתי לבוא יומיים אחרי הנחיתה לשדה התעופה לקחתם בעצמי וגם שם התעכבתי למרות שהודעתי שאני בא לקחת משום מה הם החליטו בכל אופן לשלוח אותם לכתובת שהיתה להם וחיכיתי עד שהחזיקו אותם חזרה אלי. נ. ב. ייתכן ואם תעשו צ'ק אין מוקדם בשדה זה יבטיח את העלאת המזוודות .
-
RE: סקר - פורום אירופהפורסם בפורום אירופה
אם אפשר הייתי מציע עוד רעיון. מכיון שבין גולשי הפורום ישנם לא מעט מסורתיים דתיים וחרדים שומרי שבת וכשרות.לעשות סקר איזו עיר מבין ערי אירופה הכי נוחה ונעימה להעביר בה שבת יהודית.
-
RE: תכנון טיול משפחה מורחבת, באירופה, אפריל-פסח 2023פורסם בפורום אירופה
אני הייתי שוקל נסיעה לאמסטרדם בשנה שעברה הינו שם בתקופה זו טיולים קלילים ונעימם ביקור באחד בגנים היפים בעולם קוקנהוף חיטהורן ועוד ככל שתספיקו . אגב אנחנו גם לא שכרנו אוטו והכל היה חלק בתחבורה ציבורית .
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי eliez
-
RE: התייעצות אחרונה לפני החלטה טיול לארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
@דור-ד תודה רבה . הקישור משום מה לא צורף.
-
@דור-ד תודה על התגובה המפורטת . אשמח אם תוכל לתת לי עוד נקודות ענין בדרך מבוסטון לניו יורק וגם מה הדרך הטובה ביותר לנסיעה לניו יורק האם אוטובוס או רכבת או טיסה?
-
@רוני-סופר תודה על התשובה . הנחיתה מבוסטון נגזרת מכרטיס ללא עלות שקיבלנו מאל על.
-
התייעצות אחרונה לפני החלטה טיול לארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
אבקש את עזרת המומחים בשאלה לענין נסיעה בפעם הראשונה לארה"ב.
אנחנו ננחת אי"ה ב9 למאי בשעה 5:45 בבוקר בבוסטון טיסת חזור שבוע לאחר מכן ביום 16 למאי בשעה 13:50.
האם כדאי למרכז את הטיול רק סביב ניו יורק וקצת על הדרך מבוסטון לניו יורק , דההינו השכרת רכב מיד בנחיתה בשדה בבוסטון נסיעה לכיוון ניו יורק עם עצירה או שניים בדרך ושהייה בשבת באיזור ניו יורק עד ליום שלישי ואז לחזור לבוסטון?
או שמא כדאי לנסות לשלב גם את מפלי הניאגרה ואז המסלול יהיה הגעה בבוקר לבוסטון ומיד טיסה לניו יורק בעלות של כ300 שח לאדם (אנחנו זוג בלבד ללא ילדים) הגעה לניו יורק בסביבות 11 בבוקר שהיה בניו יורק עד ליום ראשון בבוקר ואז הכרת רכב לנסיעה לכיוון המפלים עם עצירה ללינה בלילה שבין ראשון לשני ובבוקר יום שני הגעה למפלים לים שלם לינה באיזור החזרת הרכב בשדה התעופה בבאפלו וטיסה לבוסטון ביום שלישי בבוקר בעלות של כ300 ש" לאדם הגעה בסביבות 10 לבוסטון מנוחה קלה בשדה וטיסה חזור ב13:50 לארצנו היפה.
-
RE: טיול לניאגרהפורסם בפורום צפון אמריקה
@אנשיםטובים קודם כל תודה רבה על התגובה המפורטת . כשמך כן את/ה איש/ה טוב/ה.
בהקשר לתשובה נראה לי שנלך על כיוון של ניאגרה וניו יורק . השאלה מתי כדא להיות בניאגרה בסוף הטיול ואז לחזור משם לבוסטון בטיסה או ברכב (אם נשכור בניו יורק)?או אולי עדיף מיד כשנוחתים לטוס ישר לשם או אוטובוס . ומשם לניו יורק בנסיעה עם עצירות בדרך באוטו שכור. ובחזור לבוסטון את ההצעה של חזרה באוטובוס?
-
RE: טיול לניאגרהפורסם בפורום צפון אמריקה
@אנשיםטובים תודה על התגובה העניינית. לשאלתך הטיסה לבוסטון היא בעלות של כ90 דולר מתנת fly card ומכאן השאלה במה כדאי להתמקד ואכן הרעיון הכי ריאלי היה ביום הנחיתה לטוס מיד לניאגרה ולאחר מכן להמשיך משם לניו יורק וחזור לבוסטון אח"כ. או שמא כדאי לנסוע לניו יורק ובסוף הטיול לטוס משם לניאגרה ?
-
טיול לניאגרהפורסם בפורום צפון אמריקה
שבוע טוב .
אנחנו אמורים לנחות בבוסטון ב9 למאי ולחזור כשבוע לאחר מכן. זוהי הפעם הראשונה שלנו בארה"ב. מכיון שהבנתי שלא כדאי להפסיד את מפלי הניאגרה , אשמח אם מישהו יתן לי מסלול מומלץ לטיול באיזור.
נ.ב. אשתי מעוניינת גם בקפיצה לניו יורק באם זה אפשרי . וגם האם כדאי לטוס לשם לפחות צד אחד ?
-
בענין ויזה לארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
למבינים בענייני ויזה לארה"ב .
האם מי שהיה לו ויזה עד שנת 2014 עדיין זקוק לעבור ראיון בשגרירות מחדש?
והאם יש דרך לזרז את ההמתנה לראיון ואם יש חברות שעושות את זה מי מומלץ לפנות אליו
-
RE: התלבטות בין יעדים לפברוארפורסם בפורום אירופה
תודה לכל העונים. הסיבה שבה בחרתי ביעדים אלו היא מפני שבהרבה ערים אחרות כבר ביקרתי כמו ברצלונה רומא ונציה פירנצה אמסטרדם שאמוני וכו' . ולגבי ציריך קראתי פה באחד השרשורים המלצה לקחת רכבת לאיזור ארוזה ושם יש מסלולים רגליים המפונים מידי יום כך שחשבתי על זה כאופציה רק השאלה היא עלות התחבורה כי כפי ששמתי לב שכירות רכב יקרה שם יותר משאר אירופה . השאלה האם יש כרטיס שמשלב את כל כלי התחבורה כולל רכבלים ומהי העלות שלו? נ.ב. אנחנו אוהבים גם עירוני וגם טבע.