שלום התייעצות לגבי בדיקת אנטיגן יום לפני הנסיעה
-
שלום אנו 5 נשים שנוסעות לניו יורק , כאמור צריך לעשות בדיקת אנטיגן יום לפני , הטיסה ביום שני 0050 זאת אומרת בלילה של יום ראשון , ביום ראשון התאריך יהיה יום לפני. חלקן של הבנות אומרות לעשות במוצש, לפי התאריך יהיה יומיים לפני , וביום ראשון יהיה יום לפני , אם ביום ראשון נבצע את הבדיקה בבוקר האם נספיק ? התשובות יהיו מוכנות? מאוד מבולבלות מתי צריך לעשות בדיקה? תודה על העזרה נשמח לתשובות.
-
לארה"ב נדרשת בדיקת אנטיגן. תעשו ביום ראשון על הבוקר - משעה 9 אפשר בסניפי סופרפארם. תוצאה תוך 20 דקות בערך, יהיה לכם כל היום פנוי לאריזה

אל תעשו במוצ"ש, או שתמצאו מקום שתעשו בו אחרי חצות של מוצ"ש, כך שהתאריך כבר יהיה יום לפני תאריך הנסיעה.
-
אני טס הלילה (זה יוצא יום ג') בשעה 0:55.
עשיתי את הבדיקה היום, אי אפשר יומיים לפני.
במוצ"ש לא מתאים לכם
אם טסים יום ב' לפנות בוקר אז רק ביום ראשון.
את הבדיקה עשיתי בסופרפארם ב-59 ש"ח, בדקו אם יש מקומות בדיקה קרובים אליכם.
התוצאות נתקבלו למייל תוך 20 דקות
ישנה גם חברת AID GENOMICS שעושה בדיקות בסניפים של חברת למטייל, עולה רק 34 ש"ח והתוצאות גם תוך רבע שעה עד 20 דקות.
אפשר גם בסניפי מד"א מסוימים וגם בסניפי BE מסוימים
גם בסניפים של ביקורופא
חפשו בגוגל מקום לבדיקות לטיסה הקרוב לביתכם
מספיקה בדיקת אנטיגן מוסדית (לא SELF TEST)
-
תודה רבה לכם נסיעה טובה
-
פוסט זה נמחק! -
@reuben13 עוד שאלה בבקשה האם היה צורך למלא טפסים של האמריקאים ? הדרישה למלא טפסים של משרד הבריאות שלנו ידועה לנו תודה על העזרה
-
הי אני טס בשבת כלומר ראשון לפני בוקר יש לי עוד אופציות מעבר לבדיקה בשדה??? מגן דוויד בודקים בשבת?
-
יש הרבה מקומות שחלקם בהחלט עובדים בשבת https://giscovidtests.health.gov.il/
למי ששומר שבת זה טיפה מורכב יותר, אבל יש גם מקומות שפתוחים במוצ"ש. למשל בנתיב המהיר פתוחים עד טיפה אחרי חצות ובאיירפורט סיטי (טיפה יותר יקר) 24/7 חפשו באיזור שרלוונטי
-
תודה רבה על הקישור אני רואה שאני יכול לעשות ברשת סופרפארם......