אז זהו, שלג 2021/22 היה נחמד....... ועכשיו על המדוכה 2022/23 ......
-
ב- 12/19 היינו בסולדן, וחשבנו מה נעשה בהמשך עונת 2020/21 - אז שהתשובה שכפי שגולם מכירים היתה ....... כלום..... מסכות וכו
ב- 4/21 הגענו לאסתר גיאורגי "חדש" (בעיני ישראלים) ... גודארי .... היה שונה ... אבל "גלשנו" אחרי שנה וחצי "הזויות" לחלוטין.
בעונת 2021/22 חזרנו "לחיות":
- מונטה רוסה באמצע 12/21
- ואישגיל בתחילת 4/22 (המקום ממנה התחילה הקטסטרופה באירופה)......... ואפילו זכינו לשינוי במזג אויר (פה --- נמסק הגשם והתחיל החום, ובאישגיל - נפסק החום, וירד ברוב שהותנו שלג....
ועכשיו על המדוכה - עוד 8 חודשים בדיוק - אמצע 12/22
אולי - טין/ול דיזר (שנים לא גלשתי בצרפת) + אתר גבוה ב- 4/23 --- זרמט (רכבת 4 שעות מציריך...)
חג שמח, וחופשת קיץ
יונתן
-
חג שמח, יונתן. 3 פעמים עשיתי את טין בדצמבר ואני מאמין שתהנה שם. עדיין מתלבט לגבי השנה הקרובה, כנראה שאבחר במאירהופן. אגב הרגע חזרתי מיום הגלישה הראשון שלי העונה בול טורן, כל מרחב 3 העמקים פתוח וגלשתי עד קורשבל 1650. פסח הפך מזמן להיות החג המועדף עלי.
-
כמו שאומרים בתפוצה שלי "דער מענטש טראַכט און גאָט לאַכט" (למי שלא שולט בז'אנר: האדם מתכנן ואלוהים צוחק). השנה תכננתי שבועיים ברצף וחזרתי הביתה עם זנב בין הרגליים וברכית אחרי שבוע. עדיין, האופטימיות מובילה אותי באף. בתוכנית האומנותית מחנה אימונים בתחילת דצמבר; ינואר אוסטריה; ובאיסטר - עם הדוקטור ב EOSB של סנוהדס.
-
אני מתכננת שוב קולורדו באמצע דצמבר בתקווה שיירד שלג כמו שצריך בתחילת עונת 22/23. עונת 21/22 התחילה לא טוב והסתיימה מעולה. בעמק אאוסטה היה מזעזע כל העונה לדברי המקומיים. אם יהיה בסדר עם הקורונה וענני המלחמה, אשתדל לחזור ל 3-4 חופשות בשנה- 2 ארוכות ו 2 קצרות. מתלבטת בין אאוסטה ואולי אוסטריה באיזור טירול. הארוכות ברורות- קולורדו אם אפשר יהיה והשלג יאפשר.
אם אגיע ל 15-20 ימי גלישה בעונה הבאה, אהיה מרוצה מאד.
העיקר בריאות (ואצלי גם חיזוק הברך הבעייתית. MRI, גם אם הוא פתוח, אינו "שמחה" לקלאוסטרופובים כמותי).
-
אני עם הבת הקטנה (13) ושני אחיינים בפייסי ולאנדרי. די חם והבוקר התחיל בקרח רציני
-
וואו , שני ליוני....זה רץ . עוד 3 חודשים העניינים ממש יתחילו להתחמם. חחחח סגרתי השנה 21/22 3 חופשות סקי ...החיים קצרים מידי
- דצבמבר בצ'רוויניה - הכל כבר נאמר על המקום....הטוב והרע
- תחילת ינואר קמפיטלו סלה רונדה - ממש ממש אהבתי. אוהב את איטליה והאיטלקים. מחירים הכי תחרותיים יעני זולים , באירופה. אין שום ספק.
למרות הותק הרב שלי, לא יצא לי לעשות סקי בסלה רונדה....ואני ממש ממש מצטער שלא הייתי שם לפני כן. זה יתוקן בהמשך
אתר מדהים לכל הדעות, מגוון אינסופי , תמיד תמצא צד שמש . הכל הכל טוב ונחמד שם. ממש - אמצע מרץ במיירהופן עם הצעירים שלי - גם מאד אהבתי את מיירהופן , שונה ממה שזכרתי . אז סיפרו לי ששידרגו את הרכבלים. אכן כן, לא עומדים יותר מדקה אפילו לא בגונדולות שעולות להר. עיירה וסביבותיה כייפיות מאד. אוכל טוב וזול . הצימרים האוסטרים ידועים בהכנסת האורחים והמחירים התחרותיים שלהם. הכל נכון. היה ממש כיף . האתר עצמו גם ענק ואם רוצים להרחיב יש בלי סוף אתרי משנה . מומלץ ביותר. חברים, להתראות בשנה הבאה ....הזאת . דצבמר כבר כאן