@ענבל-אין-על-סקי את טועה.
אני גם מניח שהמנהלת שלך למדה להלחים את התפרים שעשתה במעיל סקי.
כל טוב
ולכל האחרים בפורום הזה - Don't try this at home
@ענבל-אין-על-סקי את טועה.
אני גם מניח שהמנהלת שלך למדה להלחים את התפרים שעשתה במעיל סקי.
כל טוב
ולכל האחרים בפורום הזה - Don't try this at home
אז מה היה לנו?
הכל נכון.
ארבעה הרים מחוברים בקישוריות (מסלולים/מעליות) – האוזר קייבלינג, פלנאי, הוכוורצן וראייטראלם (אם אתה עומד בעיירה ומסתכל על ההר – זה משמאל לימין, כלומר הפוך ממה שכתבתי….).
פלנאי הוא האתר המכרזי, שנמצא מעל מרכז העיירה. העומס בהתאם.
כפי שכתבו בשרשור קודם עם טעות קטנה – כל שנה בפברואר יש תחרות גביע עולם. לא אליפות העולם שהיתה בשלדמינג בפעם האחרונה ב-2013. טד ליגטי לקח 3 זהב ולינדסי וון השאירה את הרצועות על ההר ופונתה במסוק. לקרוא לזה “עוד” גביע עולם או להשוות לבנסקו או כל סללום אחר זה אנדרסטייטמנט. אחד הסללומים הכי יוקרתיים שיש. תחרות לילה עם אלפי צופים מוטרפים. חבר שלי היה שם ושלח לי סרטונים.
העיירה נחמדה ויש לא מעט מסעדות. גם הספא העירוני לא רע.
מבחינת אזורי גלישה – ההעדפה האישית שלי היא פלנאי ורייטראלם. נבחרת אוסטריה מתאמנת לפעמים ברייטרלאלם.
פלכאו נמצאת במרחק 20 דקות נסיעה. משם אפשר לגלוש עד אלפנדורף ובחזרה.
זה שאתה עונה לי כשאני מדברת מפריע מאוד לדיאלוג בינינו
אני חושב שהמונח “מחיר סביר” לא קיים באישגל….
התשובה של אלדד לגבי שכירת ציוד בקפל (או עיירה אחרת במורד העמק בואכה אישגל) ניתנה גם בסנוהדס.
אני לנתי לפני שנתיים בגלטור ונסעתי הלוך ושוב לאישגל. המחיר לשכירת מגלשיים בחנות היה סביר.
באתר שלהם יש רשימת דילרים – כמעט בכל אתר גדול בצרפת (שמוני, כל אחת מעיירות 3 העמקים, ול דיזר, דז אלפ).
אבל:
די היה בגיגול השם פרץ פבריקנט בגוגול (או אפילו בפורום נכבד זה) כדי לדעת מה אנשים חושבים בנושא.
ומי שלא קורא לפני – דינו לקום בבוקר מתגרד.
אירופה עוברת עכשיו גל חום (יחסי). ברוב האתרים הטמפרטורות מעל האפס. אני לא חושב שיש כאן מישהו מומחה שלג ברמה כזו, שיכול לנבא מה יהיה בשבוע הבא. בכל מקרה - כנס לאתרי אינטרנט ותשווה כמויות שלג היסטוריות. זה אולי ייתן אינדיקציה, למרות שמרץ שנה שעברה היה חם יותר משתיים עשרה השנים שקדמו לו.
הייתי באוסטריה. שמעתי ישראלית רק 5 דקות בערב באחד הסופרים. כל פעם שהיינו בגונדולה עם גרמנים ששאלו איזו שפה אנחנו מדברים - קיבלנו חיזוקים חיוביים. כל השאר (אוסטרים, פולנים, הונגרים והולנדים) - עסקו בענייניהם.
יפה לך. נראה שהשנה לא יהיה מנוס מוויכוחים באף מקום....
אני טס לאוסטריה בעוד שבועיים. מקווה שתהיה אפשרות לשתוק.
הסיפור של המגלשיים החדשים הזכיר לי נשכחות. לפני שנתיים בסוף ימי הקורונה סובבתי את הברך כשירדתי מליפט ונפלתי כי מישהו דרך על המגלש שלי מאחור. אחרי שסיימתי בבית החולים בצל אם זה נכנסתי עם ברכית חדשה ומשוכללת על הברך לחנות ברונדל בקפרון שינפחו קצת את הנעל הימנית שיהיה יותר מקום לאצבע. יצאתי עם אטומיק הוקס חדשות, שניסיתי לראשונה אחרי חודשיים.
יש טיסות אחר צהריים וחזרה בלילה למינכן עם לופטהנזה. אני טס בסוף נובמבר ל-4 ימי סקי.
גרמיש - שעתיים וחצי ברכבת מהשדה במינכן. או מכונית שעה וחצי (אם מתחשבים גם בזמן לחכות בדלפק ההשכרה, ההפרש בזמנים מצטמצם....)
רדשטט - שעתיים ועוד קצת יותר מחצי נסיעה ממינכן. מציע, כי יש להם חבילות של לינה + אוכל + סקי פס גם לסופ"שים.
עוד יותר קרוב - וילדר קייזר.
קיצביהל - טיפה יותר רחוק,נחמד לסופ"ש. אין להגיע בסופ"ש של 16-21 בינואר.
לסופ"ש נחמד באוירה נעימה הייתי ממליץ גם על אלפבך.
מזמן לא טסתי לסקי בצרפת (לא כוסית הקוניאק שלי). אני לא מוסמך לחוות דעה
@boaz_3810459 כשאתה חוצה מגונדולה גיגיוך לכיוון המסעדה תסתכל טוב שמאלה. אנשים מגיעים במהירות גבוהה. בסוף היום עדיף לרדת במסלול 22 "שחור" ולא 21 "אדום". המרכאות הן כי אלה לא באמת שחור ואדום. צבע בהיר בהרבה