חזרתי השבוע מחופשת סקי בקולורדו- וייל בעיקר וגם קצת ברקנרידג'
-
קצת חששתי מעצם הנסיעה בתקופה זו, אבל היה ממש בסדר למרות כמה דיונים פוליטיים בכמה מעליות ולמרות שהבטחתי לעצמי לא לדבר בכלל, היו דיונים מעניינים. אולי בגלל שוייל היא אתר עם לא מעט יהודים (שגם פגשתי בהיותי שם). מזג האוויר היה מצויין וחמים יחסית (נע בין מינוס 10 לפלוס 6). השלג היה מעולה בחלקו הגדול ובחלקו בגלל שלא ירד מספיק שלג- גרגרי וקשיח. אבל הגובה באתרים תרם לאיכות השלג. חלק מהמסלולים שהם יותר "אוף פיסט" כמו שנגרי לה או יונדר שמוחלק בד"כ והפעם ממש לא, היו באיכות לא טובה, והם צריכים דאמפ או שניים טובים כדי לשדרג ולהיות כייפים. בלו סקיי באזין, המקום הכי מושלם בעולם, היה סגור ונפתח רק עכשיו, בהיותי כבר בארץ, לצערי, למרות שניסיתי למתוח את החופשה לאמצע- סוף דצמבר.
את סוף העונה שעברה סיימתי במתיחה של רצועה שלקח לה יחסית הרבה זמן להחלים בשל דימום פנימי ככל הנראה. המתיחה נגרמה כיוון שעליתי על מוגול ואז על מוגול נוסף בלי לרדת מהקודם כך ששברתי את המגלש ועפתי כמה מטרים קדימה. חילצתי את עצמי, ורק כשהבנתי שהמגלש נשבר (לא היתה לי שליטה על המגלש הימני, השבור), ירדתי בסקידינג למעלית ושם קיבלתי מהסקי פטרול מגלשיים חלופיים. אופנוע שלג חיכה לי בקצה הטי קאפ (2 מסלולים משם), לקח אותי לגונדולה וטוב שכך (לדעתי צמצם את הנזק). בו במקום קניתי מגלשיים חדשים- maven של אטומיק, שהם ההמשך של המגלש הקודם שהיה cloud nine. כ 650 דולר כולל ביינדינג ממש חדישים. המגלשיים ישבו למעלה מחצי שנה וחיכו לתורם, ואני יכולה לדווח שהם מצויינים והסתגלתי אליהם בצ'יק צ'ק.
MRI שבוצע לפני מס' חודשים, פגישה עם האורתופד וכן אימונים עם פיזיותרפיסט, נתנו לי או קיי לצאת לדרך.
הפעם גלשתי 6 ימים עם המגלשיים החדשים, וכמו תמיד היה מצויין, למרות שהייתי שמחה לשלג חדש. בהתחלה נצמדתי יותר לגרומרים, ואחרי כן עברתי לשילוב של מוגולים וגרומרים כמו בד"כ.
אני מתלבטת לאן באירופה לנסוע בדיוק אם בכלל, ומתכננת עוד חופשה בעוד מס' חודשים.
-
@rozmar וכמה תמונות:

-
@rozmar ועוד:

-
יפה לך. נראה שהשנה לא יהיה מנוס מוויכוחים באף מקום....
אני טס לאוסטריה בעוד שבועיים. מקווה שתהיה אפשרות לשתוק.
הסיפור של המגלשיים החדשים הזכיר לי נשכחות. לפני שנתיים בסוף ימי הקורונה סובבתי את הברך כשירדתי מליפט ונפלתי כי מישהו דרך על המגלש שלי מאחור. אחרי שסיימתי בבית החולים בצל אם זה נכנסתי עם ברכית חדשה ומשוכללת על הברך לחנות ברונדל בקפרון שינפחו קצת את הנעל הימנית שיהיה יותר מקום לאצבע. יצאתי עם אטומיק הוקס חדשות, שניסיתי לראשונה אחרי חודשיים.
-
הצלחתי לעבור את דצמבר ללא ויכוחים מיותרים (tignes) לא רואה מדוע ינואר יהיה שונה (avoriaz). מהישראלים באוסטריה לא שמעתי תלונות גם, וזה די הגיוני שם.
-
הייתי באוסטריה. שמעתי ישראלית רק 5 דקות בערב באחד הסופרים. כל פעם שהיינו בגונדולה עם גרמנים ששאלו איזו שפה אנחנו מדברים - קיבלנו חיזוקים חיוביים. כל השאר (אוסטרים, פולנים, הונגרים והולנדים) - עסקו בענייניהם.
-
גם אנחנו היינו באשגל אחרי חנוכה היה נהדר וקיבלנו בעיקר תגובות חיוביות או דואגות כמו וואו איך אתם ? הכל בסדר? ממש הרגשה של פליטי מלחמה...
-
נעול על ידי
Whale- Hello There There