טיסה לספרד קונקשן בציריך
-
שלום אנו זוג עם 4 חיסונים יש לנו טיסה לדרום ספרד עם קונקשן של 8 שעות בציריך שוויץ. אני מבינה שלשתי המדינות לא צריך למלא שום טופס או שעשות שום בדיקה היות וחיסון רק לפני 5 חודשים. הייתם יוצאים לטייל קצת במרכז ציריך? ההגעה בשעה בשעה 8 בבוקר. תודה לעונים
-
ללא קשר לקורונה, כי אתם מחוסנים 4 פעמים-אז אין בהיבט הזה שום בעיה בשום מקום. שמונה שעות מנחיתה להמראה? תגדירו את השעות-יום? לילה? תביאו בחשבון שמרגע נגיעת הגלגלים(מה שמוגדר נחיתה) יש כשעה עד יציאה מהטרמינל (לפחות, תלוי כמה עיכובים יש) המזוודות ממשיכות ישר (קונקשיין) ולכן זו אינה בעיה אלא רק תיק היד שאיתכם. אם אתם עם טרולי ורוצים להפקיד אותו בשמירת חפצים -אז תשריינו עוד 30 דקות למצוא את המקום, המפתח התשלום וכו. נסיעה לעיר קצרה מאד (15 דקות? 20 דקות בערך) תשריינו חצי שעה כולל מציאת הרכבת,כרטיסים וכו. עכשיו----אם ההמראה חזור ב20.00 נניח בערב- השער נסגר ב19.30? יש צורך במעבר בידוק בטחוני ,וביקורת דרכונים כמובן- אני הייתי מגיעה לשדה ב18.00 (שעתיים לפני המראה מתוכננת). כלומר באופן גס מ8 שעות נותרו לכם כ4-5 שעות לטיול חביב בעיר וארוחה. אם מדובר בשעות היום-מעולה. אם מדובר על לילה-לכו לישון במקום זה.
-
@יונית תודה רבה ציימתי בפוסט שהנחיתה בשעה שמונה בבוקר.