תכנון מסלול לונקובר איילנד.
-
שלום חברים .
המלצת המומחים לונקובר תתקבל בשמחה.
אני מגיע לונקובר לאחר טיול של שבוע באלסקה ולאחר עוד שבוע בקרוז מאלסקה לונקובר.
מגיע בשעות הבוקר ולאחר קבלת רכב שכור לשבוע מתכוון לנסוע ליומיים לויסטלר וגריבלדי ואז לחזור לונקובר.
מכאן יש לי עוד ארבעה לילות עד הטיסה לשיקגו.
וכאן נדרשת עזרתכם מה עושים בארבעה חמישה ימים בונקובר .
תודה .
-
האם אתה מחפש הליכות רגליות (בגלל הבחירה בגריבלדי)? בעיקרון אתה יכול לעלות על מעבורת בהורשו ביי, מבלי להיכנס למטרופולין ונקובר אחרי ויסטלר ולקחת מעבורת לנניימו ואז לעבור לטופינו ליומיים שלושה. בחזור לעבור בציורי הקיר של הכפר שמיינוס ובקצת הזמן שנשאר ( או אם טופינו נגמרה ביומיים) לעשות ביקור בויקטוריה. לא להשאיר זמן לחוץ מדי למעבורת ולטיסה חזרה למקרה שיש ביטולים וכמובן להזמין מראש מקום למעבורת. עוד אפשרות לא ממש תיירותית היא לעלות על מעבורת בהורשו ביי לסנשיין קוסט. יש שם אפשרויות לטיולים קצרים ונופים יפים בעיקר באזור מדיירה, ואפשר להמשיך עם עוד מעבורת לפאוול ריבר שמעליה עובר מסלול של בקתות שלוקח עד 12 יום אבל אפשר לעשות מקטעים יומיים. אם אחת האפשרויות נראית לך אני יכול לפרט עוד...
-
@גדליהו-מהגרעין תודה.
טיולים רגליים פחות רצויים מעדיף להגיע עם הרכב הכי קרוב לנקודות מעניינות ואז לצאת לגיחות של עד חצי שעה ברגל.
היכן לרכוש כרטיסים למעבורת בהורשו ביי ? אני מגיע ביום ראשון אחרי הצהריים האם זה בעייתי ?
אם לא אזי ארכוש כריס ומלון בטופינו ליומיים.הכל תלוי בזמינות המעבורת.
-
ברגע שאתה יודע תאריכים למעבורת אתה יכול להזמין באתר של bc ferries. יעלה לך 17$ להזמין הפלגה ואת היתרה תשלם עם ההגעה לקופה. שים לב שלממש הזמנה צריך להגיע לקופה בחלון של חצי שעה עד שעה לפני ההפלגה או שההזמנה מתבטלת.
-
תודה גדליהו. הזמנתי כרטיס ליום ראשון 19.6.22 לשעה 16.00 . אני מתכנן יומיים לשהות באי . האם כדאי לשהות שני לילות באיזור ויקטוריה או לנסוע לטופיני ליומיים ואז לחזור לביקור בויקטוריה לחצי יום ולקראת ערב לחזור לונקובר דרך נמל נניימו לונקובר לשהות של עוד שני לילות עד לטיסה חזרה לשיקגו ב24.6.22. ממתין לעיצת הזהב ממך .תודה.
-
תודה גדליהו. הזמנתי כרטיס ליום ראשון 19.6.22 לשעה 16.00 . אני מתכנן יומיים לשהות באי . האם כדאי לשהות שני לילות באיזור ויקטוריה או לנסוע לטופיני ליומיים ואז לחזור לביקור בויקטוריה לחצי יום ולקראת ערב לחזור לונקובר דרך נמל נניימו לונקובר לשהות של עוד שני לילות עד לטיסה חזרה לשיקגו ב24.6.22. ממתין לעיצת הזהב ממך .תודה.
אגב מה המרחקים בין הנקודות וביזה מסלול רצוי לעבור ?
-
האם אתה מדבר על יומיים מלאים? כלומר - אתה יורד מהמעבורת בסביבות 18:00 וישן איפה שהוא ואז יש לך עוד שני לילות או שיש לך רק שני לילות- יום ראשון ויום שני ובשלישי אתה חוזר מהאי?
טופניו מרוחקת כשעתיים וחצי נסיעה מננימו ( וגם ויקטוריה כשעתיים)
כמו כן ליד ויקטוריה יש גם מעבורת ( אם עוד לא רכשת את כרטיס החזור) ממקום שנקרא swartz bay ממנה נוסעים למקום שנקרא טסוואסן מדרום לונקובר- וזה יהיה יותר קצר מאשר לחזור לננימו למעבורת. נניימו הגיונית לחזור אם ביקרת רק בטופינו בלי חלק ויקטוריה.
-
תודה. עדיין לא שלם עם ההחלטה אם להשאר שני לילות או שלושה בסך הכל על האי . השאלה מה יש לי לעשות בטופיני הרחוקה לנסוע שלוש שעות הלוך ושוב שלוש שעות חזור. אלה אםכן יש מסלול מעגלי נניימו לטופיני ומשם לויקטוריה מבלי לחזור על אותו הכביש.
-
לטופינו אין מסלול מעגלי. בעיקרון יש שם יערות על החוף ( גם במסלולים קצרים), אפשר לצאת לשייט ליויתנים, יש גם סיורי דובים וכו'. מניח שתמצא מה לעשות שם יומיים. למרות שמדובר בישוב קטן. אם אתה לא מעוניין בכך אז זה להיות על המסלול של ננימו-ויקטוריה. שבטוח יהיה המסלול אם זה רק שני לילות. יש פארקים קטנים שאפשר לעבור בהם ( כולל ממש בפאתי ויקטוריה), כמו שציינתי העיירה שמיינוס עם מסלול ציורי הקיר ( יש בה מלון בסט ווסטרן די חדש שאפשר ללון בה בלילה הראשון ולפתוח בה את הבוקר או אפילו אם האור מספק- לעשות את סיור ציורי הקרי בלילה קודם- זה סיור עצמי), ולסיים בביקור בויקטוריה ( לבחור בה מה לעשות לפי תחומי העניין)
-
תודה. כנראה זה מה שאני אעשה. את הקו בין נניימו לויקטוריה. כך שיישארו לי שלושה ימים שלמים בונקובר . חושב לקחת מלון בריצ'מונד לשלושה לילות ושם אעשה טיולי כוכב וקצתטיולי קניות ואטרקציות במקום.(יש לך המלצה על מלון בריצ'מונד .) מבט על לוויתנים ו או דובים מקווה לפגוש בטיולי החוף והים בקרוז של שבעה ימים מסיוורד באלסקה לדנוור . תודה על הרעיונות.
-
באופן אישי הייתי מעדיף את ונקובר איילנד ע"פ העיר ונקובר, אבל זה עניין של טעם אישי. אין לי המלצה למלון בריצ'מונד אבל תבחר במשהו שיתאים לך כלכלית ובאותה מידה לאמצעי התחבורה שלך. אם אתה לא מתכוון להיות עם רכב- אז כדאי לך להיות יותר במרכז העיר וקרוב לרכבת המהירה שגם תיקח אותך לתוך ונקובר. אם אתה עם רכב ובכלל מתכנן על יותר מסביב לעיר מאשר בתוך העיר- תחפש מלונות שקרובים יותר לצירי התחבורה הראשיים . אני מניח שהבחירה בריצ'מונד אינה מקרית...
-
תודה תודה על הטיפים. בשלב הראשון אני מזמין שני לילות באיזור ויקטוריה .לאחר מכן אשקול במקום אם להאריך ביום נוסף את השהות על האי. אני מניח שלא תהיה בעיית זמינות של מלונות מהיום למחר .שלא כמו באלסקה שם אני סגור לשבוע מלא עם מלונות רכב ואטרקציות. לגבי ריצ'מונד... נראה לי איזור טוב לטיולים אני ניזון מהתמונות ומקריאה מה אפשר לעשות באיזור. זהו שוב תודה על העזרה .בתחילה זה נראה דיי מסובך לארגן ולהזמין רכב ומלונות וגם לטייל בהתאם להמלצות אני אזרום היכן שאהיה באיזי.
-
בד"כ בכמה ימים באזור ונקובר, אם יוצאים מתוך העיר- זה יהיה לכיוון ההרים בצפון. מציע לך לשקול להחליף את ריצ'מונד בעיר נורס ונקובר ( כן זו עיר ולא אזור בעיר ונקובר, יש קצת חוסר יצירתיות בשמות ערים באזור
)