ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לא נפתר פורטוגל: 8 ימים מלאים, יולי 2022. איפה ללון?

פורום אירופה
    פורטוגל ליסבון פורטו
    4
    5
    165
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יובל אבו ארבע
      יובל אבו ארבע נערך לאחרונה על ידי

שלום כולם,

אנחנו נהיה בפורטוגל למשך 8 ימים מלאים ביולי. (נחיתת בוקר בליסבון בשבת, המראה בחזרה בצהרים ביום א'+שבוע).

אנחנו זוג + שני בנים סביב גיל 20. אוהבים ערים צבעוניות וכפרים מיוחדים, אוהבים טבע (אך לא טרקים ארוכים, נגיד 4-3 שעות טיול) וכמובן מים... נחלים, בריכות, חופים יפים. עתיקות זה פחות הקטע שלנו, מוזיאונים - ככה ככה (נגיד, מוזיאון המדע והטבע כן, מוזיאון ארכיאולוגי והיסטורי לא). יין לא מדבר אלינו כל-כך. מאכלי ים דווקא כן.

ברור לי שנקדיש כמה ימים לליסבון וסינטרה. לא ברור לי האם אחרי-כן נפנה צפונה לעבר פורטו ועמק דורו (כי ירוק, ויפה, וקיץ ישראלי יש לי גם כאן) או דרומה לאלגרבה (כי אם כבר קיץ אז שיהיו חופים יפהפיים).

אני נוטה להבין שב-8 ימים יהיה קצת לחוץ לנסות להספיק גם וגם וגם. או אולי לא?

הלחץ שלי הוא על מלונות. אני רוצה להחליט בהקדם איפה נלון וכמה זמן נשהה בכל מקום, כי המקומות הטובים כבר אוזלים.

עצות והמלצות יתקבלו בברכה.

- יובל

איל. א. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy2
        imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב מצרף כאן את הבלוג המתגלגל שלי לפורטוגל - מאוקטובר שנה שעברה. מפורטים שם גם מסלולים באורכים שאתה מדבר עליהם (במיוחד בשמורת "פנדה-גרש" שקצת רחוקה אבל שווה את הנסיעה)

https://community.lametayel.co.il/topic/160605/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C

לטעמי, בטיול כזה קצר, חבל להיות גם בליסבון וגם בפורטו שקצת בבחינת more of the same. ועדיף לבחור לגוון במקומות אחרים. כמו"כ, פנה אלי בפרטי ואוכל לשלוח לך קובץ מפורט עם המון מידע על פורטוגל שאספתי לקראת הטיול שלנו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • איל. א.
          איל. א. @יובל אבו ארבע נערך לאחרונה על ידי

@יובל-אבו-ארבע

תצטרכו לבחור בין הצפון לדרום כי לא ניתן להספיק הכל ב 8 ימים.

מצרף קישור לפוסט שפרסמתי בבלוג שלי, על טיול משפחתי שעשינו בפורטוגל לפני 3 שנים.

טיול משפחתי בפורטוגל - הבלוגים של למטייל (lametayel.co.il)

• מטייל_4176056 0
            מטייל_4176056 0 נערך לאחרונה על ידי

understood the struggling of life. the sorrow of imp https://www.contentnewsly.com

• יובל אבו ארבע
              יובל אבו ארבע נערך לאחרונה על ידי

תודה לכם! בינתיים התאפסתי קצת והחלטנו על ליסבון + אלגרבה. עכשיו מחפש איפה כדאי לעבור בדרך. אסתכל בקישורים ששלחתם!

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון