ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מתכננים שבועיים של טיול משפחתי באלפים הצרפתיים בסוכות- האם כדאי לחזור מניס ולהוסיף עוד אזור טיול?

פורום אירופה
    האלפים הצרפתיים
    3
    5
    148
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yondon
      yondon נערך לאחרונה על ידי

שלום,

נוחתים בז'נבה בתחילת אוקטובר. משפחה עם 2 ילדים 7ו -3.

מכיוון שהטיול יחסית נדיב בזמן ואנחנו לא רודפי אטרקציות, אני תוהה אם שבועיים הם "יותר מידי" לאזור הזה וכדאי אולי להוסיף אזור נוסף ולהמריא חזרה מניס במקום מז'נבה.

תודה מראש!

יונית אסף 16 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית @yondon נערך לאחרונה על ידי

@yondon

מציעה לפני הכול לבדוק מה מיעדי הטיול /פעילויות פתוח בכלל באלפ"צ באוקטובר.

משם תוכלו לקבל החלטות מושכלות.

אם לא הזמנתם עדיין את הטיסה-מציעה קודם לבנות מסלול ואז לראות לאן עדיף לטוס בכלל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • yondon
          yondon נערך לאחרונה על ידי

@יונית

תודה, רעיון טוב באופן כללי. אני מבין את המגבלות של טיול כזה באוקטובר ואכן קצת מתלבט אם לא כדאי לשמור את היעד הזה לזמן אחר. מצד שני אני מאוד נמשך לסוג הנוף הזה בשלב זה של חיי 🙂

אשמח לשמוע עוד המלצות על טיול טבע/כפרים/ נופים שיתאים לסוכות, (מלבד איטליה). תודה

• אסף 16
            אסף 16 @yondon נערך לאחרונה על ידי

@yondon בנוסף למה שיונית רשמה על האטרקציות, שים לב , סוכות יוצא לקראת אמצע אוקטובר ויש לזה משמעות רצינית בכל הנוגע למזג האויר, במיוחד באיזורים האלה.

אני במקומך מקדים ואף מקדים מאוד את הטיול ( אם זה אפשרי)

• יונית
              יונית נערך לאחרונה על ידי

מאד מציעה לא "לבזבז" את האלפים (הצרפתים, האוסטרים, האיטלקים) על עיתוי לא נכון.

סוכות השנה יוצא באוקטובר ממש. יעדים הרריים (אליהם אתה נמשך) פחות רלוונטים לעיתוי זה בכמה היבטים:

1. חלק ניכר מהרכבלים נסגרים.
              2. חלק לא קטן מאתרי התיירות בטבע נסגרים.
              3. כמעט כל הפעילויות והאטרקציות למשפחה סגורים כבר (למרות שלגילאי 3 ו7 כל במבי יכול להספיק)
              4. אהה... ומזג האוויר בלתי צפוי יכול להיות מאד סתיו נעים ו...גם יכול כבר לרדת שלג (לי "הצליח" בכמה טיולי אוקטובר).

מכאן--- טיול באוקטובר עם ילדים צעירים,הוא בעייתי. בגדול-אני מציעה מדינות ים תיכוניות יותר כמו ספרד, איטליה,צרפת. איטליה --ביקשת לדלג ספרד- אפשר קטלוניה וברצלונה ואולי גם קצת לסחוב לטובת הפרה-פירנאים ,אבל לא ממש ברצינות לפירנאים גם לא בהתאמה לגילאים. צרפת- רביירה +פרובנס או רק אחד מהם (בכל זאת נוסעים עם ילדים מאד צעירים).אולי להצליח את שמורת מרקנטור(אם כי אני חוששת שכמו כל ההרים כבר מאוחר מדי).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון