ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דובים באלסקה היכן ניתן לצפות.

פורום צפון אמריקה
    אלסקה
    5
    8
    375
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל_3438460
      מטייל_3438460 נערך לאחרונה על ידי

אוטוטו עוד שבוע בעזרת השם אני נוחת באנקורג’ אלסקה.

מתחיל מסלול טיול מעגלי דנלי פארק פאקסון וחזרה לאנקורג ולסיוורד ומשם קרוז באוניה לוונקובר עם שבע טחנות בדרך.

מאוד מעניין אותי לדעת היכן אוכל לצפות בדובים בטבע .? באלסקה

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr @מטייל_3438460 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_3438460

אולי יהיה לך מזל (די נדיר) ותראה לצידי הכביש. בגדול אם רוצים לראות בודאות דובים צריך לתכנן מראש ולנסוע למקומות ייעודיים, אפשר גם לקחת טיול יום בטיסה מאנקורג'.

הערה: לאחר בדיקה די מקיפה דילגתי בטיול שלי על פארק דנאלי, לא יודעת אם יש שם דובים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • thomas757
          thomas757 נערך לאחרונה על ידי

בדנאלי יש הרבה דובים. עם זאת, אם הביקור בפארק מסתכם בנסיעה הלוך-חזור לתוך הפארק עם האוטובוס אז חשוב לדעת שזה יותר מקביל לספארי רכוב עם נוף יפה ולכן גם אם רואים אותם זה יהיה מהחלון של האוטובוס. אני מניח שהקרוז עובר בג'ונו. כשתגיע לשם ממליץ לנסוע לקרחון מנדנהול שם יש סיכוי גבוה לראות אותם (שוב-שום דבר לא מובטח). כשמגיעים דגי הסלמון אז רואים יותר דובים באזורים עם נהרות אבל מהבחינה הזו ייתכן שעדיין מוקדם מדי בעונה. צריך לעקוב באינטרנט.

באופן כללי כשנמצאים בטבע באלסקה תמיד יש סיכוי לראות דובים אבל לא ניתן להבטיח זאת למעט אולי במקומות הייעודיים עם הטיולים המאורגנים שציינה קרני.

• מטייל_3438460
            מטייל_3438460 נערך לאחרונה על ידי

תודה טומס. אכן הקרוז מגיע לג'ונו ואני אבדוק עם מסלול הטיולים שמספקים מהאוניה . בכל מקרה שווה לנסות. האם יש עוד מקומות ששווה לנסות שם ? ראיתי באחד מסירטוני היו טיוב שיש מקום עם מרפסת מעץ שצופה בדיוק לנהר בזמן שהדובים מלקטים את הדגים מהנהר. מישהו מכיר מכיר מקוםכזה ?

• thomas757
              thomas757 נערך לאחרונה על ידי

בקרחון בג'ונו יש כזה board walk מעל הנהר ויכול להיות שהתמונה משם אבל יש עוד כמה מקומות דומים בדרום מזרח אלסקה אז אני לא יודע להגיד... אם יש יום יפה בג'ונו אז שווה לעלות בטראם לתצפית על הר רוברט

• ayeletback
                ayeletback נערך לאחרונה על ידי

אנחנו ראינו ליד הנהר הרוסי , בחצי האי קנאי. הבנתי שיש שם כמויות ויש סיכוי טוב לראות שם דובים

• karnielr
                  karnielr נערך לאחרונה על ידי

אם לא לוקחים טיול מסודר אז זה תלוי במזל. בג'ונו לא ראינו, בנהר הרוסי לא ראינו וגם בהיידר שאמור להיות גדוש בדובים ראינו רק אחד מרחוק. ראינו דובים בשפע ממרפסת תצפית בשמורת anan, זה לא משהו ספונטני אלא צריך להערך אליו מראש.

• sd_love_nature
                    sd_love_nature נערך לאחרונה על ידי

היי! דובים זה כמובן עניין גם של הרבה מזל, אבל ארשום בכל זאת את המקומות בהם אנחנו ראינו דובים (ורלוונטי אולי למסלול שלך, היינו גם באיזורים אחרים בקנדה/אלסקה, לא ארשום הכל): היידר - הרבה דובים לצד הכביש! (כנראה פחות רלוונטי למסלול שלך? לא יודעת אם יש שם עצירה) ראינו דוב במסלול קרחון exit ב seward - רשמת שתהיה שם

אם יש עצירה בהיינס - לדעתי שם יש סיכוי ממש ממש טוב לראות דובים. יש דובים שמסתובבים באופן די קבוע באיזור של chilkoot lake state park אם אני זוכרת נכון (זה היה נכון ללפני כמה שנים) - היו טיולי יום של קרוזים שעצרו בהיינס לשמורה, ספציפית בשביל לראות את הדובים - יש שם נקודה בנהר שהדובים מגיעים אליה (כשיש סלמון, לא יודעת אם זה מוקדם מדי) http://dnr.alaska.gov/parks/aspunits/southeast/chilkootlksrs.htm

תהנו!

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון