ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_3438460
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 34
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

מטייל_3438460

@מטייל_3438460

0
    מוניטין
    24
    צפיות בפרופיל
    34
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3438460 גיל 56

מטייל_3438460 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_3438460

• RE: נשוויל

@מוני תודה מוני.

יותר מפורט מזה לא ציפיתי אקח את ההמלצות ביתר תשומת לב .

איזה מלון מומלץ לזוג מבוגרים בשנות ה60 פלוס מבחינת נוחות ומיקום .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_3438460
      מטייל_3438460
    • נשוויל

שלום לפורום.

רעיונות לטיול נשוויל וניו אורלינס ברכב .

כמה ימים להקדיש לכל איזור .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_3438460
      מטייל_3438460
    • RE: דובים באלסקה היכן ניתן לצפות.

תודה טומס. אכן הקרוז מגיע לג'ונו ואני אבדוק עם מסלול הטיולים שמספקים מהאוניה . בכל מקרה שווה לנסות. האם יש עוד מקומות ששווה לנסות שם ? ראיתי באחד מסירטוני היו טיוב שיש מקום עם מרפסת מעץ שצופה בדיוק לנהר בזמן שהדובים מלקטים את הדגים מהנהר. מישהו מכיר מכיר מקוםכזה ?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_3438460
      מטייל_3438460
    • דובים באלסקה היכן ניתן לצפות.

אוטוטו עוד שבוע בעזרת השם אני נוחת באנקורג’ אלסקה.

מתחיל מסלול טיול מעגלי דנלי פארק פאקסון וחזרה לאנקורג ולסיוורד ומשם קרוז באוניה לוונקובר עם שבע טחנות בדרך.

מאוד מעניין אותי לדעת היכן אוכל לצפות בדובים בטבע .? באלסקה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_3438460
      מטייל_3438460
    • RE: תכנון מסלול לונקובר איילנד.

תודה תודה על הטיפים. בשלב הראשון אני מזמין שני לילות באיזור ויקטוריה .לאחר מכן אשקול במקום אם להאריך ביום נוסף את השהות על האי. אני מניח שלא תהיה בעיית זמינות של מלונות מהיום למחר .שלא כמו באלסקה שם אני סגור לשבוע מלא עם מלונות רכב ואטרקציות. לגבי ריצ'מונד... נראה לי איזור טוב לטיולים אני ניזון מהתמונות ומקריאה מה אפשר לעשות באיזור. זהו שוב תודה על העזרה .בתחילה זה נראה דיי מסובך לארגן ולהזמין רכב ומלונות וגם לטייל בהתאם להמלצות אני אזרום היכן שאהיה באיזי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_3438460
      מטייל_3438460

תודה. כנראה זה מה שאני אעשה. את הקו בין נניימו לויקטוריה. כך שיישארו לי שלושה ימים שלמים בונקובר . חושב לקחת מלון בריצ'מונד לשלושה לילות ושם אעשה טיולי כוכב וקצתטיולי קניות ואטרקציות במקום.(יש לך המלצה על מלון בריצ'מונד .) מבט על לוויתנים ו או דובים מקווה לפגוש בטיולי החוף והים בקרוז של שבעה ימים מסיוורד באלסקה לדנוור . תודה על הרעיונות.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_3438460
      מטייל_3438460

תודה. עדיין לא שלם עם ההחלטה אם להשאר שני לילות או שלושה בסך הכל על האי . השאלה מה יש לי לעשות בטופיני הרחוקה לנסוע שלוש שעות הלוך ושוב שלוש שעות חזור. אלה אםכן יש מסלול מעגלי נניימו לטופיני ומשם לויקטוריה מבלי לחזור על אותו הכביש.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_3438460
      מטייל_3438460

תודה גדליהו. הזמנתי כרטיס ליום ראשון 19.6.22 לשעה 16.00 . אני מתכנן יומיים לשהות באי . האם כדאי לשהות שני לילות באיזור ויקטוריה או לנסוע לטופיני ליומיים ואז לחזור לביקור בויקטוריה לחצי יום ולקראת ערב לחזור לונקובר דרך נמל נניימו לונקובר לשהות של עוד שני לילות עד לטיסה חזרה לשיקגו ב24.6.22. ממתין לעיצת הזהב ממך .תודה.

אגב מה המרחקים בין הנקודות וביזה מסלול רצוי לעבור ?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_3438460
      מטייל_3438460

תודה גדליהו. הזמנתי כרטיס ליום ראשון 19.6.22 לשעה 16.00 . אני מתכנן יומיים לשהות באי . האם כדאי לשהות שני לילות באיזור ויקטוריה או לנסוע לטופיני ליומיים ואז לחזור לביקור בויקטוריה לחצי יום ולקראת ערב לחזור לונקובר דרך נמל נניימו לונקובר לשהות של עוד שני לילות עד לטיסה חזרה לשיקגו ב24.6.22. ממתין לעיצת הזהב ממך .תודה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_3438460
      מטייל_3438460

@גדליהו-מהגרעין תודה.

טיולים רגליים פחות רצויים מעדיף להגיע עם הרכב הכי קרוב לנקודות מעניינות ואז לצאת לגיחות של עד חצי שעה ברגל.

היכן לרכוש כרטיסים למעבורת בהורשו ביי ? אני מגיע ביום ראשון אחרי הצהריים האם זה בעייתי ?

אם לא אזי ארכוש כריס ומלון בטופינו ליומיים.הכל תלוי בזמינות המעבורת.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_3438460
      מטייל_3438460