מחפש טיול יחסית זול בצפון אמריקה
-
אהלן אשמח לעזרתכם,
יש לי חלון של שלושה שבועות המתחילים בסוף אוגוסט, בתחילתם אני נמצא בטורונטו ועליי לסיים אותם במונטריאול.
אני מאוד רוצה לטייל אממה אין לי תקציב גבוה.
לשכור רכב לתקופה של שלושה שבועות זה יקר מידי וגם הטיסות בתקופה זו יקרים להחריד, מה שנותר לי זה רק לטייל במקומות בהם אפשר להתנייד בנוחות בתחבורה ציבורית, הבעיה היא שאני פחות בנאדם של ערים, יותר אוהב נופים וטבע, האם יש כאלה מקומות באזור?
עוד פיתרון שעלה לי זה להיות כל שבוע באזור אחר ולשכור רכב רק בנסיעות הארוכות מאזור לאזור, החיסרון הוא שאני ממצה דברים די מהר, ככה שלהיות שבוע שלם במקום אחד אולי זה לא רעיון כזה טוב.
בנוסף, חשוב לציין שאעדיף לשהות בשבתות במקומות בהם יש בית כנסת או לפחות בית חב"ד.
בקיצור, כמו שזה נשמע אני די אבוד ואשמח ממש לעצות מועילות.
ממש תודה רבה:)
ד"א, אני חייתי השנה במונטריאול כך שאת הדברים הקלאסים של דרום קנדה כמו קוויבק סי טי, מפלי הניאגרה, אלף האיים וכו' כבר עשיתי, לכן חשבתי יותר על ארצות הברית, אבל ממש פתוח לרעיונות חדשים, העיקר שיהיה לי מה לעשות בשלושת השבועות האלה.
-
ורמונט וניו המפשייר (מדינה ללא מס), מדינות מהממות, המון טבע ונופים, תענוג.
לגבי פתרונות דת - מצטער, לא יכול לעזור.
-
בתחבורה ציבורית לא באמת תצליח לראות טבע ולהסתובב, זה יותר מתאים לטיול עירוני. ממליצה לא לוותר על רכב שכור ופשוט לבדוק חברות זולות, למשל rent a wreck, לקוסטקו יש מבצעים לחברים, קראתי גם על פרטיים שמשכירים את הרכב שלהם.
-
תודה רבה על העזרה