ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. אהרן רם
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

אהרן רם

@אהרן רם

0
    מוניטין
    1
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4166142 גיל 56

אהרן רם הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אהרן רם

• RE: מתלבט לאן ליסוע

@גדליהו-מהגרעין תודה רבה על העזרה המפורטת! האם גואטמלה זה גם יעד מתאים לעונה? (סוף אוגוסט תחילת ספטמבר)

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      אהרן רם
      אהרן רם
    • מתלבט לאן ליסוע

אהלן, אני בן 24 ואני מתכנן לטייל לבד בתאריכים 25/8- 8/9, אני יותר מתחבר לטבע נופים ותרבות מאשר ערים קניות ומסיבות, אבל אני גם אחרי פציעה אז לא יכול לעשות ממש טרקים רציניים אם כי מסוגל לעשות טיולי יום. אני אשמח לראות נוף מגוון במהלך הטיול, ואני רוצה להימנע מלהשכיר רכב. האפשרויות עליהן חשבתי הן ג'מייקה או גואטמלה, אשמח לשמוע איזה מהן לדעתכם יותר מתאים, או שאולי בכלל יעד אחר במרכז אמריקה יותר מתאים?

תודה רבה!

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      אהרן רם
      אהרן רם
    • RE: מחפש טיול יחסית זול בצפון אמריקה

תודה רבה על העזרה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אהרן רם
      אהרן רם
    • מחפש טיול יחסית זול בצפון אמריקה

אהלן אשמח לעזרתכם,

יש לי חלון של שלושה שבועות המתחילים בסוף אוגוסט, בתחילתם אני נמצא בטורונטו ועליי לסיים אותם במונטריאול.

אני מאוד רוצה לטייל אממה אין לי תקציב גבוה.

לשכור רכב לתקופה של שלושה שבועות זה יקר מידי וגם הטיסות בתקופה זו יקרים להחריד, מה שנותר לי זה רק לטייל במקומות בהם אפשר להתנייד בנוחות בתחבורה ציבורית, הבעיה היא שאני פחות בנאדם של ערים, יותר אוהב נופים וטבע, האם יש כאלה מקומות באזור?

עוד פיתרון שעלה לי זה להיות כל שבוע באזור אחר ולשכור רכב רק בנסיעות הארוכות מאזור לאזור, החיסרון הוא שאני ממצה דברים די מהר, ככה שלהיות שבוע שלם במקום אחד אולי זה לא רעיון כזה טוב.

בנוסף, חשוב לציין שאעדיף לשהות בשבתות במקומות בהם יש בית כנסת או לפחות בית חב"ד.

בקיצור, כמו שזה נשמע אני די אבוד ואשמח ממש לעצות מועילות.

ממש תודה רבה:)

ד"א, אני חייתי השנה במונטריאול כך שאת הדברים הקלאסים של דרום קנדה כמו קוויבק סי טי, מפלי הניאגרה, אלף האיים וכו' כבר עשיתי, לכן חשבתי יותר על ארצות הברית, אבל ממש פתוח לרעיונות חדשים, העיקר שיהיה לי מה לעשות בשלושת השבועות האלה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      אהרן רם
      אהרן רם