ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

10 ימים במערב קנדה

פורום צפון אמריקה
    קנדה הרי הרוקי
    5
    26
    523
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Bestgila
      Bestgila @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

בוקר טוב לכולם

גדליהו מכיוון והיית לאחרונה באזור יש המלצות או דברים שראית במהלך הנסיעה ששווה לדעת / לקחת בחשבון / להוסיף לטיול ?

שבוע נפלא לכם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rona.n
        rona.n @Bestgila נערך לאחרונה על ידי

@bestgila לא צריך למיטב ידיעתי להירשם, אבל כן צריך להזמין חלק מהדברים כמו למשל את השאטל ללייק לואיז ולייק מוריין

• גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

מאחר ולא הייתי בעונה התיירותית- הייתי לוקח מאוד ברצינות את ההמלצה להזמנת השאטלים. באגם מורין לא ביקרתי בפעם הראשונה ברוקיז כי ראיתי את התור וממש לא רציתי להעביר את הביקור שלי באותו יום בהמתנה שם. שאטל יסדר אתכם מצוין. אם אתם רוצים קצת לצמצם לינות והן לא מוזמנות עדיין- את יום 3 אפשר לסיים גם בפילד. המרחק די זניח. יום 4- יוהו זה השם של השמורה- מפלי טקקאו ואגם אמרלד הם חלק ממנה. מאחר ולא התייחסתם לנושא הג'ט לג בכלל- אולי העובדה שלא רשמתם הרבה מקומות שממלאים יום מלא, תעזור לכם לעשות את ההתחלה יותר מעוטת ביקורים- ככה שביום באנף- תעשו מה שממש קרוב לעיירה, ואת קניון ג'ונסטון ומה שקצת יותר מאוחר- תוכלו להשלים ביום של יוהו או של לייק לואיז... כמו שאמרתי מבחינת מקומות ביקור אין לכם ימים מלאים שם, אלא אם תצאו להליכות קצת יותר ארוכות ( כמה שעות למקום)- ככה שיש לכם פה אפשרויות די גמישות בתכנון במקום.

• Bestgila
            Bestgila נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה לכל העונים עוזר לי מאוד בוודאי יהיו לי עוד שאלות כשאתקדם בתכנון לחיי הנסיעות שבדרך !!!

• Bestgila
              Bestgila נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב אם אני מגיעה עם רכב אני צריכה גם שאטל ? היכן מזמינים ? יש שעה ביום שמומלצת יותר ? תודה רבה לחיי הנסיעות שבדרך

• גדליהו מהגרעין
                גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

כמן שציינתי לא ביקרתי בעונת התיירות אז אין לי תובנות בנידון- אבל ויתרתי על ביקור שם בעונה תיירותית כי היה תור מכאן ולנצח ולי אין סבלנות לתורים. אז אם שאטל מסתדר- הנה לכם עוקף תור: https://www.morainelakeshuttle.ca/ ואולי כדאי שיגיבו אנשים כמה חיכו בתור ( טרום קורונה) להיכנס עם רכב לחניון אגם מורין

• 1
                • 2
                • 2 / 2
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון