ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לנפאל בחגים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    נפאל
    6
    107
    1060
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נופר.מ
      נופר.מ נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני טסה לנפאל בחגים והבנתי שסוכנות סויסה אדום / צהוב הם הכי טובות ועדיף לסגור דרכם .

האם אני חייבת להגיע לנפאל כדי לסגור איתם או שאני יכולה לחסוך לי זמן וכבר מהארץ לסגור איתם דברים מסוימים ?

אם כן, אשמח אם מישהו יכול לתת לי את המייל שלהם כדי להתחיל להתכתב איתם ולנסות להתקדם

תודה ,

נופר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hil
        hil נערך לאחרונה על ידי

את יכולה לסגור עם כולם מהארץ ועדיף לך ווטסטפ ולא אייימייל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • תומר
          תומר נערך לאחרונה על ידי

הם לא 'הכי טובים'. הם חלק מהסוכנויות שעובדות בעיקר מול לקוחות ישראלים. ד'א, לפחות בהכנות שלי לקראת הטרק שעשיתי בסתיו האחרון, הם לא בדיוק נתנו הרגשה שהם רוצים לעבוד. אני נעזרתי ב'סוכנות שלום' שהלכו בכל הכח על שירות לקוחות באותה עונה. עם כל הסוכנויות אפשר לתקשר דרך ואצאפ, מייל וטלפון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • תומר
            תומר נערך לאחרונה על ידי

אלה טלפונים ששמורים אצלי, כנראה השאר לא טרחו לדבר איתי בכלל באותה ץקופה דב, מסוכנות שלום 009779851000405 ארג'ון, סוויסה צהוב +9779851009129

• תומר
              תומר נערך לאחרונה על ידי

עריכה קצת לא משהו אז כדי למנוע בלבול- המספר הראשון בהודעה של סוכנות שלום והשני של סוויסה צהוב

נופר.מ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • נופר.מ
                נופר.מ @תומר נערך לאחרונה על ידי

@תומר

תודה רבה 🙂

עוד שאלה , קראתי שפורטר סוחב על הגב שלו משקל של עד 15 ק"ג , זה נכון ?

האם אני יכולה להשאיר חלק מהדברים שלי לפני עליה לטרק בסוכנות שאני סוגרת איתה ? ( אני בטוחה שיהיה לי יותר מ- 15 ק"ג ואני לא מתכוונת לסחוב כלום על הגב חוץ מתיק קטן )

אין לי בעיה לשלם אם צריך אבל זאת אופציה ?

• תומר
                  תומר נערך לאחרונה על ידי

ישנה הגבלה על משקל ש"שמים" על פורטר, לא זוכר כרגע כמה (15 או 20), מנסים לשמור על הפורטרים (ולדעתי זאת קצת צביעות, כי הם לא עושים אותה התניה לפורטרים שמעבירים סחורות...) מקובל להשאיר ציוד שלא הכרחי לטרק לפני היציאה, ולרוב זה בחינם. אפשר להשאיר בסוכנויות (זאת שגם משדכת לך פורטר), במלון ששהית בו (ואז ישנה ציפיה שגם תישן שם כשתחזור), ואפשר להשאיר גם בבית חב"ד. ד"א, תהיי מוכנה לתנאים בסיסיים במהלך הטרקים, מבחינת אופציות לינה, אוכל ואופציות למקלחת (לפחות לא בצורה שאת רגילה אליה...)

• תומר
                    תומר נערך לאחרונה על ידי

איזה טרק את מתכוונת ללכת?

• נופר.מ

@תומר . אני מתחילה לעבוד על זה מעכשיו מקווה שאעמוד בתת תנאים שהולכים להיות שם ולצלוח את הטרק הזה 🙂

ד.א לא ממש נראה לי שיש לי בגדים לטרק בבית.. אני יכולה לסמוך על הקניות שם ולהיות רגועה שאמצא או להתחיל לקנות בארץ ??

• תומר
                        תומר נערך לאחרונה על ידי

כן, בפוקרה ובקטמנדו יש חנויות עם ביגוד וציוד לטרקים

• hil
                          hil נערך לאחרונה על ידי

1. זאת אופציה להשאיר
                          2. זאת אופציה לקחת 2 פורטרים
                          3. יש פורטרים יקרים יותר שסוחבים יותר. הכי טוב, להגיד שהתיק שלך שוקל בערך x, וכמה יעלה לך פורטר, ולודא גם בהגעה עם הסוכנות והפורטר, יש פורטרים לא נחמדים...

(אגב, זה לא ששוקלים את התיק או משהו)

• נופר.מ

@תומר אני עושה את poon hill והתכנון הוא ארבעה ימים

נראה לי שעדיף לי להשאיר חלק מהדברים בסוכנות, תיק גב קטן עלי והתיק הגדול על הפורטר

• תומר
                              תומר נערך לאחרונה על ידי

חשיבה נכונה לדעתי. מעבר לזה שלא באמת צריך הכל לטרק, זה שמישהו סוחב לך תיק לא אומר שצריך להעמיס עליו כל דבר... בטרק האחרון הלכתי בלי פורטר והיו לי פחות מעשרה קילו בתיק (לפני מים). אז פורטר מאפשר טיפה "להתפנק" עם ציוד...

• נופר.מ

@תומר עוד שאלה בבקשה, התכנון שלי זה להיות חמישה ימים בפוקהרה כאשר יומיים מתוך החמישה זה כיפורים אז אני עוצרת, כלומר, יש לי שלושה ימים מלאים בפוקהרה ואז מתחילים את הטרק

מקריאה שלי על המקום יש מה לעשות שם וזה מקום נחמד. אתה חושב ששלושה ימים זה הרבה וממצא? ז.א אין מה לעשות שם וזה זמן מיותר ?

• תומר
                                  תומר נערך לאחרונה על ידי

זה בעיקר תלוי בך. אבל הייתי ממליץ לשנות את סדר הדברים תמיד עדיף לצאת לטרקים קודם ואת השאר להשאיר לסוף. כדי למנוע מצב של לחץ זמן במקרה וקורים דברים שמעכבים אותך הטרק (כמו מזג אויר לדוגמא) להשאיר את השהות בפוקרה לאחרי הטרק משאיר לך מרווח נשימה לסיים את הטרק 'כמו שצריך'. מזכרוני פוקרה נותנת הרגשה של נופש אווירה די רגועה, אז אם מתחברת לזה 3 ימים זה בסדר...

• נופר.מ
                                    נופר.מ נערך לאחרונה על ידי

אז אתה ממליץ להגיע לקטמנדו , ישר לקחת טיסה לפןקהרה, להתחיל את הטרק , בסוף הטרק לנפוש בפוקהרה יומיים , שלושה , משם ממשיכים לכיוון צ'יטאוון עוד יומיים וחצי , חזרה לקטמנדו לעוד שלושה ימים וטסים לבנקוק ופוקט הסדר נשמע הגיוני .?

• תומר
                                      תומר נערך לאחרונה על ידי

אם את ממשיכה לפוקט (וזה נראה קצת מנותק מתכנון לנפאל) את יכולה להסתפק ביומיים לפוקרה ולא שלושה

• נופר.מ

@תומר הטיול בגדול הוא נפאל אבל לא יכולתי שלא להוסיף יומיים קניות בבנקוק בהנחה ולא יהיה לי מה לקנות בנפאל חוץ מסמרטוטים 🙂 ומכיוון שנשאר לנו עוד כמה ימים , החלטנו לנצל אותם ולנפוש בפוקט (פעם ראשונה שאני שם )

מקריאה שלי על פוקרה הבנתי שכן יש מה לעשות שם , אגם יפה , רכיבה על אופניים , מצנח , ראפטינג ועוד . אני טועה ? אתה חושב שזה בזבוז זמן 3 ימים בפוקרה ?

• תומר
                                          תומר נערך לאחרונה על ידי

בסוף זאת החלטה שלך/ם, אבל לדעתי, במהות פוקרה ופוקט הם אתרי נופש. אז אולי אין ראפטינג בפוקט... קחי בחשבון שאני מעמדה של אחד שהיה כבר כמה פעמים בנפאל, ואם זאת פעם ראשונה שלך שם אז חלוקת הימים פחות משמעותית, וההמלצה העיקרית היא לתזמן את היציאה לטרק מוקדם ככל האפשר ו'לשחק' עם חלוקת הימים בקטמנדו ופוקרה כשמסיימים את הטרק.

• נופר.מ

@תומר שמעתי להצעה שלך שהייתה נשמעת הגיונית .

אני מגיעה לקטמנדו וישר לוקחת טיסה לפוקרה, מתחילה את הטרק 4 ימים , נשארת בפוקרה 3 ימים , ממשיכה לצ'יטאוון לעוד יומיים וחצי , קטמנדו 3 ימים וטיסה לכיוון בנקוק .

נראה לי מסלול הגיוני

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 1 / 6
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון