טיול באלפים הצרפתיים
-
אני מזועזעת וכואבת לשמוע!! הלוואי שתזכו לנחמה...
-
@שמחת-הפרטים-הקטנים אוי ואבוי. אין מילים, הכל מתגמד מול אובדן כזה.
יהי זכרה ברוך.
-
מצטערת מאד לקרוא על פטירתה של הנכדה.
"מן השמים תנוחמו ולא תוסיפו לדאבה עוד"
מברכת אותך שהשם שבחרת בפורום ימשיך ללוות אותך ואת כל המשפחה.
בשמחות רבות מהפרטים הקטנים והגדולים
-
כל כך מצטערת לשמוע . מקווה שתמצאו נחמה
-
אוי, גם אני קראתי רק עכשיו! זלגו לי דמעות תוך כדי הקריאה... אסון גדול שמגמד כל דבר אחר.
-
נורא, איזה אסון

כולנו משתתפים בצערכם, שולחים לכם את מלוא תנחומינו ומאחלים שתדעו לשאוב מן הזיכרונות את הכוח להתמודד עם האובדן.
-
-
איזה אסון נורא, משתתפת בצערכם העמוק. כל כך עצוב.
-
תודה לכולם, אכן כאב בלתי נתפס! מתוקה בת שנתיים , בריאה לחלוטין, מרגישה לא טוב, מגיעה עם פרכוסים לבית חולים ותוך כמה שעות כבר לא איתנו...

בע"ה נמצא כוחות להתנחם באור שהפיצה סביבה שנתיים ולהמשיך לשמוח ולהמשיך לחיות, לעשות טוב ולטייל! -
מזועזעת לקרוא על האסון הנוראי והבלתי נתפס שפקד אתכם. משתתפת מעומק ליבי בצערכם הכבד. שלא תדעו עוד צער.
-
רק עכשיו ראיתי את ההודעה, כל כך עצוב, אין לי מילים
-
-
תודה על השתתפותכם בצער, נוגע ללב מאוד!
החיים ממשיכים לצד הכאב הגדול, לזוג השכול גם נולדה לפני חצי שנה תינוקת מתוקה שמוסיפה לכולנו הרבה אור בתוך החושך. הפורום הזה הוא מקום מיוחד, שלמרות שאני לא מכירה פה אף אחד כמעט לא בשמו ולא במראה, נותן תחושה של משפחה מחבקת. כאוהבי טיולים אתם יכולים להבין עד כמה הטבע מרפא, וההתפעלות מיופי הבריאה מוסיפה אוויר לריאות.. אז שנמשיך כולנו לטייל בנחת ובשמחה ונתבשר רק בבשורות טובות

-
@שמחת-הפרטים-הקטנים לצד העצב הנורא, שמחה ומברכת על התינוקת שנולדה!
וחייבת לציין את הערכתי העצומה לכם על הכוחות, ועל הגישה האופטימית והבריאה לחיים שבאה לידי ביטוי גם בטיולים וגם בכינוי שבחרת לעצמך כאן בפורום.