ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מפחד לטוס לבד

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    צפון ויאטנם דרום ויאטנם
    9
    18
    891
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Daniel Daniel_4178333
      Daniel Daniel_4178333 נערך לאחרונה על ידי

הי

אז אני כבר חודש-חודשיים מארגן טיול לבד לויטנאם (פעם ראשונה שאני טס לחו"ל לבד, הייתי בחו"ל רק פעם 1 בטיול מאורגן באירופה)

אבל עכשיו כשאני אמור להזמין טיסות הלוך חזור כבר השבוע, אני יותר ויותר בלחץ ומהסס ומתחיל לפחד... 😨

כל מיני חששות כאלו של איך אני אסתדר בדיוק ומה יקרה אם אני אעשה טעויות ולא אסתדר, אני גם מסורתי ואוכל כשר, למרות שבדקתי וכן יש שמה בתי חב"ד גם בצפון ובדרום (דיברתי איתם והם אמרו שהם ישמחו לארח אותי) ואני גם אבוא עם אוכל מהבית, אבל עדיין יש פחדים מהצד הזה, וגם בעיקר מהצד הזה של אם נגיד אני ארצה ללכת מהאנוי ל-sapa נגיד, אז איך אני אעשה זאת?!, שמעתי שיש הרבה סוכנויות וזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה אבל עדיין יש פחדים... 😨

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Roco M
        Roco M נערך לאחרונה על ידי

המציאות בד"כ הרבה יותר פשוטה מהחששות שלפני. תתכנן מראש תלמד את הדברים, ותראה שזה מסתדר ברוב הפעמיים. פרופסור גוגל לצידך 24.7. מה שכן זה בעיניי קפיצה גדולה מיד לאסיה לבד. או שתכיר אנשים ישראלים במסע, עם הרבה זהירות ובניית אמון. או שתסע קודם לבד לאירופה למשל. אבל כנראה שאתה כבר בתוך התהליך אז סע ותהנה. אם תרכוש חוויה חיובית בטיול לבד, זה ישדרג לך את הבטחון האישי להמשך המסעות. בהצלחה.

Daniel Daniel_4178333 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Daniel Daniel_4178333
          Daniel Daniel_4178333 @Roco M נערך לאחרונה על ידי

@roco-m

הי ותודה על התגובה!

באופן עקרוני, אני כן באמצע התהליך, אבל מבחינת כספים, לא הוצאתי עדיין כלום, לא כרטיסים, וכו

אז האם אתה חושב שממש כדי לבטל ולשנות מסלול בגלל שזה פעם ראשונה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • תומר
            תומר נערך לאחרונה על ידי

אין צורך לבטל... מבחינת תשתיות תירות וייטנאם די נוחה ומבחינה זאת היא מתאימה הטיול ראשון במזרח

Daniel Daniel_4178333 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • גדליהו מהגרעין
              גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

בעזרת האינטרנט אפשר היום להכין ולדעת כמעט הכל מראש. אם זה מה שיפחית חשש. זה לא אומר שלא הולכות להיות שם הפתעות ותקלות אבל גם אליהן אפשר להיחת מוכנים יותר מראש ולדעת איזה סוי תקלות או רמאויות אפשר להתקל בהן או ללמוד מחוויות של אנשים ואז אתה יכול בראש לדעת מה תעשה אם..

• Ido.G
                Ido.G נערך לאחרונה על ידי

טסתי לבד לויאטנם בפעם הראשונה לבד (בגיל 30 וקצת). אחרי כמה ימים ראשונים קשים זה היה מדהים.

אתה כנרא תעשה "טעויות" ויהיו לך מצבים שלא צפית. לגבי השאלה מה יקרה? כלום. אתה תמצא מקום לישון בו, מקום לאכול בו, תעביר את היום בטיול באיזור חדש ויפה.

ממליץ ללכת לישון בהוסטלים ולהכיר שם אנשים.

לגבי אוכל כשר לא יודע. אתה באופן טבעי תגביל את עצמך מאוד. לדעתי - לא מתאים להביא אוכל מהבית לטיול כזה. זה לא סופ"ש באירופה ולעניות דעתי גם בטיול כזה זו התנהגות מעט מוזרה, אם כי מבין שיש אנשים שונים ממני. פשוט תאכל צמחוני או דגים ותלך לבית חבד כשזה יתאים.

• hil
                  hil נערך לאחרונה על ידי

מזדהה עם מה שכתבו לך ככל שתיטיב לתכנן, ולענות על שאלות מראש, תהיה פחות מוטרד מפחד שלא יהיה מה לאכול?

1. תביא איתך אוכל לשבוע-שבועיים ראשונים
                  2. תבדוק מה האפשרויות. (גזיה פסטות ואורז? יש ירקות? אגוזים? וכו)
                  3. אל תתכנן על בתי חבד, כי זה יגביל לך את הטיול

שואל את עצמך איך מגיעים ממקום א למקום ב? תבדוק עכשו מה האפשרויות

אל תשכח, שחלק מהבעיות נפתרות באמצעות עוד קצת כסף

• karnielr
                    karnielr @Daniel Daniel_4178333 נערך לאחרונה על ידי

@daniel-daniel_4178333

לא כל אחד בנוי להיות לבד, אתה אמור להכיר כבר את עצמך ולדעת איך אתה עם זה. אם אתה סגור, ביישן ולא מתחבר בקלות אז אולי יהיה פחות קל, אבל זו גם תהיה הזדמנות לחזק את התחומים האלו, וזו מתנה לכל החיים.

דרך אגב, אם אני לא טועה קראתי איפשהו כאן בפורום לא מזמן שלא ניתן כרגע לעשות טיולים עצמאיים בויאטנם, כדאי לבדוק את זה.

• Daniel Daniel_4178333
                      Daniel Daniel_4178333 @תומר נערך לאחרונה על ידי

אין צורך לבטל... מבחינת תשתיות תירות וייטנאם די נוחה ומבחינה זאת היא מתאימה הטיול ראשון במזרח

תודה על העידוד, בסוף קניתי כרטיסי טיסה, צעד שהיה לי מאוד קשה לעשות.... חח מה שכן קצת אולי בעיה זה העניין הזה של האוכל הכשר, למרות שאולי זה לא כל כך בעיה? כי אני יכול להביא אוכל ל-2 שבועות ככה, וכל איזה שבוע (או שבועיים) לקנות אוכל מבית חב"ד שיש גם בצפםון וגם בדרום, חשוב גם להדגיש ששבתות (או לפחות את רובם) אני מתכנן לעשות בבית חב"ד, ככה שבסוף השבת אני יכול למלאות את התיק באוכל, אז אולי זה לא באמת יהיה בעיה גדולה כל כך? וגם יש לי מישהו במשפחה שהוא גם שומר כשרות והיה בחו"ל (תאילנד) חודש שלם והיסתדר, והייתי מאוד רוצה לשמוע ממנו לעצות אבל כשאני שואל אותו שאלות ומבקש ממנו לעזרה, הוא בדרך כלל מתנגד לעזור לי כי הוא נגד הרעיון שאני אטוס לבד (רוב המשפחה שלי ממש נגד הרעיון הזה, כי אני הכי קטן במשפחה אז הם מתייחסים אליי כמו אל תינוק) למרות ש-1 מהדברים שהוא כן אמר לי זה שכל פעם הוא היה דואג למצוא מלון (כמובן לפני השבת) קרוב לבית חב"ד

בעזרת האינטרנט אפשר היום להכין ולדעת כמעט הכל מראש. אם זה מה שיפחית חשש. זה לא אומר שלא הולכות להיות שם הפתעות ותקלות אבל גם אליהן אפשר להיחת מוכנים יותר מראש ולדעת איזה סוי תקלות או רמאויות אפשר להתקל בהן או ללמוד מחוויות של אנשים ואז אתה יכול בראש לדעת מה תעשה אם..

תודה על התגובה! בסוף סגרתי טיסה הלוך חזור, קצת מלחיץ (מאוד, חח) תאמת, מה שלא פחות מטריד זה הקטע של האוכל הכשר, הרי אני לא נוסע לשבוע, אבל כמו שמישהו כתב פה, אם אני בא עם אוכל לשבועיים ככה וכל איזה שבוע אני קופץ לבית חב"ד וממלא את התיק באוכל, אז בעיקרון לא אמור להיות הרבה בעיות, לא? (אני יודע שלקפוץ לבית חב"ד כל שבוע או שבועיים יגביל אותי, אבל אני לא חושב שיש עוד פיתרון אחר, וגם אני לא חושב שזה יהיה כל כך נוראה ויגביל אותי בצורה כזאת שזה יהרוס את הטיול, לא? חשוב גם להדגיש ששבתות (או לפחות את רובם) אני מתכנן לעשות בבית חב"ד, ככה שבסוף השבת אני יכול למלאות את התיק באוכל, וגם יש לי מישהו במשפחה שהוא גם שומר כשרות והיה בחו"ל (תאילנד) חודש שלם והיסתדר, והייתי מאוד רוצה לשמוע ממנו לעצות אבל כשאני שואל אותו שאלות ומבקש ממנו לעזרה, הוא בדרך כלל מתנגד לעזור לי כי הוא נגד הרעיון שאני אטוס לבד (רוב המשפחה שלי ממש נגד הרעיון הזה, כי אני הכי קטן במשפחה אז הם מתייחסים אליי כמו אל תינוק) למרות ש-1 מהדברים שהוא כן אמר לי זה שכל פעם הוא היה דואג למצוא מלון (כמובן לפני השבת) קרוב לבית חב"ד

@daniel-daniel_4178333
                      לא כל אחד בנוי להיות לבד, אתה אמור להכיר כבר את עצמך ולדעת איך אתה עם זה. אם אתה סגור, ביישן ולא מתחבר בקלות אז אולי יהיה פחות קל, אבל זו גם תהיה הזדמנות לחזק את התחומים האלו, וזו מתנה לכל החיים.
                      דרך אגב, אם אני לא טועה קראתי איפשהו כאן בפורום לא מזמן שלא ניתן כרגע לעשות טיולים עצמאיים בויאטנם, כדאי לבדוק את זה.

אני חושב שאתה צודק, אני דווקא כן ביישן אבל אני נפתח ומתחבר בקלות.

בקשר לזה שאי אפשר לעשות טיול עצמאי, לא חושב שזה נכון, כבר קניתי כרטיסי טיסה ובימים אלו מכינים לי ויזה כניסה לוייטנאם (מכינים לי ויזה בלי שום התחייבות בשבילה, מקבל ויזה כניסה ל-30 יום ככה, משלם על זה וזה הכל)

מזדהה עם מה שכתבו לך ככל שתיטיב לתכנן, ולענות על שאלות מראש, תהיה פחות מוטרד מפחד שלא יהיה מה לאכול?
                      1. תביא איתך אוכל לשבוע-שבועיים ראשונים
                      2. תבדוק מה האפשרויות. (גזיה פסטות ואורז? יש ירקות? אגוזים? וכו)
                      3. אל תתכנן על בתי חבד, כי זה יגביל לך את הטיול
                      שואל את עצמך איך מגיעים ממקום א למקום ב? תבדוק עכשו מה האפשרויות

אל תשכח, שחלק מהבעיות נפתרות באמצעות עוד קצת כסף

קניתי בסוף כרטיסי טיסה, קצת מלחיץ (מאוד, חח) הקטע של האוכל הכשר תאמת, אבל כנראה שאעשה כמו שאמרת, אארגן אוכל לשבועיים ככה ונגיד כל שבוע או שבועיים ככה אחתוך לבית חב"ד (יש גם בצפון וגם בדרום) ואקנה ואמלא את התיק באוכל, וכן מבחינת ירקות ופירות אין בעיה, מקווה שיהיה בסדר... חשוב גם להדגיש ששבתות (או לפחות את רובם) אני מתכנן לעשות בבית חב"ד, ככה שבסוף השבת אני יכול למלאות את התיק באוכל, וגם יש לי מישהו במשפחה שהוא גם שומר כשרות והיה בחו"ל (תאילנד) חודש שלם והיסתדר, והייתי מאוד רוצה לשמוע ממנו לעצות אבל כשאני שואל אותו שאלות ומבקש ממנו לעזרה, הוא בדרך כלל מתנגד לעזור לי כי הוא נגד הרעיון שאני אטוס לבד (רוב המשפחה שלי ממש נגד הרעיון הזה, כי אני הכי קטן במשפחה אז הם מתייחסים אליי כמו אל תינוק) למרות ש-1 מהדברים שהוא כן אמר לי זה שכל פעם הוא היה דואג למצוא מלון (כמובן לפני השבת) קרוב לבית חב"ד

טסתי לבד לויאטנם בפעם הראשונה לבד (בגיל 30 וקצת). אחרי כמה ימים ראשונים קשים זה היה מדהים.
                      אתה כנרא תעשה "טעויות" ויהיו לך מצבים שלא צפית. לגבי השאלה מה יקרה? כלום. אתה תמצא מקום לישון בו, מקום לאכול בו, תעביר את היום בטיול באיזור חדש ויפה.
                      ממליץ ללכת לישון בהוסטלים ולהכיר שם אנשים.

לגבי אוכל כשר לא יודע. אתה באופן טבעי תגביל את עצמך מאוד. לדעתי - לא מתאים להביא אוכל מהבית לטיול כזה. זה לא סופ"ש באירופה ולעניות דעתי גם בטיול כזה זו התנהגות מעט מוזרה, אם כי מבין שיש אנשים שונים ממני. פשוט תאכל צמחוני או דגים ותלך לבית חבד כשזה יתאים.

קניתי בסוף כרטיסי טיסה, קצת מלחיץ הקטע של האוכל הכשר, אבל כנראה שזה מה שאעשה, אארגן אוכל לשבועיים ככה ולבנות על בית חב"ד שיש בצפון ובדרום, מקווה שיהיה בסדר.

חשוב גם להדגיש ששבתות (או לפחות את רובם) אני מתכנן לעשות בבית חב"ד, ככה שבסוף השבת אני יכול למלאות את התיק באוכל, וגם יש לי מישהו במשפחה שהוא גם שומר כשרות והיה בחו"ל (תאילנד) חודש שלם והיסתדר, והייתי מאוד רוצה לשמוע ממנו לעצות אבל כשאני שואל אותו שאלות ומבקש ממנו לעזרה, הוא בדרך כלל מתנגד לעזור לי כי הוא נגד הרעיון שאני אטוס לבד (רוב המשפחה שלי ממש נגד הרעיון הזה, כי אני הכי קטן במשפחה אז הם מתייחסים אליי כמו אל תינוק) למרות ש-1 מהדברים שהוא כן אמר לי זה שכל פעם הוא היה דואג למצוא מלון (כמובן לפני השבת) קרוב לבית חב"ד

• Roco M
                        Roco M נערך לאחרונה על ידי

לבד זה בסדר, לטעמי עדיף קודם לעיר אירופאית לבד. גם למזרח זה בסדר, תלוי באופי המטייל. אבל ברגע שנכנס הכשרות זה בעייני בחבד, זה מרכיב שמשפיע מאוד על הטיול והצלחתו, כוונתי שאדם שעקרון הכשרות מרכזי בחייו, הטיול הופך לסיוט יומיומי, אלא אם אתה מ,תפק בקו9סאות שימורים ןאבקות- מרק מהארץ המזרח זה בלתי אפשרי. זו דעתי. תסע קודם לאירופה.

• תומר
                          תומר נערך לאחרונה על ידי

אין צורך לטוס עם אוכל מהארץ. השתנות תצטייד בעזרת חב'ד. תתיעץ איתם, סביר להניח שהם ידעו להגיד לך מה תוכל לקנות בשוק/סופרים שתאפשר לך להתנהל יותר בקלות עם אוכל

• Ido.G
                            Ido.G נערך לאחרונה על ידי

אני לא חושב שיש כזה הבדל בין אירופה לבין ויאטנם. הרי מתחברים בעיקר לתיירים אחרים ולא למקומיים. יש הבדל בין "לטוס לבד" לבין "לטייל לבד". אפשר לטוס לבד ובעצם לא ממש לטייל לבד - הרי זה רוב הקטע בהוסטלים וכו'. אנשים רבים טסים לבד אבל מוצאים אנשים אחרים להסתובב איתם. מדובר במעיין תרבות או תופעה שלדעתי מומלץ לחוות פעם בחיים.

ויאטנם זה עולם אחר - הימים הראשונים ובטח ובטח השעות הראשונות הן שוק טוטאלי עבור אדם שאף פעם לא יצא מהמערב (ואנחנו מערב, לא יעזור). כאמור - כדאי להזמין הוסטל לימים הראשונים ולהתחבר לאנשים אחרים.

לגבי הכשרות, אני מסכים עם @Roco-M . לדעתי מדובר על עניין שסופר יעיק על הטיול ועל היכולת להנות ממנו. אני מבין שמדובר באמונה אישית וחס וחלילה לא מנסה להכנס לשם. פשוט מציין שמדובר בעניין לוגיסטי משמעותי, אם אתה לוקח את זה על עצמך, כך בחשבון שאתה מסבך דברים. לוגיסטיקה היא עניין שמשנה.

לגבי להסתדר, תמיד מסתדרים. מדובר על מדינה עם אנשים ידידותיים, במקסימום "יחלבו ממך" מחיר קצת מופקע באופן נקודתי.

תטוס ותהנה. אל תדאג יותר מדי. מקסימום תרגיש קצת בודד, ישעמם לך קצת, תרגיש מעט אבוד. זה לא אסון וזה תמיד יעבור. כשאתה מטייל לבד אתה איכשהו מוצא אנשים אחרים בדרכים הזויות. כשטיילתי לבד הייתי מוצא את עצמי נקשר לאנשים באופן מהיר ומדהים, המוח שלך פתוח לזה וזה פשוט קורה. אל תנסה לתכנן יותר מדי, בתכלס אין באמת מה לתכנן חוץ מההתחלה והסיום. תאמין לי שאתה תדע שם יפה מאוד מה לעשות, בכל מקום שקשור לתיירות (מלון \ אכסניה) יביאו לך שלל המלצות ויזמינו לך סיורים או אוטובוסים.

אם יהיה רע, פשוט תזמין כרטיס חזרה הביתה קצת ביוקר.

• Daniel Daniel_4178333
                              Daniel Daniel_4178333 @Ido.G נערך לאחרונה על ידי Daniel Daniel_4178333

אני לא חושב שיש כזה הבדל בין אירופה לבין ויאטנם. הרי מתחברים בעיקר לתיירים אחרים ולא למקומיים. יש הבדל בין "לטוס לבד" לבין "לטייל לבד". אפשר לטוס לבד ובעצם לא ממש לטייל לבד - הרי זה רוב הקטע בהוסטלים וכו'. אנשים רבים טסים לבד אבל מוצאים אנשים אחרים להסתובב איתם. מדובר במעיין תרבות או תופעה שלדעתי מומלץ לחוות פעם בחיים.
                              ויאטנם זה עולם אחר - הימים הראשונים ובטח ובטח השעות הראשונות הן שוק טוטאלי עבור אדם שאף פעם לא יצא מהמערב (ואנחנו מערב, לא יעזור). כאמור - כדאי להזמין הוסטל לימים הראשונים ולהתחבר לאנשים אחרים.
                              לגבי הכשרות, אני מסכים עם @Roco-M . לדעתי מדובר על עניין שסופר יעיק על הטיול ועל היכולת להנות ממנו. אני מבין שמדובר באמונה אישית וחס וחלילה לא מנסה להכנס לשם. פשוט מציין שמדובר בעניין לוגיסטי משמעותי, אם אתה לוקח את זה על עצמך, כך בחשבון שאתה מסבך דברים. לוגיסטיקה היא עניין שמשנה.
                              לגבי להסתדר, תמיד מסתדרים. מדובר על מדינה עם אנשים ידידותיים, במקסימום "יחלבו ממך" מחיר קצת מופקע באופן נקודתי.
                              תטוס ותהנה. אל תדאג יותר מדי. מקסימום תרגיש קצת בודד, ישעמם לך קצת, תרגיש מעט אבוד. זה לא אסון וזה תמיד יעבור. כשאתה מטייל לבד אתה איכשהו מוצא אנשים אחרים בדרכים הזויות. כשטיילתי לבד הייתי מוצא את עצמי נקשר לאנשים באופן מהיר ומדהים, המוח שלך פתוח לזה וזה פשוט קורה. אל תנסה לתכנן יותר מדי, בתכלס אין באמת מה לתכנן חוץ מההתחלה והסיום. תאמין לי שאתה תדע שם יפה מאוד מה לעשות, בכל מקום שקשור לתיירות (מלון \ אכסניה) יביאו לך שלל המלצות ויזמינו לך סיורים או אוטובוסים.

אם יהיה רע, פשוט תזמין כרטיס חזרה הביתה קצת ביוקר.

תאמת, כבר הזמנתי טיסות וגם שילמתי גם על ויזה כניסה למדינה וביטוח (למרות שעל ביטוח אני מאמין שאפשר לקבל החזר מלא או כמעט כי הרי לא התחלתי אותו עדיין), אז גם אם הייתי רוצה לבטל זה כן אפשרי, אומנם הנזק יהיה משהו כמו 200-300$, בעיקרון הטיסות אפשר לבטל (ולקבל קנס של 200$) אבל זה רק אם לא נכנסתי ל-7 ימים שלפני הטיסה, ככה שיש לי עוד 10-12 יום ככה שבוא אוכל לבטל את הטיסה ולקבל החזר כמעט מלא ולשלם קנס של 200$. (הטיסה זה ב-17 לאוגוסט)

בקשר לאוכל כשר, אין ספק שאתה צודק, זה באמת יכול לעשות את הטיול לסיוט, אבל אני חושב שהצלחתי למצוא פיתרון, אז דיברתי עם בית חב"ד של צפון ויטנאם, והם הראו לי את כל התפריט שלהם, יש להם טונות, טחינות, וגם קרקרים הוא אמר שכרגע יש להם עכשיו, אבל לא תמיד יש, ויש להם גם מנות כאלו (פסטה עם קציצות בשר ועוד סוגים) שנקרא "Kosher Travel Meal" שמחזיק חצי שנה על המדף בסופרים כשרים (הוא אמר לי אחר כך כששאלתי אותו עם יש שמה סופרים כשרים הוא אמר ש- "כן יש חנויות עם קצת מוצרים כשרים אבל רק ליד בית חב"ד")

באמת שחשבתי לעשות כמו שאמרת ופשוט לבטל את הטיול ולשנות מסלול מחדש (כבר התחלתי לחשוב על 1-2 שבועות ב- ICE LAND, שזה גם מדינה יפה, אומנם מאוד שונה ממה שתכננתי, אבל אני דווקא מוכן לזורם) אבל עכשיו אחרי כל המידע שהשגתי עכשיו בקשר לאוכל הכשר, אשמח מאוד לשמוע את דעתך! שוב תודה לך!

@תומר

אין צורך לטוס עם אוכל מהארץ. השתנות תצטייד בעזרת חב'ד. תתיעץ איתם, סביר להניח שהם ידעו להגיד לך מה תוכל לקנות בשוק/סופרים שתאפשר לך להתנהל יותר בקלות עם אוכל

תאמת, כבר הזמנתי טיסות וגם שילמתי גם על ויזה כניסה למדינה וביטוח (למרות שעל ביטוח אני מאמין שאפשר לקבל החזר מלא או כמעט כי הרי לא התחלתי אותו עדיין), אז גם אם הייתי רוצה לבטל זה כן אפשרי, אומנם הנזק יהיה משהו כמו 200-300$, בעיקרון הטיסות אפשר לבטל (ולקבל קנס של 200$) אבל זה רק אם לא נכנסתי ל-7 ימים שלפני הטיסה, ככה שיש לי עוד 10-12 יום ככה שבוא אוכל לבטל את הטיסה ולקבל החזר כמעט מלא ולשלם קנס של 200$. (הטיסה זה ב-17 לאוגוסט)

בקשר לאוכל כשר, אין ספק שאתה צודק, זה באמת יכול לעשות את הטיול לסיוט, אבל אני חושב שהצלחתי למצוא פיתרון, אז דיברתי עם בית חב"ד של צפון ויטנאם, והם הראו לי את כל התפריט שלהם, יש להם טונות, טחינות, וגם קרקרים הוא אמר שכרגע יש להם עכשיו, אבל לא תמיד יש, ויש להם גם מנות כאלו (פסטה עם קציצות בשר ועוד סוגים) שנקרא "Kosher Travel Meal" שמחזיק חצי שנה על המדף בסופרים כשרים (הוא אמר לי אחר כך כששאלתי אותו עם יש שמה סופרים כשרים הוא אמר ש- "כן יש חנויות עם קצת מוצרים כשרים אבל רק ליד בית חב"ד")

באמת שחשבתי לעשות כמו שאמרת ופשוט לבטל את הטיול ולשנות מסלול מחדש (כבר התחלתי לחשוב על 1-2 שבועות ב- ICE LAND, שזה גם מדינה יפה, אומנם מאוד שונה ממה שתכננתי, אבל אני דווקא מוכן לזורם) אבל עכשיו אחרי כל המידע שהשגתי עכשיו בקשר לאוכל הכשר, אשמח מאוד לשמוע את דעתך! שוב תודה לך!

@roco-m

• Moshe_3572930
                                Moshe_3572930 נערך לאחרונה על ידי

אני מתפלא שזה לא עלה עדיין, אבל גם לא באמת קראתי הכל פה. צריך סוכנות נסיעות כדי להיכנס לוייטנאם. יש הליך של קבלת ויזה שמתחיל כשאתה מזמין את הטיול דרכם ומסתיים שאתה לוקח מכתב שהם נותנים לך ומבקש ויזה כשאתה מגיע לוייטנאם. אם אתה צריך עברתי על עשרות סוכנויות וצמצמתי אותם ל 8 הכי טובים מבחינת ביקורות ומחירים. אנחנו כרגע בתהליך של סגירה מול אחד מהם לצורך הגעה לוייטנאם בקרוב. בהצלחה רבה.

• Daniel Daniel_4178333
                                  Daniel Daniel_4178333 @Moshe_3572930 נערך לאחרונה על ידי

אני מתפלא שזה לא עלה עדיין, אבל גם לא באמת קראתי הכל פה. צריך סוכנות נסיעות כדי להיכנס לוייטנאם. יש הליך של קבלת ויזה שמתחיל כשאתה מזמין את הטיול דרכם ומסתיים שאתה לוקח מכתב שהם נותנים לך ומבקש ויזה כשאתה מגיע לוייטנאם. אם אתה צריך עברתי על עשרות סוכנויות וצמצמתי אותם ל 8 הכי טובים מבחינת ביקורות ומחירים. אנחנו כרגע בתהליך של סגירה מול אחד מהם לצורך הגעה לוייטנאם בקרוב. בהצלחה רבה.

תודה על הדאגה, אבל כבר מצאתי חברה טובה ומוכרת עם ביקורת טובה שעושה ויזה בלי תנאים של "אתה חייב לקחת מלון" או "טיול איתנו בספינה בהאלונג ביי" וכו, אז כבר קניתי מהם.

Moshe_3572930 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • Moshe_3572930
                                    Moshe_3572930 @Daniel Daniel_4178333 נערך לאחרונה על ידי Moshe_3572930

@daniel-daniel_4178333

אז אולי גם אנחנו נלך איתם ונחסוך קצת, מה השם שלהם? וכמה הם ביקשו?

אני יצאתי מנקודת הנחה שחייבים להזמין הכל כי ככה נאמר לי בשגרירות, אבל אני בודק את זה מחדש עכשיו.

• Daniel Daniel_4178333
                                      Daniel Daniel_4178333 @Moshe_3572930 נערך לאחרונה על ידי

@daniel-daniel_4178333
                                      אז אולי גם אנחנו נלך איתם ונחסוך קצת, מה השם שלהם? וכמה הם ביקשו?
                                      אני יצאתי מנקודת הנחה שחייבים להזמין הכל כי ככה נאמר לי בשגרירות, אבל אני בודק את זה מחדש עכשיו.

שלחתי לך בפרטי

yona777 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • yona777
                                        yona777 @Daniel Daniel_4178333 נערך לאחרונה על ידי

@daniel-daniel_4178333

דניאל,

אשמח אם תשלח גם לי את הפרטים של הסוכנות.

תודה רבה

• 1 / 1
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון