שאלות למסלול בקוסטה ריקה
-
שוב נעזרת בפורום המצויין לחידוד המסלול בטיול המשפחתי המתקרב (הלוואי, טפו טפו טפו), עם שתי שאלות: א. נוסעים ברכב מפוארטו ויאחו ללה פורטונה, נסיעה לא קצרה של 5.5 שעות. האם יש למנוסים רעיונות לעצירה נחמדה בדרך?
ב. מתכננים להיות באיזור ארנל 3 ימים. האם מסלולי הליכה בהר ארנל עצמו מומלצים? קראתי בבלוגים חוות דעת פושרות על טיולים רגליים באיזור. אחת האפשרויות שאני שוקלת כתחליף היא סיור בשיט בקאניו נגרו. נהיה לפני כן בטורטוגרו, ואני תוהה אם זה לא דומה מדי, מבחינת הרעיון של סיור שיט לצפיה בבעלי חיים, שאני מבינה שמומלץ גם שם.
המון תודה למשיבים
-
באמצע הדרך יש את שמורת ברוחיליו קריליו. אישית לא ביקרתי בה.היא אמנם מהותיקות במדינה. אני מניח שבגלל קרבתה לסן חוזה די מדלגים עליה. שימו לב לנעול טוב את הרכב בחנייה. לפני שנים (ואין לי כלום עדכני לשנים האחרונות- שווה לחפש באינטרנט) היו שם פריצות תכופות לרכבים. לגבי ריו נגרו. אנחנו נהננו למרות שכמעט לא ראינו חיית ובכלל התחלנו מלוס צ'ילס. היינו מוקדם ולבד שם. ועשינו את טורטוגרו באותו טיול. שם ראינו המון חיות . אבל השייט היה ממוין ולא מקריארי. לא רואה פסול בלעשות את שניהם ולהימנע מהשוואות. פשוט תהנו מהיום. באותה נשימה כן הייתי ממליץ לעשות מסלול בארנל. בכל זאת הליכה למרגלות הר געש. אין שם גם ממש הליכות ארוכות. עם קצב הליכה סביר אתם באותו יום גם מכניסים את מפל פורטונה שהוא אולי חצי שעה לכל כיוון ויכולים גם עוד משהו. כי מרחקי הנסיעה קצרים.
-
@גדליהו-מהגרעין - כרגיל עזרת מאוד! תודה רבה