טיול זוגי להודו ל9-14 ימים
-
ראיתי שיש טיסות במחיר אטרקטיבי למומבאי. יש לי כמה שאלות שאשמח לעזרה
* אנחנו זוג שמתכנן טיול לשבוע וחצי שבועיים. השאלה הודו יכולה להיות אטרקטיבית לזמן קצר במיוחד כשיש קונקשן בין הטיסות?
* האם מומביי קרובה מרחק נסיעה סביר של עד כמה שעות לטאג' מהאל?
* איזה עוד דברים חוץ מלראות את הפלא עולם יתאימו לזוג שאוהב רמת חיים מפנקת לא בסיסית ולא יוקרתית. אך סבירה ונעימה? מבחינת אטרקציות ,אוכל וכו. גם כל עולם הרוח המדיטציות והמקדשים מעניין.
*איך המזג אוויר בספטמבר?
*האם יש טעם לעבור ממבואי ליעד אחר בהודו בטווח הזמן הזה ואם כן לאן?
תודה לעונים
-
תגלוש באינטרנט ותאסוף חומרים ומסלולים.לא מסובך
-
שמעון, קשה לענות?
-
לגבי המרחק מהטאג' מאהאל ואטרקציות אחרות - הטאג' נמצא בעיר אגרה, כ-200 ק"מ דרומית לדלהי, כלומר רחוק מאד ממומבאי. אני הייתי ממליץ לבדוק את העלות של טיסה ממומבאי לדלהי ולתכנן משם את ההמשך. במומבאי עצמה יש מה לעשות, אבל האטרקציות היותר מרכזיות קצת רחוקות ממנה
-
לגבי המרחק מהטאג' מאהאל ואטרקציות אחרות - הטאג' נמצא בעיר אגרה, כ-200 ק"מ דרומית לדלהי, כלומר רחוק מאד ממומבאי. אני הייתי ממליץ לבדוק את העלות של טיסה ממומבאי לדלהי ולתכנן משם את ההמשך. במומבאי עצמה יש מה לעשות, אבל האטרקציות היותר מרכזיות קצת רחוקות ממנה
-
ראיתי שיש טיסות במחיר אטרקטיבי למומבאי. יש לי כמה שאלות שאשמח לעזרה
* אנחנו זוג שמתכנן טיול לשבוע וחצי שבועיים. השאלה הודו יכולה להיות אטרקטיבית לזמן קצר במיוחד כשיש קונקשן בין הטיסות?
*** עשרה ימים הם זמן יפה למומבאי וסביבתה. אני מניח שהטיסה היא הלוך וחזור אל העיר וממנה.
* האם מומביי קרובה מרחק נסיעה סביר של עד כמה שעות לטאג' מהאל?
*** כמו שאמר ranamitai הטאג' רחוק לנסיעה. להגיע אליו זה עניין של יומיים בטיסה הלוך ושוב ממומבאי לאגרה ומצריך לינה באגרה (לילה קודם לביקור). עלות הטיסה כפי שבדקתי 200-250 USD לאדם. לא הייתי פוסל את זה על הסף כי זו חוויה חד פעמית ומיוחדת, ששווה את המאמץ וההשקעה הכספית (צריך עוד לקנות כרטיסים לטאג' עצמו ולעמוד בתור לכניסה), אבל צריך לתכנן אותה היטב.
* איזה עוד דברים חוץ מלראות את הפלא עולם יתאימו לזוג שאוהב רמת חיים מפנקת לא בסיסית ולא יוקרתית. אך סבירה ונעימה? מבחינת אטרקציות ,אוכל וכו. גם כל עולם הרוח המדיטציות והמקדשים מעניין.*** במומבאי יש מלונות טובים ולא יקרים יחסית לעולם (וזולים ביחס לישראל). בדקתי את מלון טריידנט נרימאן בו התאכסנתי והמחיר מתחיל ב 150$. יש מספר אטרקציות בעיר ששוה להתאמץ בשבילן - תחנת הרכבת ויקטוריה, המכבסה, סיור מודרך בסלאמס של מומבאי (חובה), סיור עצמי וארוחה במלון טאג' מאהל משולב עם ביקור בשער הודו המפורסם, בקור בשכונת קולבה הסמוכה. תחנת הרכבת ויקטוריה או בשמה העכשווי Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminus, גלריית ג'אנגיר לאמנות, בניין בית המשפט העליון ועוד.
*איך המזג אוויר בספטמבר? *** חם, אבל תמיד חם במומבאי.
*האם יש טעם לעבור ממבואי ליעד אחר בהודו בטווח הזמן הזה ואם כן לאן?
*** אם יספיקו הימים הייתי שוקל טיסה לג'ייפור ליומיים נטו לפחות. גם שם אפשר למלא בקלות 4 ימי סיור.
תודה לעונים
**** בהצלחה -
נכבדי אני מקווה שהמטייל השואל עוד איתנו. אני דווקא רציתי לשאול אותו על ״המחיר האטרקטיבי״.
חושב כרגע על נסיעה להודו על חגי תשרי. מניח שאמצא טיסות ללה גם ממומבאי…..? -
המחיר 350 דולר באתר של טיסות סודיות כולל עצירה
-
תודה. ממש מציאה. לא מכיר את האתר… איפה העצירה?
-
חב' אתיחאד, קונקשן באבו דאבי. נדמה לי שבאתר שלהם המחירים נמוכים יותר: Sale ב-202$, Value ב- 230$ וכו'.
-
תודה אני ממש לא רואה מחירים כאלו אצלם. בערך פי 5 אבל אני לא יודע למצוא את הסייל….
-
https://secretflights.co.il/flights-to-india/
-
*דיסקליימר-אתמול היתה לי מכת חום. למומבאי-202, ממומבאי-195, יוצא:397. הבדל של 33$, אבל! החברה בה מציעים את הכרטיסים הזולים בטיסות סודיות נמכרים ע"י חברת Bookaflight=אליס, שיש איתה בעיות(לדעתי, הזמנה ישירה דרך איתיחאד, תהיה פחות בעייתית). קרא בפייסבוק-נפגעי אליס: https://m.facebook.com/groups/301298017728521/
-
תודה לכן הדיסקלימר שלי הוא שאני לא בפייסבוק................. איך אני מוצא את המחירים האלו ישירות באיתיחאד? או אפילו דומים?. אני חושב על נסיעה של חודש. נראה שמבחינת טיסות ללה עדיף לנחות בדלהי אבל עשיתי רק בדיקה שטחית
-
אתר איתיחאד: https://www.etihad.com/en/book סמן Flexible. לא חייבים פייסבוק, יש הרבה מידע על החברה (בפייסבוק יש גם מידע על תלונות מהימים האחרונים), אתר פספורטניוז - תביעה ייצוגית: https://passportnews.co.il/%D7%91%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%92%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%9C-25-%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%99/
-
תודה לא מצאתי את הFLEXIBLE אבל סביב התאריכים שאנ מחפש (20.9- 21.10) אני מוצא לא פחות מ1200$ אם אני חוזר ב28. נשמע שקטאר כבר הרבה יותר זולים?
-
ה- Flexible, זה באמירייטס(מחירים יותר גבוהים), אבל באתר איתיחאד, אפשר להזיז את הרובריקה למעלה כדי לראות את המחיר בתאריכים שונים(יותר נוח מהפלקסיבל המסורבל של אמירייטס). אם תחזור ב-27.10, תמצא מחיר נמוך יותר. התאריכים שבדקתי היו לפי ההצעות שהופיעו באתר טיסות סודיות, בתאריכים שאתה טס, אין מחירי סייל, יש מחיר רגיל עם תוספות(לא כרטיס מוגבל). קטאר לא מגיעים לארץ, האופציות הן עם שני קונקשנים, דרך איסטנבול(?)- שים לב שהקונקשן בין הטיסות ארוך. בדקת בסקייסקאנר או פליי איסט? ראיתי ב-970$.
*רק אל תטוס עם רויאל ג׳ורדניאן, לפני שבוע היה סיפור מייאש עם אנשים שנתקעו כמה ימים במלון(הנוראי) בלי יכולת לצאת ממנו או לעלות על טיסת ההמשך ליעד - לא יצאו טיסות בשל חוסר בעובדים.
-
ללה עדיף כמובן טיסה לדלהי. למיטב ידיעתי אין טיסות מבוומביי ללה
-
כן בדקתי בפלייאיסט. בעבר קטאר יצאו מהארץ עם ארקיע לקפריסין.. גולני, דווקא בחיפוש חופשי ראיתי שיש טיסות מומבאי ללה אבל פחות ולא עם חברות מוכרות. שמעון, ראית מישהו שלקחו אותו לבדיקות קורונה מדגמיות?
-
למה לא לטוס לדלהי ישר