ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קנקון, כמה אפשר להיות בה?

פורום מרכז אמריקה
    קנקון מקסיקו סיטי מקסיקו
    4
    8
    498
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • b you
      b you נערך לאחרונה על ידי

כמה זמן אתם ממליצים להיות בחופי קנקון?

האם כדאי ומה לשלב בשבועיים במקסיקו? (השותף שלי הולך במיוחד בשביל קנקון ככה שלא נוכל לוותר..)

ושאלה אחרונה...:) אשמח להמלצה על דירה או מלון זול וטוב בחופי קנקון ליד המסעדות הכשרות שם (כמו אמבר כושר וכדומה)

תודה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

יש קושי בלהמליץ על זמן שהות בחופים. כי יש כאלו שיכולים להיות בחופים גם חודש ויש כאלו שאחרי יומיים מיצו את העניין. בתור אחד שנמנה על החלק שמעדיף פחות חוף, אני הייתי אומר לשלב גם הגעה לפחות לסן קריסטובל ( בשביל אינדיאנים, נופים וכו') לפחות ל 5-7 ימים מהשהות, אבל אם זה מורכב מדי, אז אתם יכולים להיות שבועיים על ציר החוף. מה שאומר להחליף חופים מדי פעם ואולי להגיע עד אזור מרידה. וכשנאמר חופי קנקון- האם הכוונה באמת רק לקנקון או לפלאיה, איסלה מוחרס, קוזומל ואחרים גם? הרבה מהמטיילים בכלל נמצאים שם ולא בקנקון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • b you

זהו שאנחנו בשלב הגישושים ממש. אנחנו די מוגבלים לאזור מסויים בגלל מסעדות כשרות שנמצאות שם. סן קריסטובל נשמע לי ממש טוב, איך מגיעים לשם מקנקון? אנחנו ללא רכב תודה רבה על התגובה המפורטת ועל המהירות!

• גדליהו מהגרעין

לסן קריסטובל תרצו כנראה לטוס ( אפשר לנסוע באוטובוס לילה, אבל מדובר בנסיעה ארוכה מאוד). לגבי הכשרות זה יכול להיות יותר קשה- תצטרכו כנראה להסתדר עם פירות וירקות. או שתוכלו לפנות שם לבעלים הישראלי של אחד ההוסטלים ולברר איתו אם יש לכם אפשרויות שם. כמו מסעדה צמחונית וכיוב' ( לכשרות יש כל מיני תפיסות שונות בידי אנשים, אז אני לא יודע איפה אתם ביחס לזה) כמו שאמרתי עדיין תוכלו להשאר גם שבועיים באזור החוף- ולצאת אולי לגיחה לאזור מרידה בשביל לשבור קצת את רצף הים. קחו בחשבון שרוב הדברים באזור קו החוף הם באורינטצייה של מים, ויכול להיות שזה בדיוק מה שאתם מחפשים

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • karnielr
              karnielr נערך לאחרונה על ידי

העיר קנקון עצמה פחות מומלצת לדעתי, מאוד תיירותית ולא כל כך מעניינת אבל בפלאיה דל כרמן, איסלה מוחרס, טולום, קוזומל - יכול להיות מאוד נחמד לשבועיים, אפשר להתנייד בין המקומות האלו באוטובוסים ומעבורות, המרחקים קצרים.

• רוני סופר
                רוני סופר @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

על פי השאלה - סאן קריסטובל היפה רחוקה מדי לטיול בן שבועיים כשקנקון היא must. בכל מקרה זה לפחות יומיים להגיע ולחזור גם אם זה טיסה.

אכן הייתי משלב את המקומות שציינה karnielr ומוסיף את צ'יצ'ן איצה וויאדוליד ויוצר מין משולש שמשלב גם חופים ונופים

יפים וגם עתיקות מרהיבות.

למה לא לשכור רכב? ממש אידיאלי לטיול כזה.

• b you

תודה לכולם! ועוד שאלה, במידה ונרצה לעשות קצת משהו אתגרי כמו קפיצת בנג'י, היכן ניתן לעשות זאת באזור קנקון?

• גדליהו מהגרעין

יש לך את זה למשל. לא מניסיון אישי, אז לא יכול להמליץ או לא להמליץ. שים לב שזה ממגדל ולא גשר. https://bungeeincancun.com/

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון