ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון מסלול שבוע וחצי- שבועיים בהודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    הודו דלהי
    9
    74
    1193
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dregev03
      dregev03 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה צילה רוני וכל המצטרפים והמעודדים. אסתכל קצת על המפה יותר מאוחר כדי לשפר את התמונה. אולי גם גולני יצטרף לספר קצת על תכיפות הלוקאלים ועוד בעניין. אהבתי את הלוקאלים ונסעתי רק בהם אחרי שגיליתי אותם. חוויה אנטרופולגית. לגבי הפרמיט לספיטי זה מעניין שאף פעם תאי וצביקה לא הזכירו אותם? אולי אני שכחתי ? בכל מקרה יש מצב שאם צריך אז גם בקיילונג ידעו לנפק אותם. אפשר גם לשאול את הסוכן ההודי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • dregev03

מי היה בצ'אנדרה טל (אגם הסהר)? שווה ללכת בשבילו 30 קמ?, או שיש גם דרך סלולה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • cillam
          cillam נערך לאחרונה על ידי

כפי שכתבתי 2009… היה אהל גדול לכולם… הורדתי את הנהג וישנתי ברכב בלילה ירד טיפלה שלג ת אמת לא נהנתי אבל היו שהיו ואמרו שהאגם יפה … חלק היה כביש היתר דרך עפר ואז ירדנו ברגל … אני הייתי מנסה להכניס את רוואלסאר = צו פמה במקום%

• dregev03

תודה צילה. טוב כנראה שקצת פיספסתי ולא הבנתי שהגעת לאגם עצמו. חשבתי שיש כביש לאגם מקריאה בעבר אבל לא הייתי בטוח. מצד שני זה היום האחרון בטרק בן ארבעה ימים שמאוד רציתי לעשות מברלאצ׳ה לה לבטאל שאמור להיות על טרייל לפי הלונלי פלאנט של 15 ק״מ. אז חשבתי אולי להתאמץ קצת ולעשות אותו הלוך חזור אבל בטח לא על כביש. עניין הבהמות והבן שלי נובע מזה שהוא טבעוני ואני לא רוצה לכפות עליו משהו שלא מתאים לו. מצד שני הוא בכושר מצויין והיה אתמול בגובה 5900 ומחר אמור להיות ב6300 באקוודור. כך שההסתגלות שלו צריכה להיות טובה. מה זה הרוואלסר שאת מזכירה בפעם השניה? מאיזה כפר יוצאים אליו?

• cillam

מגיעים מהעיירה מנדי או מדראמסלה או משימלה . אני מבינה ומכבדת . מכירה טבעונית מטרקת סוחבת ....😂

• dregev03

תודה אחפש את רוואלסר. חשבתי שזה בספיטי כי הצעת כאלטרנטיבה לצ׳אנדרה טאל…. הבן שלי גם סוחב. סחב באוורסט ובלאנגטאנג והרבה בארצות הברית וגם אני סחבתי לא רע ב2017 אבל גם אוהל גם אוכל גם שקי שינה וציודים וכו זה כבר גדול עלינו ופשוט כבר לא יהיה כייף. בספיטי אין טרקים עם הומסטיי להבנתי ולכן בלי בהמות אין אפשרות לאנשים פשוטים כמונו לטרק מתגלגל. אני חושב לעשות איתו את טרק סטוק עם תרמילים גדולים כי שם יהיו לי כפרים לישון ולאכול בהם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • cillam

דרור הגיל והתרגיל ! לסחוב תמיד הייתה בעיה עבור הגב שלי ! אבל הרגליים תמיד סיפקו את הדרוש מעל ומעבר, ועדיין סיפקו השנה את הדרישות שלי 🤗.

• dregev03

טוב רוצה להאמין שאין לי בעיה ללכת עם 15 קילו. עשיתי בחורף יומיים שביל ישראל עם תרמיל מפוצץ. זו הליכה מעניינת ומספקת בצורה אחרת. קופץ ליוון לים לכמה ימים.

• dregev03

הייתי עכשיו בתור לצ׳ק אין עם זוג סטודנטים שטסים להודו ורק אתמול עוד נבחנו ותכננו לנסוע ישר לדראמסאללה. נראה לי ששיכנעתי אותם להתחיל מלה….

• aljaje
                        aljaje נערך לאחרונה על ידי

@dregev03 תהנה, רק תבדוק לפני הקפיצה שאין סלעים במים. הבן שהפך טבעוני זה אותו אחד שטירקת איתו בדרום אמריקה? *גם לא טבעונים אדוקים מעדיפים לא לנצל חיות לסבלות ושעשועים. רק אל תזמין לכם טיסה באמירייטס, כל המושבים מרופדים בעור של חיות, לפחות אין שם אהילים מעור(*תקופה אחרת). אין לך קשרים בבוסטון דיינמיקס? נדמה לי שיש להם כלב רובוטי שיכול לסחוב משאות, הוא לא צריך מזון מיוחד.

• תומר
                          תומר נערך לאחרונה על ידי

דרך אגב דרור, 15 ק"ג זה כבד לכל גיל... אם קיים הממון המתאים תשקיע בציוד אולטרה לייט. יש שקש'ים טובים ששוקלים פחות מ750 גרם, וגם אוהלים קלים שמתאימים. תעשה מחקר דיגיטלי על ציוד, תמצא הרבה אופציות שיקלו על משקל התיק (כולל תיקים קלים יותר)

• dregev03

כן יש פה סלעים יפים במיים. לא קופץ. גם אם יכול לסחוב וללכת כבר לא בגיל לקפיצות. זה הבן הגדול שלי. גם איתו טירקנו בפרו צ׳ילה וארגנטינה ב2005 אבל את מתכוונת לבן הקטן שלי שאיתו טירקתי לפני כמעט 4 שנים בהוארז. אפשר תמיד להחליף בהמות בסבלים כמו בנפאל אבל אז זה להוציא משלחת על שני אנשים כי בספיטי אין גסטהאוסים כמו בנפאל וזה גם מוגזם וכבר לא נראה לי.

• dregev03

כן יש פה סלעים יפים במיים. לא קופץ. גם אם יכול לסחוב וללכת כבר לא בגיל לקפיצות. זה הבן הגדול שלי. גם איתו טירקנו בפרו צ׳ילה וארגנטינה ב2005 אבל את מתכוונת לבן הקטן שלי שאיתו טירקתי לפני כמעט 4 שנים בהוארז. אפשר תמיד להחליף בהמות בסבלים כמו בנפאל אבל אז זה להוציא משלחת על שני אנשים כי בספיטי אין גסטהאוסים כמו בנפאל וזה גם מוגזם וכבר לא נראה לי.

• dregev03

תומר. חלק מהציוד שלי לא מצטיין במינימום משקל והיום אולי הייתי קונה בייתר קפדנות אבל בהקשר הזה גם אם אוריד 3 קילו ממשקל הציוד שלי, זה לא פותר לי את הבעיה של לסחוב מיים, אוכל וציוד לבישול. אני יודע שיש צעירים שעושים את זה וכנראה יכול לעמוד בזה מבחינה פיזית אבל לא מתאים לי להיות אחראי הארגון והבטיחות של זה בתור מי שמארגן את הטרק.

• dregev03

רציתי השנה אולי לקנות סנדלים דקי סוליה שיחליפו את השורש הכבדים אבל אמרו לי שאי אפשר לטרק איתם אם צריך?

• תומר
                                    תומר נערך לאחרונה על ידי

לדעתי הורדת משקל היא תמיד שווה את זה, לא משנה מי סוחב או מארגן. המעבר לסנדלי 'רגל יחפה' מאוד תלוי במיומנות ההליכה שלך. ניתן ללכת ככה טרקים אבל רק אם אתה מתורגל ומיומן בהליכה כזאת, אחרת זה יכול להיות סיכון בריאותי שלא שווה לקחת.

• dregev03

מקבל את עניין המשקל. אני כבר מאוד מורגל בלטרק עם נעלי ריצת שביל של אלטרא אבל לא ברור לי אם אני יכול לסמוך עליהן בטיול ארוך שיחזיקו מעמד.

• תומר
                                        תומר נערך לאחרונה על ידי

בעניין הנעלים- אתה במצב יכולת די טוב אם אתה הולך טרקים בנעלי ספורט. אם הבלאי זה מה שמטריד אותך לא הייתי כלכך מוטרד, אולי נשמע מצחיק להגיד את זה ככה, אבל לרוב נעליים מוגבלות לטווח של סביב 800 ק"מ וזה הכלל אצבע שתבחן את הנעלים/סנדלים שאתה הולך איתם. יש חנות בתל אביב (איזור קינג ג'ורג' בוגרשוב אני חושב) שעוסקת ב"הליכה יחפה" וגם הסנדלי אצבע שלהם הם עם סוליית ויברם, אז העמידות בלאי שלבם אמורה להיות כמו של נעלים. עניין המשקל התחדד אצלי בזמן האחרון. מעבר לפן האישי- שני הטרקים האחרונים שעשיתי (נפאל בסתיו האחרון ועכשיו WHR האלפים) הלכתי עם תיק על הגב, בפן החברתי הגעתי למסקנה שגם אם שוכרים סבלים אין סיבה ממשית להעמיס עליהם סתם משקל, וצריך להתחשב גם במשקל ששמים עליהם (בלי קשר למגבלות רגולטוריות כאלו ואחרות)

• תומר
                                          תומר נערך לאחרונה על ידי

*אני חושב שלטרק הנוכחי יצאתי עם פחות מ7.5 ק"ג לפני מים

• dregev03

מעניין תומר. תוכל לפרט כאן את רשימת הציוד שלך? יש לי בביית למשל מקלות קרבון חדשים שקצת מפחידים אותי. בארץ הלכתי עם אלומיניום פושטים שקניתי בארץ במחירים של נפאל עד שקיבלתי את הקרבון אבל הרגשתי איתם מאוד בטוח עם תרמיל גדול בשביל ישראל בקטעים טכנים מזכרון ליגור וגם ירדתי איתם את מעלה צרויה וגם את מעלה בני המושבים שזה שביל לא ראוי להיקרא שביל וגם שביל לא שביל בנחל שיאון. לא יודע אם הייתי מרגיש טוב עם הקרבון. סביר שלהודו אקח את הקרבון.

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 2 / 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון