טיסות לדלהי לפני החגים
-
שלום לכל מומחי החיפושים והכרטיסים
מחפש לטוס 19.9 עד 18.10 עם גמישות מוגבלת
פלייאיסט מראים שהטיסות הכי טובות וזולות הן עם LOT הפולנית שאין לי שום ניסיון איתה.
מקום שני יותר יקר וקצת יותר ארוך עם קטאר שטסתי איתה לא מעט, אבל הפעם זה דרך איסטנבול עם 7+ שעות המתנה.
א. מה אומרים על LOT?
ב. יש למישהו שפן לשלוף?
רוני
כמה זה נורא לטוס עם כרטיס אשראי ל4 שבועות ולמשוך כסף בהודו?
-
לגבי הטיסות.בדוק עם אייר אינדיה.ולגבי אשראי אתה תשלם המון עמלות במשיכות של חודש.קח גם מזומן.דולרים.
-
המרת מטח בהודו עם עמלה של המרת מזומן יכולה להיות זהה לעמלת משיכה. מעבר לזה- משיכה ממחשבון מטח זולה יותר. בנק לאומי למשל מציע שירות של המרה מחשבון שקלי לחשבון מטח יעודי כל פעם שמבוצעת עסקה או משיכה בחו'ל שיורדת מהחשבון עם כרטיס לאומי, וזה מוזיל עלויות. שווה לבדוק בבנק הרלוונטי אם יש שירות דומה
-
תודה לכם לא ראיתי טיסות של אייר אינדיה אבל אבדוק נקודתית. יש לי כרטיס אשראי דולרי. לעבוד איתו? או שבכל זאת כדאי להסתובב עם מזומן?
-
אתה בטוח שאתה רוצה לטוס בחברה רוסית עכשיו? https://www.expedia.com/Flights-Search?trip=roundtrip&leg1=from:TLV,to:DEL,departure:9/10/2022TANYT&leg2=from:DEL,to:TLV,departure:9/17/2022TANYT&passengers=children:0,adults:1,seniors:0,infantinlap:N&mode=search&options=sortby:price&paandi=true&flp=mdl:flights-flex-module,price:553.50
קישור לחיפוש באקספדיה. -
בהודו אני נוסעת עם מזומן 300 £ +- ועם כרטיס אשראי £ מושכת מה שמרשים … בפעם האחרונה 2019 רוב ה atm נתנו 10000 רופי
מה שגן כדאי לבדוק כי למשל בנק אוף אינדיה היה יותר זול ובנק אוף בארודה…
ערב טוב
-
תודה רבה צילה תומר ושמעון.
- LOT הם פולנים ואני לא מכיר אותם לכן שאלתי. לא הייתי טס עכשיו עם הרוסים..אבל בעבר טסתי.
- נכנסתי לאקספידיה ואני רואה שיש טיסות חזרה עם אייר אינדיה ב6 שעות שזה מדהים אבל אין הלוך ביום שחיפשתי. באתר של אייר אינדיה בכלל לא ברור לי איך מזמינים טיסה? רציתי לנסות אולי להקדים או לדחות ביום יומיים אם הם טסים מעט מישראל לדלהי אבל לא מבין את האתר שלהם.
- אני יכול אולי להביא קצת דולרים במזומן ולנסוע עם כרטיס אשראי דולרי. …..
-
צילה איזה זיכרון כמעט כל מה שידעתי על כסף בהודו ב2019 נשכח מזכרוני למעט זה שהמטבע נקרא רופי :). אולי אפילו יש לי כמה רופי שנשארו. כסף נפאלי בטוח שנשאר לי קצת…..
-
הי דרור.
אכן לוט היא חברה פולנית. חברה בינונית. מקום 67 ברשימת 100 החברות הטובות של "סקייטרקס" לשנת 2019, קצת לפני אליטליה. אל על לא ברשימה.
קאטר איירלינס מקום ראשון.
לבחירת הטיסה יש מספר שיקולים ורק אתה יכול להחליט מה אתה מעדיף - מחיר, תזמון, איכות הטיסה וכו'.
לגבי אשראי vs מזומן יש לי פוסט מנומק וממצה כאן באתר.
השורה התחתונה היא שמבחינת העלויות אין הבדל באמצעי התשלום. כך או כך מט"ח עולה כסף וההפרשים זניחים.
מה שמנחה אותי זה הביטחון מחד והנוחות מאידך.
לכן מה ש cillam אומרת, קומלט, זה נכון.
בכלל, בכל נושא שקשור להודו תקשיב לה.
ותהיה שמח - הרופי פוחת מול השקל ועומד היום על כ 80 רופות לשקל. ומכיוון שגם הדולר פוחת אז תחגוג בהנאה.
-
אני בהודו.נכון להיום דולר אמריקאי שווה 79.96 רופי הודי.
-
תודה שמעון ורוני. טוב השתכנעתי לדלג על לוט למרות ה200 דולר הפרש לכרטיס. מה שעדיין לא ברור לי זה מה קורה עם אייר אינדיה. איך מזמינים שם כרטיסים? . ברור לי שקטאר עדיפה עשרות מונים אבל זה 14 + שעות עם שתי עצירות (יציאה מהארץ עם פגסוס) לעומת כ-6 שעות בטיסה ישירה.
-
אגב נתוני הקורונה (זוכרים מה זה?) משתפרים גם בהודו כבר כמה שבועות
-
אל תשכח את הטופס של הצהרת הבריאות.כבר בצ'יק אין בודקים.וגם בנחיתה בבדיקת הדרכונים בהודו.
-
https://www.airindia.in/ חפש טיסה ותבחר את המתאימה, תבחר סוג כרטיסולאט לאט אתה מתקדם בתהליך הרכישה. התהליך באתר זהה מבחינת ממשק להרבה אתרים אחרים של חברות תעופה. תצטרך להתגמש על תאריכים. אם איכות חברת התעופה הוא לפי איכות, אז גם לא איר אינדיה שלא מצטיינת כל-כך... המחירים התייקרו, לחשוב שטסתי לנפאל בסתיו שעבר בחוץ מ750 דולר...
-
*דרור, בקונקשן באיסטנבול תהיה עוד בעיה: פגאסוס נוחתים בנמל 'סאביהא גוקצ׳ן', הטיסות של קטאר איירווייס, ממריאות מנמה"ת החדש - איסטנבול, אם יש לך קונקשן של שעה באיסטנבול, תהיה בעיה. אם הקונקשן ארוך, הנסיעה יכולה לארוך עד שעתיים(עם פקקים, כשעה בלי; בלי לדבר על הזמן שילך ביציאה מהנמל הראשון והכניסה לשני.
-
הזכרון והתמצאות זו לא הבעיה… הבעיה היא המספר של הגיל … למצוא חברה שתזכיר לי רכב בחול כי בגיל 75 אני אלטה זאכן…… זו הבעיה … הנסיעה בתוך אירופה ברכב שלי זה התענוג … למצוא השכרה מעבר לים …

בזמנו גם היו חלפנים $$… אם הולכים עם מי שמכיר … לבד לא רצוי …
לבסוף היכן אתה מתחיל ? עוד מעט כמו שרוני אמר לאדאק נסגרת…
מקווה ש שיטפונות של פאקיסטאן לא יעבו את הגבול ללאדאק ……
שבוע טוב…
-
תודה תומר אייר אינדיה יוצא מאוד יקר גם אם אני מתגמש ואני יודע שהם לא משהו. כנראה שהם מתומחרים לנסיעות עבודה
-
אלג׳יג׳ה למיטב זכרוני ה קונקשיין באיסטנבול לפחות בחלק מהטיסות הוא של 7 שעות. לא מת על החלפת שדות אבל זה אולי מכניס קצת לראש של טיול של נסיעות שצריך לקחת בסבלנות
-
צילה, את עוד לא בת 75 ? ואם כן את האם אמא של אנטי אלטעזאכן. אני מתכוון להגיע ללה באיזור ה20 לספטמבר ולצאת באיזור ה27-8. לעבור את קונזום לה נגיד בסוף ספטמבר ו״להידרדר בירידות של ספיטי משם״ ב2019 חציתי את ברלאצ׳ה לה ביום שהוא נסגר וזה היה ב6 לאוקטובר. לה כבר הייתה בהכנות לחורף אבל החבר שלך וואצ׳וק עוד הפעיל את המסעדה בערב ואכלנו אצלו ארוחות בוקר. היו פה ושם עוד בתי קפה שעבדו ותיירים כמעט ולא היו. בנסיעה של לה מנאלי היה איתי עוד תייר אחד ו10 הודים. התכנון הזה אמור לעבוד כי לפי כל הספרים ניתן לטרק בלדאק עד מחצית אוקטובר? בטרק שעשינו פגשנו רק שני זוגות תיירים נוספים במשך 10 ימים אבל הפעם אני חושב על טרק סטוק של 3 ימים בלבד וקרוב מאוד ללה
-
טוב, אם הקונקשן שם הוא של שבע שעות ואתה לא נלחץ מתורים ופקקים -תלוי בשעת הטיסה(*אני כן). יש גם אוטובוס בין שני נמלי התעופה, הבעיה שהוא יוצא כל חצי שעה.