לגבי טיסות עם עצירת ביניים
-
היי לכולם
העניין הוא שכל הזמן טסתי טיסות ישרות ועכשיו יש לי אפשרות לטוס רק עם עצירת ביניים.
ואני בכלל לא יודעת מה קורה בטיסה כזאת, האם הכל כרגיל אני באה ואוספת את הבגז', ואז שוב פעם עוברת את כל התהליך של צ'ק אין מחדש, או שכל דבריי אוטומטית מועברים הלאה... ןיש איזה שהם תהליכים אחרים.
בכל מקרה אשמח לכל הסבר כי לי אין מושג כלל וכמובן תודה רבה. -
לגבי טיסות עם עצירת בינייםעד כמה שידוע לי אם הטיסה השניה מאותו שדה-הבגז' עובר אוטומטית לטיסה השניה. תשימי לב שבצ'ק-אין יתלו על המזוודה פתק על הטיסה השניה. וגם תקבלי כבר מקומות ישיבה לטיסה השניה.
כי אם אין פתק לטיסה השניה-סביר להניח שתצטרכי לאסוף את הבגז' וכו.... -
לגבי טיסות עם עצירת בינייםתודה רבה רבה
-
לגבי טיסות עם עצירת בינייםבעלייה לטיסת המשך יש לך אפשרות לודא אצל צוות הטיסה שהמטען שלך אכן עלה למטוס (הזיהוי נעשה ע"פ הפתק הממוספר שאת מקבלת בזמן הצ'ק אין) -
לגבי טיסות עם עצירת בינייםבטיסות סדירות בדרך כלל המטען מועבר ישירות לטיסה הבאה.
אם אחת הטיסות היא טיסת שכר ו/או טיסה בחברה זולה כמו RYANAIR בדרך כלל צריך לבצע Check in בחו"ל מחדש כולל מסירת המטען.
אם לא מקבלים כרטיסי עליה למטוס לטיסת ההמשך בזמן ה- Check in בארץ, יש להגיע לדלפק החברה איתה ממשיכים בחו"ל על מנת לקבל כרטיסי עליה למטוס (Boarding Card). -
לגבי טיסות עם עצירת בינייםתודה רבה על המידע
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות