לונדון בימים אלו-שאלה של אבי
-
מפרסת בשמו של אבי"קבעתי טיסה ללונדון מ13 עד 21 לספטמבר
הלינה בשכונת גולדרס גרין
בעקבות מות המלכה אליזבת
האם יהיו אי אילו שינויים או דברים
אחרים שאני צריך לדעת?מקומות סגורים וכאלה..?
-
אחרי יום אחד בממלכה המאוחדת, לא חשתי בשום דבר שונה. כל החנויות פתוחות והכול כרגיל.
עם זאת, יש לסייג, אני הרחק מלונדון, באיזור כפרי תיירותי
-
בשביל זה הכינו פרוטוקול מסודר(אין פרטאץ׳ כמו אצל הנייטיבס). אז הבחור ינחת יחד עם ארון המלכה(שיתפלל שלא באותו נמ"ת) - כאן יש את המסלול(אם זה יעניין אותו): https://www.theguardian.com/uk-news/2022/sep/09/london-bridge-is-down-what-happens-in-the-10-days-after-the-queens-death
“We expect large crowds, which can pose risks to public safety,” the Cabinet Office said in an initial public information notice on the funeral and ceremonial arrangements. The statement also added that access to some areas in central London will be restricted, with road closures and diversions."
ביום הלוויה (19.9)אמור להיות Bank Holiday וכאן רשימת מקומות שיסגרו: https://www.theguardian.com/uk-news/2022/sep/09/queen-funeral-will-there-be-bank-holiday
-
בדיוק חזרנו מלונדון (היינו שם עד יום שישי כולל בשבת חזרנו). הכל עובד כרגיל. שלטי החוצות הדיגיטליים מציגים את דיוקן המלכה. מניח שביום ההלווייה (עוד כשבוע וחצי) ייסגרו רחובות בעיר בעיקר באזור ארמון באקינגהאם ובניין הפרלמנט. הרכבת התחתית כמובן תמשיך לעבוד, היא לא מפריעה לשום דבר.
-
*"בבקשה שימו לב לתאריכי השאלות פנייה מלפני יומיים כאשר השואל אבי לא טרח לחזור ,להגיב או חלילה אפילו לסמן "לייק" למי ששאל לא בטוח שכדאי להמשיך לדון בנושא."
-
זה חוזר על עצמו העניין הזה
-
עריכה: לא נראה לי שלאבי המדובר יש יוזר בכלל בפורום, אין מה לצפות ללייק ממנו
-
לאבי יש יוזר באתר כמובן אחרת לא היה יכול לפנות אליי. וכן -הוא לא חזר, גם לא כדי להודות (לי) שהעתקתי את שאלתו. הלאה- התרגלנו.
-
הוזכר על-ידי
רוני סופר
-
יש שגיאה באתר לא יכול לשלוח תגובות רק מהמחשב
תודה לכולם

-
הוא צודק
-
@רוני סופר הנני כאן! מגיבה כל הזמן בלי חשבון ובלי מחשב:) עם הפטנט הידוע:מלבן ריק ומתחתיו ברובריקה בצבע כתום שבה כתוב משפט עם שגיאה בעברית, הפעם נסלח להם: "רשום תגובה מהירה".