ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. רוני
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 3
    • עוקבים 0
    • נושאים 126
    • פוסטים 2506
    • הגבוה ביותר 36
    • קבוצות 0

רוני

@רוני

37
    מוניטין
    98
    צפיות בפרופיל
    2506
    פוסטים
    0
    עוקבים
    3
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 335760 גיל 56

רוני הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי רוני

• RE: טיול עצמאי לויאטנאם לזקנים.

אביגדור  אתה  לא  זקן!אתה  צעיר ברוח.

אני  זוכר  שהגעתי  ליחידת המילואים  בגיל  21  וקראנו למ”פ  שהיה  כבן  30  זקן..

אני  למעלה  מגיל  60  וטיילתי  בויטנאם  לפני  כשנתיים  עם  אמא  שהייתה  אז  בת  82   .  אוי  ואבוי  אם  יקראו לה  זקנה!

ישר כח

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      רוני
      רוני
    • RE: סכין גילוח במטוס-מותר?
      סכין גילוח במטוס-מותר?
      אני לא בטוח בכלל שמותר להעלות סכיני גילוח.
      הפורום על כל הכבוד לו לא קובע מה מותר או אסור להעלות למטוס.
      שיברר בחברת התעופה.
      לעניות דעתי אסור!
      אלה בדיוק הכלים שהשתמשו בהם חוטפי המטוסים ב11/9 .
      מצד שני אולי שיקח או ירכוש מכונת גילוח חשמלית. בדיוטי עולה מכונה הכי חדשה 200$ .
      Shocked
      פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • RE: היכן לקנות רובל?
      היכן לקנות רובל?

אחרי  סנט  פטרסבורג  מוסקבה  קצת מאכזבת...

להחליף רק  שם  בשדרות  טברסקיה  מחליפים  גם  שקלים

הנוכחיל$בין  65-66.70

פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
      מדוע לא להתגלח לפני הטיסה בנתב"ג ? ......
      זו המלצה לא רצינית.
      הוא מגיע ללונדון אחרי 5 שעות טיסהועוד המתנה לפני ועוד כמה שעות בלונדון בהחלט כדאי להתגלח שם.
      פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • RE: פומפיי-שעות פתיחה
      פומפיי-שעות פתיחה
      בפומפי פתוח עד 1700 בחורף ובקיץ עד 2100 .
      אכן פתוח ביום א' שיוצאים מהעיר העתיקה ניתן לעבור בעיירה פומפי החדשה בדרך לתחנת הרכבת המוליכה לנאפולי.
      זו חוויה מדהימה. את הגופות שקפאו בתנוחות הסבל לפני כמעט 2000 שנים.
      פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • RE: מקומות מחוץ לרומא ששווים ביקור
      מקומות מחוץ לרומא ששווים ביקור
      יש מקומות קרובים כמו הקטקומבות.ועוד מקומות

אני דווקא ממליץ על טיול שאנחנו עשינו. פומפי. מקום מדהים.
      נסיעה ברכבת מהירה בבוקר לנאפולי. משם ברכבת עד לעיירה פומפי החדשה. הליכה ברגל רבע שעה ואתם בעיר העתיקה .
      שווה להשקיע לפחות חצי יום. אגב בחורף פתוח עד 1700 בקיץ עד 2100 .ואחר כך לחזור באותו יום לרומא .
      אפשר גם לפירנצה אבל לשם אני ממליץ להקדיש לפחות יומיים
      מתיש , אבל מומלץ.
      פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
      צודק
      כל הסיפור הזה מזכיר לי שהוקרן הסרט "טיפת מזל " בהשתתפות זהבה בן. סיפרו שבגלל אווירת הדיכאון בסרט. חילקו לכל מי שקנה כרטיס , סכין גילוח , שיוכל לחתוך את הוורידים...
      סתתתתם Laughing Shocked
      פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • RE: בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוס
      בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוס

לא  יודע  איך  הבקבוקים  ישרדו.. הסיכוי  לא  גדול ., את  המזוודות  זורקים  לפחות  כמה  פעמים  ומניחים  מזוודה  אחת על  השניה

פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • RE: מחיר מונית משת בוינה למרכז העיר
      מחיר מונית משת בוינה למרכז העיר

נזמין  דרך  ציון  הוא  מבקש   35  יורו  ואם  יש  עוד  נוסעים המחיר  זול יותר.מדובר  על  רכב  גדול , ואן.היתרון  שהוא  דובר  עברית  ויש  הרבה  המלצות  עליו.

תודה  לעונים . אנחנו  נוסעים  רק  עוד  5שבועות.

פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • RE: פריז בינואר
      פריז בינואר
      תביאו בחשבון שבינואר יכול לרדת שלג. בכל מקרה יהיה קר.
      פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רוני

• פניה למומחי מרוקו

שלום  רב.

אני  מתכנן  לטוס  למרוקו  באמצע  חודש  מרץ.  אני  נוסע  עם  אמא  בת  86  אנחנו  לא מרוקאים  אבל  וותיקי  נסיעות  בעולם  במקומות  אקזוטיים  כמו  הודו  נפאל. פרו  ברזיל.ועוד  אימי  צלולה  ופעילה  אבל  מזדקנתהיא  שולטת  בכמה  שפות  בין היתר בצרפתית  ברמה  גבוהה .  עוד  הערה  אנחנו  דתיים  כמובן  שומרי  כשרות והיו  ארצות  שאכלנו מנות  חמות  מהארץ  וכו  עם  תוספות  של קניה ירקות  פירות  שקנינו  שם  .לחם  בגטים  ועוד  בקיצור  מתורגלים  לחלוטין.  יש  לי  מידע  על  מסעדות  ומקומות לקניה  של  אוכל  בערים  במרוקו  כולל חבד.  לאחר  שקראתי  ספר  ומעט  טיפים  מהאתר.  החלטתי  באופן  כללי  על  טיסה  לקזבנלקה .. שאני  בפירוש  לא  רוצה לטוס  עם חברה  ולא  משנה  מי  שמשלבת  טיסות  עם  החברה  המרוקאית  יש  לה  שם  מאוד  לא  טוב  ותלונות  רבות מצד יהודים  עלך יחס  לא  טוב  מצד  הדיילים.  ועוד.

החללטתי  להתמקד  בכמה  יעדים  עם  ההגעה  לקזבלנקה באותו   יום לנסוע  או  לטוס  לרבאט  לשהות  יומיים  .משם  אני  מניח  שניסע למקנס  אותה  אני  מעדיף  על  פאז אני  תמיד  הולך  בעולם חבוש  כיפה ושמעתי  שפאז  עיר  מוסלמית  קצת  עויינת.    משם  לחזור  לחזור  לקזבלנקה  לשבת  עדיף  חמישי  בערב  אני  מעריך  בטיסה.  לשהות  בקזה  עד יום  שני  משם  לנסוע  או  לטוס  למרקש  או  לטייל  באזור  ו/או  לנסוע  לאגדיר  ולחזור  בחמישי  לארץ ממרקש.

מה  דעתכם  על  התוכנית.האם  אמצע  חודש  מרץ  מבחינת  מזג  אויר  גם  אם  קצת  קר טוב  לטילים  באזור אני  מעדיף  טיולים  בתקופה  שהיא  מחוץ לעונה.

ברור  לי  שבגלל אימי  נצטרך  לקחת  מדריך  האם  לדעתכם  כדאי  לקחת מדריך  אחד  לכל  המסלול שיארגן לי  מלונות ,  טיסות  נסיעות והדרכה  בכל עיר או  מדריך  לכל עיר  בנפרד  אני  יודע  להזמין  מלונות  ברשת

תודה  לעונים  

אהרון

שאלה  ראשונה  האם  ח

פורסם בפורום אפריקה
      רוני
      רוני
    • RE: רכבות מפריז ודעה לגבי טיול יום ללוקסמבורג

@aljaje

כאחד  שהיה  בלוקסמבורג  בעניני  עבודה  אומנם לפניי  שנים  רבות . לא  שווה  את  המאמץ.

פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • RE: מוסקבה או סנט פטרסבורג

@רוני

ההצע  הטיסות  לא  צריך להשפיע  אליכם.  אנחנו  טסנו  לפטרבורג  עם  חברת  של  אירופלוט  אחרי  ביקור  בעיר  .  זה היה  בתחילת הקיץ  נסענו  ברכבת  למוסקבה.  מזג  האויר  יהיה  קר /מאוד ממילא  בשני  במקומות  וסביר  שיהיה  שלג

לדעתי  שיקולים  שהועלו  כאן הם  זניחים  ביחס  לשיקול  העקרי  האם  העיר  יפה  יותר. זה  מה  שחשוב

פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני

@  meshy

בלי  קשר.  פטרבורג לדעתי יותר  יפה

פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • רכבת תחתית באתונה האם בטוחה
      שלום. האם הרכבת בטוחה לנסיעות ביום ובעיקר בלילה.?
      פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • RE: נסיעה מאתונה לתעלת קורינטוס

@מיקי-ודני

אני  לא  רוצה  לשכור  רכב.  יש סיורים  מודרכים?

פורסם בפורום נופש ביוון
      רוני
      רוני

@יובלסויסה 

שלום  לדעתי ללא  ספק.  סנקט  פטרסבורג  יותר  יפה.  וגם  גדולה  פחות .  היא  נגישה לתיירים  מחול  להבדיל  ממוסקבה  יש  בה  לשכות תיירים  שדוברים  אנגלית נכון  ללפני ארבע  וחצי שנים  שהיינו  במוסקבה  לא  היו  בה  לשכות תיירות  לתיירים.  יש גם רכבת מהירה  למוסקבה  . פטרבורג  קרובה לארצות  הבלטיות  אם  רוצים  לנסוע  יש  מעבורות

פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • RE: יוון האם כדאי להזמין מלון עכשיו קרוב להגעה

@דוקטור-דו-ליטל

לשאלתך  לגבי  הרקליון.  אנחנו  נוחסעים  לטיול  במקרומות  היסטוריים כמו  קנוסוס .  לגבי  ביטול  בוודאי  שנזמין  מלון  עם אפשרות  ביטול 

הביטול  הוא רק  כמה  ימיים  לפני  ההגעה…

השאלה  שלי  שוב  האם   להמתין  כי  יתכן  המחירים(כולל  תשלום  על  ביטול חינם)  עשויים לרדת  כי  עכשיו ממש  לא  עונה.

תודה

פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • יוון האם כדאי להזמין מלון עכשיו קרוב להגעה

אנחנו  נכיע  ליוון  באמצע  נובמבר.  בכוונתנו  לטוס  מאתונה  לכרתים  לשהות  כמה  ימים  בהרקליון  לחזור  לאתונה  ולשהות שם.  

מכייון  שעכשיו  מחירי בתי  מלון מחוץ לעונה.  האם  להערכתכם  כדאי  להזמין  חדר  במלונות  קרוב  להגעה.מתוףך  תקווה  שהמחיר  ירד  עוד(ברור  לנו  שיש  חדרים מבשפע)  

תודה  לעונים

פורסם בפורום אירופה
      רוני
      רוני
    • נסיעה מאתונה לתעלת קורינטוס

האם  יש  סיורים  של יום  אחד  מאתונה .חזרה  לאתונה  באותו  ערב לאזור  תעלת  קורינטוס.  מה  מחיר  ממוצע  של  סיור כזה.  אנחנו  נגיע  לאתונה  ב22/11

פורסם בפורום נופש ביוון
      רוני
      רוני