ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שיט בים הבלטי - איך להתחיל לחקור ולתכנן?

פורום אירופה
    סקנדינביה שייט קרוז
    5
    9
    199
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ido.G
      Ido.G נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

הורי בודקים את האפשרות לבצע שיט בים הבלטי בקיץ הבא. לעומת טיול "רגיל", לגביו צברתי ידע איך כדאי לתכנן טיול, בנושא זה אני לא מכיר כלום.

• ראיתי שישנן מספר חברות בולטות - MSG, NCL ועוד כמה. האם יש חברות שיט שהן יותר מומלצות מנסיונכם?
      • דעתכם לגבי הזמנה ישירות מהחברה לעומת הזמנה מסוכנות בארץ? בטיסות אני נוהג להזמין ישירות מהחברה, האם כאן יש שיקולים אחרים?
      • האם יש תוספות כאלו או אחרות או תנאים כאלו או אחרים שמומלץ לבדוק לגביהם בשיט עצמו?
      • המלצות כלליות אחרות לגבי מסלול טוב, משך טוב, וכן הלאה יתקבלו גם הם בברכה.

תודה!

MERAVSHELL תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • MERAVSHELL
        MERAVSHELL @Ido.G נערך לאחרונה על ידי

@ido-g

הי

יש מישהי בפורום שעשתה את השייט הזה בים הבלטי לפני מספר שנים וכתבה על זה סיפור טיול או בלוג - נדמה לי ששמה מיכל בן יהודה.. אנסה לחפש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • יונית
          יונית נערך לאחרונה על ידי יונית

איריס ס. עשתה את השיט בים הבלטי עם נורוויגיאן אם אני זוכרת נכון- אחפש אותה.
          לגבי ישיר או דרך סוכן השאלה כמה אתה מיומן בלקרוא אותיות קטנות, לא להחפז בקבלת החלטות אבל מצד שני לא לדחות עד אין קץ (כי יש משמעות גם לעיתוי ההזמנה מול עיתוי השיט) בעיקרון לשיט קרוז -בלילה שטים,בבוקר עוגנים ב... ויש אופציות טיול המוסדרות על ידי האוניה עצמה(תשלום נוסף לא קטן) או להתארגן מראש מול ספק מקומי, או ...תלוי איפה המעגן והמסלול-יש יעדים שזה רק לשוטט באותה עיר והדוק הוא ממש בעיר- אז אפשר להתנייד עם מונית ותכנון עצמי. סוגי חדרים משנים את המחירים- מרכז או ירכתיים, חדר פנימי, חדר עם חלון, חדר עם מרפסת, סוויטה וכן הלאה. המלצה שלי לא לחסוך בהיבט הזה (ולא לקחת חדר פנימי, גם כשהוא יותר זול)

תקרא סוגי שיט שונים תקרא חוות דעת על השיט- על האוניה המוצעת על היתרונות והחסרונות(ויש גם וגם) תשווה וגם מחיר ובהתאם תוכל להזמין שים לב לתוספות (חבילות גלישה, חבילות שתיה וכו).

יש עוד לא מעט סיכומים של קרוזים שם מציעה לקרוא את הכול כדי להחכים לפני קבלת החלטות

של אייל של סביונית של יובל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • איריס ס.
            איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

הי עשינו שייט בפיורדים של נורבגיה, לא בים הבלטי. יש לי פוסט מפורט בבלוג. מוזמן לקרוא ואם רלבנטי אשמח לענות על שאלות https://adhatyul.com/2018/05/29/נורבגיה-דרך-הים/

איריס

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • איריס ס.
              איריס ס. נערך לאחרונה על ידי איריס ס.

https://adhatyul.com/2018/05/29/%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%92%D7%99%D7%94-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%94%D7%99%D7%9D/

רואה שקישור לא נקלט. מנסה שוב. האמת מאז ששונה הפורום כתיבה נעשתה קשה מאד. מזכיר לי למה אני לא פה ברגיל....

• יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                • יונית
                  יונית נערך לאחרונה על ידי

להלן הקישור של איריס

• traveller0036
                    traveller0036 נערך לאחרונה על ידי

לפי מה שידוע לי ההיילייט עד כה בקרוזים בים הבלטי היתה רוסיה, ספציפית סנט פטרסבורג. מה קורה עכשיו? עד שטים לרוסיה?

• Ido.G
                      Ido.G נערך לאחרונה על ידי

תודה על הקישור ועל תוכן הבלוג. נכנסתי אליו גם כשלא היה בפורמט התקין, פשוט העתקתי את המחרוזת אל שורת הכתובת בדפדפן.

כרגע - מבירור ראשוני עם NCL - הקרוזים לא עוצרים בסנט פטרסבורג.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון