מותר לך להחזיק בגישה הזו, ובהחלט יש בה גם היגיון.
עם זאת, אני חושב שיש מעט הפרזה לגבי העניין ה"עצבים" או "חוסר הודאות" שטיסה בחברות Low Cost כמו וויז או ריאן אייר גורמות.
טסתי עשרות פעמים בשנים האחרונות עם Wizz / Ryan. הדבר הכי גרוע שקרה לי היה איחור של מספר שעות בטיסה. בזכותן יצאתי לחופשות בנות מספר ימים במחירים נמוכים מאוד, וזכיתי לראות מקומות חדשים רבים ולקבל גישה למקומות עם מחירי לינה טובים. לפני כל טיסה חיכיתי לה בציפיה, ולא ב"עצבים". אם מבחינתך או אחרים הכסף פחות חשוב, זה בסדר גמור. לזלזל בכך שהוא שיקול זו הגזמה.
לגבי עניין הפיצויים, זה נכון שוויז, לדוגמה, לא באים ובדיוק "זורקים" עליך את הכסף. עם זאת, את הפיצוי שמגיע לך אתה בסוף תקבל. זו חברה מסודרת ורצינית. יש לי חבר שבוטלה לו טיסה מלונדון, הוא היה צריך לנהל מולם מספר שיחות וזה היה מעט מעיק, אבל את הכסף הוא קיבל, ובמלואו.
הכתבות בערוצי הטלוויזיה הישראליים מלאות הגזמות ובחירה בררנית של נתונים ושל מידע. זה שאמרו משהו בכתבה כלשהי לא אומר הרבה, פרט לכך שאיזשהו כתב רצה להגיד מה שבא לו להגיד, ודאג לברור נת' כדי לעשות זאת.
מאחל בהצלחה למי שרוצה לטוס בחברות תעופה "מסורתיות" ויש לזה את המקום שלו. אישית, אמשיך לבחור בעיקר בחברות ה"לואו קוסט" שכן אני מרוצה מאוד משירות שהן מספקות.