ההופעה " מלך האריות " בלונדון - מקום מועדף
-
באפריל אני מתכנן ביקור בלונדון עם אשתי והילד ( 17 )..... נער , בתקווה שבהמשך גבר לוחם עז בצה"ל.
אני מתכנן לצפות ב"מלך האריות" ב- Lyceum Theatre.
שאלה ראשונה - מה עדיף הופעת צהריים או ערב ?
שאלה שניה איזה מקום/מושב ואיזה קומה עדיף לשבת שביל לקבל את החוויה הטובה ביותר ?
שאלה שלישית - האם כדאי לקחת את - Package seats ? ( חבילה כוללת שמפניה , כניסה ללאונג' , גלידה ונשנושים נוספים )
ברור לי שככל שהמחיר עולה כך ההנאה גדלה , טווח המחירים של המושב הטוב הוא בין 148 - 228 פאונד. האם באמת המושבים של 224 פאונד טובים בהרבה מהמושבים של 148 פאונד ?
אני מראש פסלתי את המושבים הזולים יותר במתחילים ב 23 פאונד.
-
יש מצב סביר שאתה כבר מכיר את האתר, אבל...
https://seatplan.com/london/lyceum-theatre/seating-plan/
אלגוריתם בחירת הכסא שלי הוא שיקלול בין הביקורות על המושב (לפי מה שחשוב לך, מקום לרגליים, ראיית הבמה, שמע) למחיר שלו. כשאני מעוניין לחסוך, אני מזמין את המושב בתאריך שנותן פשרה סבירה בין מחיר לאיכות הכסא. אחרת אני הולך מראש על המושבים הטובים ביותר ומחפש תאריך שבהם הם יהיו זולים יותר.
אולי תמצא פה מישהו שמכיר את התאטרון הספציפי ויוכל לנתח לך את המשמעות טוב יותר מ-Seatplan.com. אני בספק.
גם ההתלבטות בין ערב לצהריים היא בעיני עניין של טעם אישי. אני מעדיף את הערב פשוט כי בלונדון יש פחות דברים לעשות בשעות האלו (חנויות ואטרקציות אחרות סגורות) ונחמד בעיני יותר ללכת להצגה בערב. מי שלן במלון שמאוד רחוק מהתאטרון יעדיף אולי את הצהרים כדי לא להסחב בטיוב בשעות מאוחרות אחרי ההצגה. לאיודע.
עריכה:
לגבי החבילות, אין לי נסיון אישי איתן אבל ההרגשה שלי היא שזה בזבוז כסף נוראי שלא באמת מוסיף לחוויה. אתה בא בשביל ההצגה, לא בשביל שמפניה, גלידה ונשנושים. המקרה היחיד שבו הייתי שוקל ללכת על זה היא אם הכרטיס היה בהנחה והייתי רוצה לחסוך זמן על אוכל באותו יום מסיבה כלשהיא (או אם אכלת ארוחה גדולה בצהרים ואתה לא חושב שתהיה רעב בערב).
-
@אהוד_4058620
תודה על הקישור , דווקא לא הסתכלי באתר הזה, והאתר הזה נותן מידע טוב .
אני גם מעדיף לסיים את היום בהופעה ומשם לישון.
כדאי לסגור מעכשיו לאפריל או שיש סיכוי שמחירים ירדו ?
-
אני לא מכיר ספציפית את התבנית למלך האריות, אבל אפשר להסתכל באתר ההצגה ולראות אם הם מציעים עכשיו כרטיסי הזדמנות אחרונה במחירים זולים יותר. קרוב לודאי שאם הם מציעים כרטיסים כאלו עכשיו הם יציעו גם באפריל. תמיד יש סיכון שאם תחכה לרגע האחרון תמצא כרטיסים זולים יותר אבל תתקשה יותר למצוא שלושה מושבים סמוכים פנויים במקום טוב. גם כאן אני מציע להסיק מכרטיסי ההזדמנות האחרונה עכשיו לאפריל.
-
@אהוד_4058620
תודה רבה
-
@משה-22 ספציפית במלך האריות, מומלץ בחום לבחור במושבים הצמודים לאחד משני המעברים (באולם כמובן), כי בהתחלת ההצגה (יש שתי התחלות - בהתחלה-התחלה, ואחרי ההפסקה), החיות מגיעות לבמה דרך המעברים האלה, התחפושות מרשימות ביותר, וישיבה בסמוך אליהם מעצימה מאוד את החוויה. אמנם התאומים שלי היו בני 13 ולא 17 כשחוו את זה, וכאן יש יתרון לגיל רך יותר שמעלה כנראה את מפלס ההתלהבות, ועדיין - אם החלטתם כבר ללכת למלך האריות, אז זאת בהחלט ההמלצה החשובה ביותר.
-
את מתכוונת באולם stalls שורה A 13'14'15' ?
-
לקחתי את "מלך האריות" בשביל הבן , זה מה הוא רצה , אבל ממש לא מסתפקים בהופעה אחת , יש לנו 5 ימים בלונדון זה אומר לפחות עוד הופעה או שתיים שטרם הוחלט על מה הולכים
-
@משה-22 אני כבר לא זוכרת מספרים. פשוט תסתכל בתוכנית האולם ותבחר את הכסאות הצמודים לאחד המעברים באולם. לא בשורות 1-3 כי אז תחטפו נקע בצוואר מלהסתכל למעלה.
לגבי מחזות זמר נוספים: אני ממליצה על Book of Mormon האדיר.
-
אני רוצה שההופעות בלונדון הם דיי זהות למה שראיתי בווגאס וניו יורק....
אולי לא אותה הופעה אבל הקונספט דומה.....השאוו וה"גדול " .
ווגאס אמנם יותר פרובוקטיבי אבל מדהים והכל במסגרת בית מלון ,,,,,
ניו יורק ? טוב זאת - great america התפוח הגדול.
חשבתי הבריטים יותר צנועים נו מילא .... צריך להתפרנס איכשהו.... חחחח
-
חזרנו לפני שבוע מלונדון . רכשנו כרטיסים ל"מלך האריות" יום לפני ההופעה באחד ממשרדי הכרטיסים הפזורים באזור התאטראות. ישבנו במרכז האולם בקומה השלישית נהננו מכל רגע -זו היתה בחירה שלנו לשבת שם ולא לשלם את המחירים של הכרטיסים במקומות היקרים. בנוסף ראינו גם את המחזמר "ג'ולייט" -מחזמר מקסים צעיר ותוסס עם הרבה שירים וריקודים . ביום ההופעה הלכנו לקופת התאטרון בשעה 12 (זו השעה שהקופה נפתחת ובהמלצתם) ורכשנו כרטיסים במושבים שמול הבמה ב 25 פאונד-שורה 7 . הם מקצים מספר מושבים במחיר הזה ביום ההופעה למושבים הקרובים לבמה. זו גם אופציה לקנות כרטיסים -אך לא כל תאטרון מאפשר זאת.
-
אני שמח שנהניתם במחזות.
בסוף ככל הנראה מקום מועדף זה בעיני המתבונן.
שאלתי פה ואצל חברים וכל אחד נתן תשובה אחרת.
לבסוף הזמנתי 3 כרטיסים בקומת הביניים רויאל סירקל - שורות ראשונות במחיר של 149 פאונד לכרטיס.
נראה לי סביר ואני בטוח שנהנה.
לגבי ההופעה שציינת השנייה, נראה לי גם מתאים " ג'ולייט" אבדוק מה הנזק הצפוי לי שם . חחח
-
פוסט זה נמחק!