תכנון מסלול שבוע וחצי- שבועיים בהודו
-
תמונות כבר לא ניתן להעלות מהטלפון ויותר משנה לא הורדתי למחשב ….
-
שלחתי בקשה (איזה חפרנים ההודים) לוויזה אונליין. כשירדו ה25 דולר, אתחיל לספור 4 ימים לתשובה.
-
נו, גם משהו, אצל היהודים זה עשרה ימי תשובה.
*אני אמצא את הדרך החוצה לבד.
-
שמונה ימי מילה … וארבע אמהות… אחד זה שכנראה יסע בסוף לבד.
-
"...אחד זה שכנראה יסע בסוף לבד." ברצינות? או שזה רק בשביל החריזה?
-
בינתיים החריזה והמציאות מתלכדים. אני קבעתי עובדה וקניתי כרטיס. הבן הגדול שלי התעייף באקוודור ושוקל את צעדיו הלאה. הבן הקטן שלי כבר סגר דירה בבארשבע אבל עדיין לחוץ מהלימודים הבאים עליו ואשתי עדיין לא יודעת.................. אני נוסע ככל שזה תלוי בי
-
טוב(או לא טוב), בכל מקרה בהצלחה!
-
תודה נשמע לי שההצלחה מובטחת אם הדרך עוברת בשלום. אני עדיין מוביל את בני. כאשר אנחנו פוגשים צעירים אחרים שאומרים איזה יופי שאבא בא לבקר הבנים שלי תמיד עונים שהם באו איתי ולא ההפך. נכון שפעם אחת בדרך לאוורסט בייסקמפ הגעתי איכשהו לסף אפיסת כוחות ושמחתי ששני הגדולים היו איתי לקחת ממני את התיק. קרה בינתיים פעם אחת בחיים. ב2019 אשתי חזרה אחרי פחות משלושה שבועות והמשכתי כמעט חודש לבד והיה אחלה טיול. אחר אבל אחלה.
-
מקווה שיעבור בשלום. נותרה רק בעיית סחיבת הציוד על הגב או שהיא נפתרה?! כיף לילדים שלך! *אבא שלי רק לקח אותי לטפס על גג ביתו כדי לבנות אותו

-
לא מוכרת לי "בעיית סחיבת הציוד"?...... מקווה שאני לא מתכחש
-
בסוף חבר והבת שלו מצטרפים אלי לימים הראשונים בלדאק ולטרק סטוק. אשתי אולי עדיין תצטרף לקטע בהמשך…..
-
אני בקאזה בספיטי….. הדרך ממנאלי הייתה פשוט מדהימה ביופיה. לפחות כמו הדרך לה מנאלי אותה עשינו לפני 4 ימים
-
ירוק מקנאה. תעשה חיים.
-
תודה רוני חשבתי עליך האמת…. אם אגיע לפה שוב עם אשתי זה בטח יהיה כמו שאתה הגעת דרך קיהנור ועם וואן צמוד. חשבתי שקאזה עצמה זה ג׳יפה אבל ממש ממש לא……