תובנות לגבי רומניה
-
חזרנו מרומניה. יש לנו תובנות שאולי יעזרו למי מכם שנוסע לשם. מציעה לקרוא את הבלוג.
-
אשמח... אנא שתפו את הבלוג
-
קישור לבלוג: https://www.lametayel.co.il/posts/vpo8l9
-
תודה רבה על השיתוף והתאור. בהכללה אומר שההתרשמות שלי היא שלא כדאי לנסוע לשם, ולא בגלל מזג האוויר שעלול להפתיע לרעה בכל מקום.
-
תודה על השיתוף.
מעניין היכן ביקרת בטיול הקודם ברומניה ואיך התרשמת אז.
התיאורים שלך מחזקים את התרשמותי שאין לי כל כך מה לחפש בבוקרשט (בתור שומרת כשרות). מעבר לסיורי אוכל ומסעדות, לא קראתי על משהו שיוצר עניין אצלי לבקר שם.
הייתי לפני 3 שנים עם הורי באורדיה בטיול שורשים. מעבר לענין המשפחתי, העיר מאד יפה והשאירה עלינו רושם טוב.
-
בבוקרשט עצמה לא ביקרתי - לא ממש מעניינת אותי, אבל ברומניה כן ואני חייבת לאמר שמאד אהבתי אותה. צבעונית, אותנטית, זולה וטעימה.
-
בוקרשט אומנם לא יפה כמו בודפשט או פראג אבל היא בהחלט עיר גדולה ומרשימה . יש מה לעשות שם 3 ימים מלאים והאוכל מצויין וזול.
-
דיי ברור שבוקרשט אינה המיטב של רומניה. בראשוב/סינאייה וסביבותיהם (טראנספאגארש , סיגישוארה ואחרים באיזור) שווים הרבה יותר מאשר יום ארוך ומתיש מבוקרשט. לעניות דעתי, שבוע רק באיזור הזה יעשה עימם חסד גדול יותר
-
אקדים ואומר שכל אחד וטעמו הוא.
אכן, מבחינת הכשרות יש לך בעיה היות ונודע לי שהמסעדה הכשרה היחידה בעיר נסגרה ולא ברור אם לתמיד, כך שהמקום היחיד לאוכל כשר הוא בית חב"ד.
אמי הצמחונית הסתדרה יפה מאד, אבל כשרות לחוד וצמחונות לחוד.
כמו בכל מקום, היו מקומות שיותר מצאו חן בעינינו ומקומות שפחות. וכמו שרומא לא מעידה על איטליה, כך בוקרשט לא מעידה על רומניה.
-
הקבלה מעניינת בין רומא/איטליה ל-בוקרשט/רומניה.